روانشناسی

روانشناس غیر حضوری

روانشناس غیر حضوری

درود و سلامی دیگر به شما دوستان و همراهان همیشگی سیتی بین. در این پست قصد معرفی روانشناس غیر حضوری را به شما عزیزان داریم و با بیان مطالبی مهم در این باره به شما در گرفتن تصمیمی بهتر کمک خواهیم کرد.

 

 

مشاوره آنلاین و غیر حضوری با روانشناس

به طور کلی فرایند مشاوره و روانکاوی، بر اساس مکالمه روانشناس با مراجعه کننده صورت میگیرد. متخصصی مجرب که به دور از قضاوت و جانبداری به حرف های شما گوش می‌دهد و به حل مشکلتان کمک می‌نماید. اما اگر به هر دلیل شما نتوانید به یک مرکز مشاوره مراجعه کنید، راهکار چیست؟ بله مشاوره غیرحضوری و آنلاین. گسترش قابلیت‌های فضای مجازی و اینترنت دسترسی نامحدودی برای گرفتن راهنمایی از مشاوران فراهم کرده است. شما می‌توانید تنها با چند کلیک بر روی گوشی تلفن همراه یا رایانه شخصیتان، از مشاوره آنلاین برای حل تقریبا هر نوع مسئله فردی یا خانوادگی کمک یگیرید.

  • روانشناس غیر حضوری

مزایای مشاوره آنلاین و غیرحضوری

مشاوره آنلاین نسبت به مشاوره حضوری مزایای بسیاری دارد که در این بخش با آنها آشنا می‌شوید.

همیشه و برای همه در دسترس است

مشاوره آنلاین نیازی به مرخصی گرفتن‌های طولانی و ساعت‌ها در ترافیک ماندن ندارد. لازم نیست چندین کیلومتر راه را در شلوغ‌ترین ساعات روز طی کنید تا به مطب مشاور برسید. کافی است با شماره‌ی اعلام شده تماس بگیرید یا وارد حساب کاربری‌تان در سایت بشوید و به همین سادگی جلسه‌ی مشاوره از هر نقطه‌ای از جهان آغاز می‌شود. بنابراین مشاوره آنلاین انتخاب خوبی برای بیماران دچار ناتوانی نیز به شمار می‌آید.

معمولا کم هزینه تر است

هزینه‌ی مشاوره‌ی آنلاین کمتر از جلسات مشاوره‌ی حضوری است. بعضی برنامه‌ها امکان استفاده‌ی نامحدود را در ازاء پرداخت حق عضویت هفتگی یا ماهانه در اختیار کاربران می‌گذارند. در هر حال هزینه‌ی جلسات مشاوره‌ی آنلاین بسیار کمتر از مشاوره‌های حضوری است. اگر نمی‌خواهید برای پرداخت حق مشاوره از پوشش بیمه‌ای استفاده کنید، می‌توانید مشاوره‌ی آنلاین را انتخاب کنید که هزینه‌ی کمتری نسبت به مشاوره‌ی حضوری دارد.

بیان مشکلات به صورت آنلاین راحت تر است

ارتباط غیرحضوری و آنلاین برای بسیاری از افراد، به ویژه جوان‌ترها یا اشخاص علاقه‌مند به استفاده از تکنولوژی راحت‌تر است. امروزه بسیاری از مردم از ایمیل، وبینار و پیام‌های متنی برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند، این شیوه‌های ارتباط غیرحضوری راحت‌تر و آسان‎تر از گفتگوهای رودررو است، به ویژه اگر قرار باشد که درباره‌ی مسائل شخصی یا خصوصی و محرمانه‌ی زندگی‌تان صحبت کنید.

برای برخی افراد حتی اعتراف به این که نیاز به کمک دارند، بسیار سخت است و کمک گرفتن از دیگران باعث شرمندگی و خجالتشان می‌شود. به همین دلیل در مقابل کمک گرفتن از دیگران و مراجعه به مشاور مقاومت می‌کنند یا می‌ترسند که مبادا دوستان یا خانواده‌شان متوجه شوند که آنها به مشاور مراجعه کرده‌اند. در هر حال برداشتن گام اول و مراجعه به مشاور دشوار است. اما چون در مشاوره غیرحضوری می‌توانید به صورت ناشناس مشکلاتتان را مطرح کنید، راحت‌تر می‌توانید ترس و خجالتتان را کنار بگذارید.

برای مناطق دور افتاده امکان پذیر است

مشاوره آنلاین امکان بهره‌گیری از خدمات مشاوره را برای افرادی فراهم ساخته است که به کلینیک‌های مشاوره دسترسی ندارند. رسیدن به نزدیکترین مطب مشاور و روانشناس در اکثر مناطق روستایی به معنای یک سفر حداقل یک یا دو ساعته است. بسیاری از بیماران مبتلا به عارضه‌های مزمن یا دچار ناتوانی طبعاً نمی‌توانند رانندگی کنند یا به راحتی خانه‌شان را ترک کنند. در این شرایط مشاوره‌ی غیرحضوری آنلاین یا تلفنی تنها راه برای کمک گرفتن از روانشناس محسوب می‌شود.

  • روانشناس غیر حضوری

مقایسه انواع مشاوره غیرحضوری

با یک جستجوی اینترنتی سریع می‌توانید فهرست بلندبالایی از سایت‌های مشاوره‌ی آنلاین پیدا کنید که می‌توانند در حل کردن مشکلاتتان به شما کمک کنند. مشاورین و متخصصین خاصی برای مشکلات مختلف وجود دارند و روش‌های پرداخت گوناگونی نیز در نظر گرفته شده است. مشاورین به روش‌های مختلفی با مراجعین ارتباط برقرار می‌کنند.

در ادامه روش‌های اصلی برقراری ارتباط برای یک مشاوره غیرحضوری را معرفی می‌کنیم.

تماس تلفنی

مشاوره‌ی تلفنی روش جدیدی نیست. بسیاری از مشاورین نتایج مثبتی را از استفاده از این روش رو به رشد گزارش کرده‌اند. از مزایای مشاوره‌ی تلفنی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه‌ی کمتر
  • راحتی بیشتر
  • ناشناس باقی ماندن
  • فردی که درخواست کمک دارد، احساس می‌کند که کنترل بیشتری بر شرایط دارد.

تماس تصویری

تماس تصویری برای افرادی که در مناطق روستایی زندگی می‌کنند، سفر کردن برایشان سخت است یا به مشاورین ماهر و مجرب دسترسی ندارند، بسیار باارزش است. افرادی که تماس تصویری را برای مشاوره انتخاب می‌کنند، معمولاً می‌توانند تعداد جلسات بیشتری را نسبت به مشاوره‌ی حضوری داشته باشند. هرچند هزینه‌ی این نوع مشاوره همچنان کمتر از مشاوره‌ی حضوری است، اما همچنان برای دریافت خسارت بیمه‌ای و اثبات انجام مشاوره به بیمه مشکلاتی وجود دارد.

مشاوره چتی  و مبتنی بر پیامهای متنی

پیام‌های متنی، چه از طریق ایمیل و چت روم، چه با استفاده از تلگرام و واتس اپ، برقراری ارتباط با مشاور را بسیار آسان ساخته است. به علاوه مشاوره‌ی چتی امکان مشاوره‌ی مستقیم‌تری را فراهم می‌آورد. پژوهش‌های گسترده‌ای بر روی این شیوه‌ی جدید مشاوره در حال انجام است، نتایج فعلی بیانگر موثر و مفید بودن آن است. شواهد فعلی حکایت از آن دارد که مشاوره چتی موثرتر از مشاوره از طریق ایمیل است. میلیون‌ها نفر در سراسر جهان مشاوره‌ی چتی و متنی را انتخاب می‌کنند، چرا که این روش توانسته است، موانع بیشتری را از سر راه بردارد:

 

  • روانشناس غیر حضوری
مانع شماره یک: جلسات مشاوره

حتی اگر نیازی به سفر کردن و رفت و برگشت نباشد، زمانبندی و برنامه‌ریزی برای جلسات مشاوره‌ی غیرحضوری همچنان مسئله‌ساز است. انسان‌های پرمشغله‌ی امروزی گاهی به دلیل کاری که ناگهان برایشان پیش آمده است، نمی‌توانند ساعتی از روزشان را به مشاوره‌ اختصاص دهند. در مشاوره‌ی چتی و متن‌محور مشکل کنسل کردن قرار مشاوره، تنظیم وقت مجدد یا نرسیدن به وقت تعیین شده وجود ندارد، به این ترتیب در وقت و هزینه‌ی مشاور و مراجع صرفه‌جویی می‌شود و استرس‌ها و نگرانی‌های مربوط به زمان جلسات از بین می‌رود.

مانع شماره دو: حریم خصوصی

زمانی که مشاوره‌ی غیرحضوری تصویری را انتخاب می‌کنید، باید محلی را پیدا کنید که هیچ کس صدایتان را نشنود. یافتن چنین محلی سخت است و همواره این خطر وجود دارد که کسی جایی فالگوش ایستاده باشد و رازهایتان برملا شود.

مانع شماره سه: ترس از بدنامی مربوط به تعاملات رودررو

برملا ساختن عمیق‌ترین ترس‌ها و رازهای ناگفته بدون نگاه کردن به چشم‌های مشاور هم به اندازه‌ی کافی سخت است. از آنجایی که در مشاوره‌ی چتی برخلاف مشاوره‌ی تصویری نیازی نیست که به چشمان مشاورتان نگاه کنید و رازهایتان را برملا کنید، راحت‌تر می‌توانید سفره‌ی دلتان را باز کنید و مشاوره سریع‌تر پیشرفت می‌کند.

از دیگر مزایای مشاوره آنلاین  از طریق چت  در تلگرام و واتساپ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نوشتن برای برخی افراد راحت‌تر از حرف زدن است و به این ترتیب بهتر می‌توانند منظورشان را بیان کنند.
  • بازبینی پیام‌های قبلی و ادامه دادن مشاوره به این روش راحت‌تر است و نیازی به یادداشت‌برداری مشاور یا مراجع نیست.
  • چت کردن جزئی از سبک زندگی امروزی شده است، اکثر ما از آن لذت می‌بریم و وقت زیادی را به آن اختصاص می‌دهیم؛ بنابراین مشاوره‌ی چتی برایمان قابل پذیرش و راحت است.
  • مشاوره چتی شبیه به نوشتن خاطرات است.
  • مشاور و مراجع وقت بیشتری برای پاسخگویی به سوالات دشوار دارند.

 

  • روانشناس غیر حضوری

شماره تلفن مشاوره خانواده آویژه  62999066-021 و 09353000102  است و با یک تماس از هر نقطه از کشور، می توانید با مشاوران متخصص ما در تماس باشید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *