بانک کشاورزی شعبه مرزداران
با سپاس و درود فراوان از اینکه سایت “شیراز یاب ” را برای کسب اطلاعات “بانک کشاورزی شعبه مرزداران” انتخاب نمودید. در اینجا در نظر داریم کلیه اطلاعات در مورد لیست آدرس و تلفن و تاریخچه بانک و موارد ضروری دیگر را به اطلاع شما رسانده و از اینکه مطالب ما را تا انتها دنبال میکنید ، کمال تشکر را داریم و قدر شناس نظرات سازنده شما ، برای ارتقا کیفیت خدمات رسانی ، هستیم.

بانک کشاورزی شعبه مرزداران
اگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: بانک کشاورزی شعبه مرزداران در گوگل و اینترنت دیده شود.
آدرس بانک کشاورزی شعبه مرزداران
بلوار مرزداران، بعد از خیابان لاله، جنب بانک ایران زمین، پلاک 201
اطلاعات تماس
021-44387910
021-44387911
021-44387903
بانک کشاورزی بانک دولتی ایرانی است که در سال ۱۳۱۲ تأسیس شد. این بانک، نخستین بانک تخصصی ایران و سومین بانک دولتی ایرانی است، در زمینه اعطای وام، خدمات بانکداری خرد و بانکداری اختصاصی فعالیت میکند و تمرکز اصلی آن بر خدمات مالی و بانکداری به صنایع کشاورزی است. بانک کشاورزی مالک شبکهای از ۱۹۱۴ شعبه در سراسر ایران است. شعبه مرکزی این بانک در تهران قرار دارد.
تأسیس بانکی برای توسعه کشاورزی کشور، از خواستههایی بود که از زمان انقلاب مشروطه مطرح میشد و در شعارها و برنامههای دولتها و احزاب و شخصیتهای سیاسی وعدهاش داده میشد. این وعده سرانجام با تشکیل «بانک فلاحتی و صناعتی» جامه عمل پوشید.
بانک فلاحتی در آغاز به عنوان شعبهای از بانک ملی شکل گرفت و سنگ بنای آن را محمدعلی فروغی در سال ۱۳۰۹ گذاشت. او که بتازگی سرپرستی وزارت نوپای اقتصاد ملی را به دست گرفته بود، در نهم شهریور آن سال قانون تأسیس بانک فلاحتی را به تصویب مجلس رساند که بنابر آن، تا ده سال هر سال مبلغى که کمتر از پانصد هزار تومان نباشد به بانک ملى داده میشد تا آن را سرمایه «شعبه فلاحتی» کند و محاسبات این شعبه، جدا و مستقل از دیگر محاسبات بانک ملى باشد تا هرگاه که دامنه معاملات این شعبه، توسعه کافی یافت، به بانک مستقلی تبدیل شود.
شعبه فلاحتی بانک ملی تنها برای دو منظور وام میداد: یکی دایرساختن مجارى آبى که بر اثر حوادث خشک شده یا بهدست آوردن آب تازه و دیگری توسعه زراعت و تحصیل محصولات چاى، پنبه، نیل، حنا، روناس، ابریشم، کنف، نیشکر، توتون، تنباکو، پسته و بادام.
کارمزد دریافتی بانک حداکثر چهار درصد بود که تنها در صورت ضرورت تا شش درصد قابل افزایش بود. دریافت وام نیاز به تأمین وثیقه ملکی ثبتی داشت که در آن زمان در ایران بسیار کمیاب بود و بیشتر املاک به ثبت رسمی نرسیده بودند. متقاضی میتوانست حداکثر تا به ارزش نیمی از بهای ملک، وام بگیرد.
برای دیدن منبع اطلاعات فوق اینجا را کلیک نمائید.