درباره خیابان امیرکبیر شیراز
سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص درباره خیابان امیرکبیر شیراز را در اختیار شما قرار دهیم.
خیابان امیرکبیر شیراز کجاست
بلوار امیرکبیر یکی از بلوارهای مهم شهر شیراز است که از پل امیرکبیر نرسیده به میدان بسیج (فرودگاه) شروع شده و پس از گذر از چهارراه سرباز، تقاطع ریشمک و پل طبقاتی کشن و پل امام حسن در پلیس راه قدیم جاده بوشهر به پایان میرسد قسمتهای مختلف این بلوار زیرنظر مناطق ۴ و ۹ مناطق شهرداری شیراز هستند. مردم شیراز این بلوار را بیشتر با نام جاده سیمان به خاطر وجود کارخانه سیمان در نزدیکی این بلوار میشناسند[۱]
خیابان امیرکبیر شیراز
در اطرف بلوار امیرکبیر از پل امام حسن تا پلیس راه قدیم جاده بوشهر شهرکهای همچون شهرک والفجر و سجادیه سیمان و مهدیه وجود دارد.شهرک های اطراف این بلوار که در شهرداری منطقه 9 قرار دارند همچون شهرک والفجر جزو شهرک هایی با بافت جدید محسوب میشوند.[۲]منطقه 4 شهرداری شیراز یکی از مناطق 11 گانه شهر شیراز است که در جنوب غربی این شهر واقع شده است و از سال 1369 به عنوان یک منطقه مستقل شهرداری در شیراز ایجاد شده و پیش از آن جزء منطقه 1 بوده است و در حال حاضر به دو منطقه 4 و 9 تفکیک شده است. این منطقه با مناطق 1 در شمال و 5 در شرق همجوار است . هر چند بخش کوچکی از این منطقه از سابقه سکونت برخوردار است ، اما بخش های وسیعی از مرکز و جنوب غربی آن هنوز در حال شکل گیری و ساخت وساز سریع است .
خيابان اميركبير شيراز
گذشته غیر سکونتی این منطقه ، عبور کمربندی شیراز آن، وجود کارخانه سیمان و از همه مهمتر عمل به عنوان دروازه جنوب و غرب شهر (جاده بوشهر) سبب شکل گیری صنایع و انبارهای بزرگ و تعمیرگاه های وسائط نقلیه سنگین در این منطقه شده است. این امر تا حدی چشم گیر است که اطراف در خیابان اصلی یعنی امیرکبیر و عدالت را کاملاً مرتبط با این ویژگــــــــی می توان مشاهده نمود. وجود کارخانجات بزرگی نظیر ریشمک و سیمان نیز بر عملکرد صنعتی منطقه صحه می گذارد. همچنین نقش این منطقه با توجه به وسعت و جمعیت موجود در اسکان جمعیت افزوده شده به شهر شیراز بسیار بالا بوده است و بعنوان بخشی از قطب صنعتی شهرداری حائز اهمیت است.
هتل امیرکبیر خیابان شیرازی مشهد
مورد |
کل |
جمعیت |
257118 |
شمار خانوار |
50819 |
وسعت |
2318 هکتار |
جمعیت مرد | 126613 |
جمعیت زن | 130485 |
جمعیت شهر شیراز | 1351181 |
نقشه خیابان امیرکبیر شیراز
محدوده منطقه4
از شمال باند جنوبی بلوار پاسداران٬ از باسکول نادر تا میدان معلم٬ غرب بلوار ایمان جنوبی تا جنوب میدان رودکی و پل چنارراهدار٬ از جنوب شهرک میانرود در حاشیه کمربندی امام خمینی و شرق بلوارعدالت ٬ خیابان انقلاب و باسکول نادر
محله ها :
امیرکبیر، عادل آباد٬ سراج٬ پاییز٬ 20متری امام خمینی ، پاسارگاد ، شقایق ،گلشن ، مهدیه ، ایثارگران و …
خیابان امیرکبیر در شیراز
شیراز (
شیراز در بخش مرکزی استان فارس، در ارتفاع ۱۴۸۶ متر بالاتر از سطح دریا و در منطقهٔ کوهستانی زاگرس واقع شده و آب و هوای معتدلی دارد. این شهر، از سمت غرب به کوه دراک، از سمت شمال به کوههای بمو، سبزپوشان، چهلمقام و باباکوهی (از رشتهکوههای زاگرس) محدود شدهاست.
خیابان بلوار امیرکبیر شیراز
شیراز، سومین شهر ایران بود که پس از تبریز و تهران، در سال ۱۲۹۶ خورشیدی، نهاد شهرداری در آن تأسیس شد.[۵][۶] شهرداری شیراز به ۱۱ منطقهٔ مستقل شهری، تقسیم شده و جمعاً مساحتی بالغ بر ۲۴۰ کیلومتر مربع را شامل میشود.
نام شیراز در کتابها و اسناد تاریخی، با نامهای مختلفی نظیر: «تیرازیس»، «شیرازیس» و «شیراز» به ثبت رسیدهاست. محل اولیهٔ این شهر در محل قلعهٔ ابونصر بودهاست. شیراز در دوران بنیامیه به محل فعلی منتقل میشود، و به بهای نابودیِ اصطخر – پایتخت قدیمیِ فارس – رونق میگیرد. این شهر در دوران صفاریان، بوییان و زندیان، پایتخت ایران بودهاست.
خیابان شقایق بلوار امیرکبیر شیراز
شیراز از دیرباز به واسطهٔ مرکزیت نسبیاش در منطقهٔ زاگرس جنوبی و واقعشدن در یک منطقهٔ به نسبت حاصلخیز، محلی طبیعی برای مبادلات محلی کالا بین کشاورزان، یک جانشینان و عشایر بودهاست. همچنین این شهر در مسیر راههای تجاری داخل ایران به بنادر جنوب مانند بندرعباس و بندر بوشهر قرار گرفتهاست.
شیراز به سبب جاذبههای تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی فراوان، همواره گردشگران بسیاری را به سوی خود فرامیخواند.[۷] بیشینه مردم شیراز فارسیزبان هستند و به لهجه شیرازی سخن میگویند. شیراز پنجمین شهر پرجمعیت ایران، پایتخت فرهنگی ایران، دومین شهر ادبی جهان و سومین شهر مذهبی ایران است.
هتل امیرکبیر خیابان شیرازی
اولین اشاره به نام شیراز، بر روی لوحهای گلی ایلامی به ۲۰۰۰ سال پیش از میلاد، بازمیگردد که در ژوئن ۱۹۷۰ در هنگام کندن زمین برای ساخت کوره آجرپزی، در گوشه جنوب غربی شهر یافت شدهاست. لوحهای نوشته شده در ایلام قدیم به شهری به نام تیرازیس اشاره دارد.[۸] با توجه به فونتیک چنین برداشت میشود: تیراسیس یا سیراسیس، این اسم از نام سیراجیس در فارسی قدیم، گرفته شدهاست که بر اثر تغییر منظم صداها در زبان فارسی مدرن به شیراز تغییر نام دادهاست. نام شیراز بر روی سفالهای پیدا شده از ویرانههای دوره ساسانی در سده دوم پس از میلاد نیز، رویت شدهاست.
مطالب بیشتر: