آدرس نان بربری در شیراز

علیرضا حسینی

17 February 2020

آدرس نان بربری در شیراز


آدرس نان بربری در شیراز

درود عزیزان همراه شیرازیاب، در این پست قصد داریم تا آدرس نان بربری در شیراز را در اختیار شما قرار دهیم. پس با ما باشید.

آدرس نان بربری در شیراز :

 

کد نانوایینام صاحب نانواییروزهای تعطیلآدرس
111کشاورزي حميد[جمعه هاشيراز – خ سپاه شمالي-دادسراي نظام09173103279(8257359
134روح زمين زهرا27-17-7خ جاويدپشت سيلوي قديم09179688396
298نگهداري فرد محمد جواد8-18-28شيراز-بلوار نصر- نرسيده به رياستي دوم
376فهندژ غلا مرضا25-15-5شيراز-شهرك سعدي-8 متري باغ اناري
397كاظمي ابوالقاسم29-19-9شيراز-گلدشت معالي آباد-بازارچه
432شيخي قهي محمد علي3جمعه آخرهرماهشيراز- معالي آباد- خ پزشكان-تلفن 6246548
442برزگر محمدسه عصرجمعهشيراز-پشت مقرصاحب الزمان35متري
794كشاورز احدسه جمعه آخرماهشيراز- سراج- بلوار نهضت سوادآموزي
798كشاورز قنبر علي23-13-3شيراز – خرامه
908احمدزاده حامدآزاد پزسروستان – بلوار رباط
کد نانوایینام صاحب نانواییروزهای تعطیلآدرس
924دهقان مهديآزاد پزشيراز فرهنگ شهر بلوار شهيد کسايي انتهاي بلوار مجتمع نان اکمک 9173025645
967فاضل نصيريآزادپزبلوار ابوذر غفاري ده متري شهيد دستغيب(کوچه 37)09372003149
990فرج پور يوسفآزادپزشهرک جواديه – شهرک لاله(09177134387(

 

نان

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می‌شود که با پختن، بخارپز کردن یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می‌شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ورآمدن خمیر نان استفاده می‌کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می‌کنند و انواع بسیار متفاوتی از نان را عرضه می‌نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می‌شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می‌کنند که به کمک خمیر مایه، ور می‌آید و حجمش زیاد می‌شود و در نهایت درون تنور یا فر آن را می‌پزند.

معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می‌کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می‌روند.

تاریخچه نان

نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه نموده‌است. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می‌گردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را می‌پختند.

در دوران یونان باستان، تهیه نان یکی از مهم‌ترین قسمت‌های آشپزی محسوب می‌شد که البته چون در مراسم مذهبی استفاده می‌گردید، از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود. اولین کوره بسته برای پخت غذاها از جمله نان را هم به احتمال زیاد یونانی‌ها ساختند. در تاریخ اروپا، حداقل از قرن ۱۰۰۰ قبل میلاد مسیح، نان به عنوان غذای اصلی به چشم می‌خورد.

از سال ۱۹۱۲ بود که نان‌های ورقه شده تهیه شد. ابتدا هیچ‌کس از این دسته نان‌ها استقبال نمی‌کرد. چون تصور افراد این بود که نان ورقه شده، زود بیات می‌شوند. اما از سال ۱۹۲۸ میلادی، نان‌ها را برش زده و سپس بسته‌بندی می‌نمودند. از آن زمان، این ابتکار مورد استقبال مردم قرار گرفت.

سالیان سال، مردم ثروتمند از نان‌های سفید و مردم فقیر از نان‌های تیره استفاده می‌کردند. در قدیم نان سفید، نانی مرغوب محسوب می‌شد و چون گران‌تر بود، تنها ثروتمندان قادر به خرید آن بودند. اما از قرن بیستم، این تصور عوض شد. چون از نظر علمی مشخص گردید که نان‌های تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند؛ در عین حال، نان‌های سفید به دلیل کمبود مواد مغذی کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بدان  با کیفیت ترین گلس بید درایران

0 نظر

اماکن ، خدمات ، غذا و خوراکی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در اینترنت بیشتر دیده شو
کارت رفاهی شهرداری شیراز x بخوانید...