شیرینی فروشی های اصفهان
سلام سلام..ممنون ازهمه دوستان سایت شیرازیاب..همراه ماباشیدتا اطلاعاتی ازجمله ادرس و شماره تماس ساعات کاری شیرینی فروشی های اصفهان را برایتان بازگو کنیم..ممنون از همراهی شما..
شیرینی فروشی های اصفهان
شیرینی روژین | اصفهان، چهار راه آبشار، ابتدای خیابان سجاد، قبل از پمپ بنزین | 031-36412607 |
شیرینی سوگل | اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، مقابل سرپرستی بانک ملت | 031-36613575 |
شیرینی فروشی آبی | اصفهان، خیابان میر، بعد از پل هوایی میر، روبروی داروخانه نقش جهان | 031-36610511 |
شیرینی فروشی آریا | اصفهان، ميدان آزادی، خيابان هزارجريب، روبروی دانشگاه اصفهان | 031-36690032 |
شیرینی فروشی آلونک | اصفهان، خیابان سجاد، بعد از میدان بسیج، قبل از کوچه 24 | 031-32120174 |
شیرینی فروشی آندلس | اصفهان، خیابان بازارچه، نرسیده به علامه امینی | 031-32616634 |
شیرینی فروشی بابک | اصفهان، خیابان آمادگاه، روبروی مبل آبنوس | 031-32227889 |
شیرینی فروشی داماد | اصفهان، بهارستان، خیابان الفت شرقی، جنب عکاسی پیکسل | 031-36801121 |
شیرینی فروشی رضوی | اصفهان، خیابان زینبیه جنوبی، سه راه فاطمیه | 031-34451575 |
شیرینی فروشی شاتوت | اصفهان، خیابان بزرگمهر، خیابان 22 بهمن، خیابان علامه امینی غربی | 031-32659652 |
شیرینی فروشی عروس | اصفهان، خیابان اردیبهشت | 031-32334354 |
شیرینی فروشی عمو قناد | اصفهان، خیابان نظر شرقی، جنب بن بست 9 | 031-36242472 |
شیرینی فروشی عمو نوروز | اصفهان، خیابان حکیم نظامی، روبروی خیابان مهرداد | 031-36285972 |
شیرینی فروشی نیوشا |
اصفهان، خیابان شریعتی، جنب اداره برق | 031-36270400 |
شیرینی فروشی هاشمی | اصفهان، خیابان آبشار سوم، دنارت، روبروی تقاطع دوم | 031-36332571 |
شیرینی فروشی وحدت | اصفهان، خیابان جی، بعد از فلکه خوراسگان، جنب ایران خودرو | 031-35215016 |
شیرینی فروشی پاندا | اصفهان، خیابان زینبیه شمالی، خیابان آیت الله غفاری، نبش کوچه آزادی | 031-35510856 |
شیرینی فروشی کاکائو | اصفهان، خیابان شیخ بهایی، خیابان آذر | 031-32361046 |
قنادی آختامار | اصفهان، خیابان نظر، جنب پاساژ نوژان، داخل کوچه | 031-36241440 |
قنادی ایزدی | اصفهان، انتهای خیابان مارنان، نبش خیابان نظرغربی | 031-36290459 |
قنادی بهاره | اصفهان، کهندژ، خیابان قدس، جنب گلسرای رفاه | 031-37353084 |
قنادی ترنج | اصفهان، ملک شهر، خیابان هفده شهریور، حد فاصل ابتدای خیابان تا میدان هفده شهریور | 031-34419255 |
قنادی ستوده | اصفهان، خیابان نظرمیانی، از سمت چهارراه حکیم نظامی، مغازه چهارم، جنب بانک سپه | 031-36244428 |
قنادی شهریار | اصفهان، خیابان کمال اسماعیل، جنب بانک مسکن | 031-32224812 |
قنادی شور و شیرین | اصفهان، خیابان آتشگاه، به سمت اصفهان، حد فاصل خیابان نبوی منش، کوچه 110 | 031-37736100 |
قنادی شکرچین |
اصفهان، خیابان طالقانی، بعد از چهارراه زاهد | 031-32369421 |
قنادی شیرین شاد | اصفهان، فلکه مصدق، خیابان شیخ بهایی، بعد از کوچه فردوسی | 031-32339192 |
قنادی یاقوت | اصفهان، خیابان حسین آباد، نبش کوچه گلچین | 031-36247485 |
کافه قنادی روز | اصفهان، خیابان چهار باغ بالا، حد فاصل چهارراه نظر و شریعتی، بعد از تعاونی اداره برق |

اگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: شیرینی فروشی های اصفهان در گوگل و اینترنت دیده شود.
شیرینی فروشی های اصفهان
شیرینیفروشی یا شیرینیپزی یا قنادی به فروشگاهی گویند که در آن محصولات فروش غالباً خوراکیهای شیرین و قند دار هستند. قنادیها در جای جای نقاط جهان دارای سبک و ویژگیهای خاص خود هستند، و گاهی (همانند شکلاتیه که فقط فراوردههای شکلاتی میپزد) فقط در یک نوع شیرینی تخصص دارند.
در ایالات متحده آمریکا شیرینی فروشی یا قنادی به دو صورت وجود دارد:
- نانوایی که در آن محصولات نانوایی شامل نان؛ کوکی؛ پای؛ شیرینی جات؛ کیک؛ مافین؛ دونات؛ رولت تولید میشود. وجه اشتراک همه محصولات فوق وجود آرد در آنها است.
- مغازه آبنبات فروشی که در آن انواع آبنباتها شامل شکلات تولید میشود.
منبع ویکی پدیا..
کسبوکار قنادی به چند نوع تقسیم میشود؟
این کسبوکار مانند بقیه به چندین شاخه مختلف تقسیم نمیشود. در واقع، تقسیمبندی در خود محل اتفاق میافتد. یک قنادی میتواند به دو بخش تقسیم شود: فروشگاهی و کارگاهی. خیلی از قنادیها برای افزایش فروش و به اصطلاح جور کردن جنس، اقدام به فروش شکلات، کلاه تولد، شمع و غیره میکنند.
بخش کارگاهی که در یک محیط بسته و بهداشتی انجام میشود، خود قنادی اقدام به تولید انواع شیرینی مخصوص به خود را میکند. حالا این کارگاه میتواند پشت مغازه باشد یا دورتر و هر روز با استفاده از وانت و غیره شیرینیهای تازه را انتقال دهد. البته همه قنادیها کارگاه ندارند، بعضی از بیرون شیرینیها را میخرند و فقط فروشنده هستند.
مسلماً اگر یک قنادی خودش تولیدکننده اول باشد، فروش بیشتری خواهد داشت. به هرحال، مردم به شیرینی سراهایی که تمامی مدلهای مختلف شیرینی زیر نظر خودش تولید میشود، بیشتر اعتماد میکنند.
چقدر سرمایه برای راهاندازی این کسبوکار لازم است؟
مبلغ دقیقی نمیتوان برای راهاندازی این کسبوکار تعیین کرد. مشخص کردن رقم دقیق به محیط کار، فروشگاه و اندازه متراژ آن بستگی دارد. شخصی که قصد دارد مکانی مانند قنادی اجاره کند و خودش تولید کننده باشد، حداقل باید برای موارد زیر هزینه کند:
مسلماً هزینه اجاره مغازه در هر شهری مجزاست. اول از همه شما باید تعیین کنید که چه متراژ مغازه و کارگاه نیاز دارید. تعیین اندازه دقیق کارگاه هم بستگی به ظرفیت فروش شما در نقطه شهری بستگی دارد. گاهی فلان نقطه شهر، خیلی کشش فروش شیرینی ندارد، پس نیازی به اجاره مکان بزرگ و خرید لوازم زیاد نیست؛ اما اگر در یکی از شلوغ ترین نقطهها باشید، مسلماً با یک مکان کوچک نمیتوانید خیلی درآمد بالایی به دست بیاورید. پس در قدم اول، باید موقعیت سنجی و بررسی جمعیت داشته باشید.
ادامه..
به هرحال، تعدادی دستگاه وجود دارد که شما بدون در نظر گرفتن اندازه متراژ باید در فروشگاه و کارگاه خود داشته باشید. اولین مورد یک فر است که اکنون هزینهای حدود 45 تا 50 میلیون تومان دارد. میکسر 50 کیلویی که هزینه خرید آن حدود 15 میلیون تومان است. برای خرید سردخانه 15 متری و یخچال به ترتیب باید رقمی حدود 60 و 100 میلیون تومان هزینه کنید. آخرین مورد هم وسایل کیک سازی است که حداقل 30 میلیون تومان میشود. البته شاید بتوان بعضی از این ابزارها را با قیمت پایینتری تهیه کرد؛ اما آنچنان اختلافی ندارد.
فرق قنادی با کافه قنادی چیست؟
از عمده تفاوت قنادی با کافه قنادی اینه که شما توی قنادی باید کیلویی سفارش بدید و تشریف ببرید منزل شیرینی رو میل کنید و چه بسا که وقتی برسید غذا حاضر باشه و قید شیرینی رو بزنید.
ولی در کافه قنادی وقتی تشریف میبرید مثل ساندویچی ها چند میز و صندلی قرار داده شده، میشنید و شیرینی دلخواهتون رو سفارش میدید و با چای یا قهوه میل می کنید.
از مزایای کافه قنادی ها اینه خیلی هاشون شیرینی های خانگی عرضه میکنن که به مراتب خوشمزه تر و سالم تر از شیرینیهای توی قنادی هستن. سالم تر به این دلیل که در ۹۹ درصد قنادی ها شیرینی هایی که به فروش نرفتن و یک هفته از موندنشون توی یخچال گذشته، دوباره به قسمت پخت مرجوع میشن و پس از خمیر شدن و استفاده از نگهدارنده های شیمیایی دوباره ازشون برای شیرینی تازه بهره برداری میشه.
اما شیرینی های کافه قنادی چون به تعداد کمتری عرضه میشن اغلب اوقات تمامش فروخته میشه و به مرحله بازیابی نمیرسن.
البته شما در کافه قنادی ها یک تیر و دو نشون هم میزنید، ممکنه از یه شیرینی که میل کردین خوشتون اومده باشه میتونید بصورت کیلویی هم سفارش بدید و با خودتون به منزل ببرید. که این مورد در قنادی ها امکان پذیر نیست.
مواردی که یک قناد باید رعایت کند
آنچه که در شغل قنادی حائز اهميت مي باشد رعايت نظافت و بهداشت مي باشد. به همين دليل مواد غذايي بايد بهداشتي، و ظروف و دست هاي شخصي كه به شيريني پزي مبادرت مي كند بايد كاملاً تميز باشد؛ از طرفي ديگر بايد شيريني ها را جهت جلوگيري از فاسد شدن در يخچال نگهداري كنند.
به طور مثال مواد و طرز تهيه نان پنجره عبارتست از: آرد سفيد گندم، نشاسته، شير، تخم مرغ، پودر قند، وانيل و روغن مايع. جهت تهيه آن، ابتدا بايد نشاسته و شير را مخلوط كرده و آن قدر با همزن برقي هم زده شود تا به صورت مايه يكدست در بيايد؛ سپس آرد سفيد كم كم اضافه شده و مخلوط گردد و وانيل نيز به آن افزوده شود. در مرحله بعد زرده هاي تخم مرغ به مواد اضافه شود. بعد از تهيه مواد اوليه، بايد مقداري روغن مايع در ماهي تاوه ريخته و قالب مخصوص را در روغن قرار داده تا كاملاً داغ شود سپس قالب را در مواد قرار داده و سريع به داخل روغن فرو كرده تا مواد از قالب جدا شود بعد از طلايي شدن مواد، آن را از روغن جدا نموده و در ظرفي جدا گذاشته و پودر قند به روي آن پاشيده شود.
برای شما..