بوشهر

بوشهر دلوار

بوشهر دلوار

بوشهر دلوار

دلوار ، شهری بندری نزدیک بوشهر است که اسمش ما را به‌ یاد رییسعلی دلواری می‌اندازد.

فاصله‌ تهران تا این شهر بندری کم نیست ، اما می‌توانیم در شهرهایی که سر راه هستند، توقف و استراحت کنیم.

کوتاه‌ترین مسیری که ما را به مقصد می‌رساند ، از اتوبان تهران – قم شروع می‌شود.

بعد باید از کاشان ، نجف‌آباد ، بروجن ، یاسوج و نوروزآباد بگذریم تا به کازرون ، برازجان و بوشهر برسیم.

این مسیر ۱۰۵۱ کیلومتر است و حدود ۱۲ ساعت و نیم طول می‌کشد.

مسیر دوم هم از اتوبان قم شروع می‌شود و به‌سمت اراک و بروجرد ادامه پیدا می‌کند.

از خرم‌آباد و اندیمشک که بگذریم و به اهواز برسیم ، راه‌مان را باید به‌سمت ماهشهر ادامه بدهیم. بعد از هندیجان ، دیلم و

گناوه، سر از بوشهر درمی‌آوریم و بعد به مقصد می‌رسیم.

این راه ۱۲۷۷ کیلومتر است و ۱۴ ساعت و نیم طول می‌کشد.

گزینه‌ دیگر این است که با خرید بلیط هواپیما به بوشهر برویم و از آنجا تاکسی بگیریم.

فاصله بوشهر تا دلوار  ۴۲ کیلومتر است.

۴۰ دقیقه در ماشین هستیم و بعد در مقصد پیاده می‌شویم.

جاهای دیدنی دلوار کجاست؟

ساحل دلوار :

در این شهر کوچک ساحلی جایی قشنگ‌تر از ساحل ماسه‌ای و چشم‌انداز خلیج فارس پیدا نمی‌شود. می‌توانیم روی ماسه‌ها راه برویم، به صدای موج‌ها گوش کنیم و به منظره‌ لنج‌های روی آب خیره شویم.

لنج‌ها :

در اسکله‌ قدیمی، لنج‌های چوبی خسته‌ای را می‌بینیم که دیگر هیچ ماهیگیری آنها را نمی‌راند و سنگین از ماهی‌های صیدشده به ساحل برنمی‌گردند. جای این لنج‌های قدیمی را لنج‌های تازه‌نفس گرفته. اگرچه تصویر آن لنج‌های قدیمی به خصوص موقع غروب آفتاب دیدنی‌ست.

موزه رییسعلی دلواری :

معروف‌ترین جایی که می‌شود در دلوار بوشهر  دید، خانه رییس علی دلواری‌ست که سال‌هاست به موزه تبدیل شده. هر جای شهر که باشیم، تابلوهای راهنما برای رسیدن به این موزه را می‌بینیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *