گالری طلا

سکه علی پور

سکه علی پور

سکه علی پور

سلام به بازدیدکنندگان گرامی شیرازیاب، ما مفتخریم که با ارائه مطالب به روز درباره مشاغل شهر شیراز در خدمت شما همراهان همیشگی این وب سایت هستیم. در این مطلب به ارائه اطلاعاتی در رابطه با سکه علی پور می پردازیم، در ادامه اطلاعاتی اعم از آدرس، شماره تماس و موقعیت روی نقشه از سکه علی پور ملاصدرا و سکه علی پور معالی آباد آورده  شده است،  همچنین در انتها تاریخچه ای از سکه بهار آزادی آورده شده است. امیدواریم مورد توجه شما همراهان گرامی واقع شود.

 



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: سکه علی پور در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



 

طلای علیپور

سکه علی پور شیراز

طلا و سکه علی پور با سابقه درخشان در شهر شیراز آماده ارائه خدمات به مشتریان خود می باشد.

 

خدمات:

سکه علی پور ملاصدرا

آدرس: شیراز – خيابان ملاصدرا، سر نبش حكيمى، روبروی پاساژ دناسا

شماره تلفن: 0713231600007132315000

اینستاگرام: alipour.gold

 

موقعیت سکه علی پور ملاصدرا روی نقشه

 سکه علی پور معالی آباد

آدرس : شیراز، بلوار دکتر شریعتی (معالی آباد)، نبش کوچه ۲۵، ساختمان برلیان
تلفن : 07136340230

موقعیت سکه علی پور معالی آباد روی نقشه

قیمت سکه علی پور شیراز

از آنجایی که قیمت ها هر روز متغیر است برای اطلاع دقیق از قیمت بروز سکه و طلا به صورت حضوری مراجعه نمایید و یا تماس حاصل فرمایید.

سکه بهار آزادی

سکّهٔ بهار آزادی یکی از مسکوکات طلای قانونی در جمهوری اسلامی ایران است. از سال ۱۳۵۸ خورشیدی، به مناسبت و یادبود پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، انواع سکه‌های بهار آزادی در قطع‌های مختلف ضرب شده‌است. عیار طلای این سکه‌ها (اعم از طرح قدیم و جدید) ۹۰۰ در ۱۰۰۰ است. معمولاً در هر سال ضرابخانهٔ بانک مرکزی ایران، سکه‌ها را ضرب کرده و از طریق بانک‌های عامل یا صرافی‌های مجاز به بازار عرضه می‌کند. این سکه‌ها به صورت خرد یا عمده و به قیمت روز خرید و فروش می‌شوند.

تاریخچه

پیشینهٔ ضرب سکه طلا در ایران به زمان حکومت داریوش اول، پادشاه هخامنشی (در سال‌های ۵۲۱ الی ۴۸۶ پیش از میلاد) بر می‌گردد. با ارزش‌ترین این سکه‌ها که دریک نام داشته وزنی معادل ۸/۴۱ گرم از جنس طلا داشته‌است. سکه دیگر سیگل با وزن ۵/۶ گرم نقره بود و ارزشی معادل یک گوسفند را داشت و نرخ تبدیل آن برابر با ۲۰ سکه نقره سیگل در برابر یک سکه طلا دریک بود. ضرب سکه‌های طلا در ایران با نام‌های گوناگون در ادوار مختلف ادامه داشته‌است. تنها عیار سکه‌های طلا پیش از ماشینی شدن در زمان ناصرالدین شاه، تقریباً ثابت و نزدیک به طلای خالص بوده اما واحد پول، طراحی و وزن آنها به تشخیص حکومت وقت تغییر کرده‌است.

همگام با ورود ماشین ضرب سکه و استانداردسازی اندازه و وزن سکه‌های رسمی در سال ۱۲۹۳ هـ ق، نخستین سکه‌های طلا با عیار ۹۰۰ در هزار و با واحد تومان ضرب و وارد چرخه پولی ایران شد.
ضرب سکه‌های طلای ایران با استاندارد امروزی (از نظر قطر دایره و وزن سکه) در دورهٔ پهلوی اول و از سال ۱۳۱۰ خورشیدی آغاز شد. این سکه‌ها در دورهٔ پهلوی به نام سکهٔ پهلوی نامیده می‌شد که بعد از انقلاب ۱۳۵۷ ایران سکهٔ بهار آزادی با همان وزن و عیار اما با طراحی متفاوت جایگزین آن گردید.

انواع سکه بهار آزادی

  • از نظر طراحی: سکه‌ها در دو نوع «طرح قدیم» (۱۳۵۸ تا ۱۳۷۰) و «طرح جدید (امامی)» (۱۳۷۰ تاکنون) هستند.
  • از نظر قطع: سکه‌ها در انواع «ربع»، «نیم»، «یک» یا «تمام»، «دو و نیم»، و «پنج» بهار آزادی موجود هستند.

سکه پنج بهار آزادی تنها در سال ۱۳۵۸ و به مناسبت اولین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضرب گردید و تاکنون دیگر ضرب نشده‌است.

سکه دو و نیم بهار آزادی در سال‌های ۱۳۵۸ (به مناسبت اولین سالگرد انقلاب اسلامی)، ۱۳۷۸  و ۱۳۸۷ ضرب گردیده که مورد سوم از نظر تعداد نایاب است.

از سال ۱۳۸۹ قطع جدیدی از سکه بهار آزادی با عنوان «سکه گرمی» به بازار عرضه شده که وزن آن نصف سکه ربع بهار آزادی است.
منبع: ویکیپدیا

 

در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:

 

 

پست های مرتبط

1 نظر در “سکه علی پور

  1. سید مرتضی علی پور گفت:

    سلام
    طلا و سکه علی پور در معالی اباد تعطیل شده است
    لطفا سایت را اصلاح کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *