آدرس و شماره تماس, خدمات

لیست شرکت های ارائه دهنده اینترنت

لیست شرکت های ارائه دهنده اینترنت

لیست شرکت های ارائه دهنده اینترنت

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  لیست شرکت های ارائه دهنده اینترنت را در اختیار شما قرار دهیم.

شرکت های ارائه دهنده اینترنت adsl

توزیع‌کننده خدمات اینترنتی یا آی. اس. دی. پی واسطه دسترسی رسانندگان خدمات اینترنتی (ISPها) با شرکت ارتباطات زیر ساخت هستند. این شرکت‌ها علاوه بر ارائه خدمات دسترسی شبیه شرکت‌های ISP، مجاز به ارائه و توزیع عمده پهنای باند اینترنتی به شرکت‌های ISP و بین شرکت‌های ISDP در محدوده جغرافیایی فعالیت خود هستند. مدت اعتبار پروانه ISDP دو ساله با قابلیت تمدید بوده و محدوده فعالیت جغرافیایی آن استانی است.



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: لیست شرکت های ارائه دهنده اینترنت در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



شرکت های ارائه دهنده اینترنت خانگی

ردیف نام ادرس شماره تماس
1 نماینده فروش آسیاتک
شیراز، معالی آباد بالاتر از میدان احسان، بلوار پرستار، پلاک 156 ، طبقه اول.
071336364040
2 همیار نت شیراز، چهارراه زرگری، ابتدای بلوار مطهری، ساختمان آپادانا، طبقه 4 ، واحد 7. 3688
3 صبانت شیراز، خیابان ملاصدرا، رویروی پاساژ ملاصدرا، طبقه سوم كتابفروشی عبدالهی. 07132318008

شرکت های ارائه دهنده اینترنت vdsl

بر اساس ضوابط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حداقل پهنای باند لازم برای شرکت‌های توزیع‌کننده خدمات اینترنت در استانهای بزرگ 50Mbps و استانهای متوسط 30Mbps و استانهای کوچک 10Mbps تعیین شده‌است.

قلمرو فعالیت دارندگان این پروانه استانی می‌باشد. در حال حاضر تعداد ۲۶۷ پروانه استانی به ۱۱۸ شرکت فعال در این عرصه ارائه گشته است. معدودی از شرکت‌ها دارای مجوز در سطح کشوری یا چند استان می‌باشند.

شرکت های ارائه دهنده اینترنت بی سیم

توزیع کننده: شرکت ارائه دهنده پهنای باند اینترنت به عرضه کنندگان (رسانندگان)

عرضه‌کننده (ISP): شرکت ارائه‌کننده خدمات اطلاع رسانی و اینترنتی به بهره برداران نهایی (کاربران)

بهره بردار نهایی: شخص حقیقی یا حقوقی که صرفاً استفاده‌کننده از خدمات اینترنت می‌باشد و حق واگذاری این خدمات به غیر را به عنوان کسب درآمد ندارد.

شرکت های ارائه دهنده اینترنت وایرلس

  • ۳۱ استان:
شرکت داده گستر عصر نوین (های وب)
شرکت گسترش ارتباطات مبنا (گام نت)
  • ۲۶ استان:
شرکت آریا رسانه تدبیر (شاتل)
  • ۱۰ استان:
شرکت انتقال داده‌های ندا گستر صبا (صبانت)
  • ۹ استان:
شرکت بین‌المللی توسعه ارتباطات نوین آریا
  • ۸ استان:
شرکت انتقال داده‌های آسیاتک
  • ۶ استان:
شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات
شرکت پارسان لین (پارس آنلاین)
شرکت مهرگان دانش‌پژوه (سپنتا)

شرکت های ارائه دهنده اینترنت فیبر نوری

اینترنت[۱] (به انگلیسیInternet) (مخفف interconnected network شبکه به هم پیوسته یا تورکارِ اندرهم‌بسته) یا اندرتور سامانه‌ای جهانی از شبکه‌های رایانه‌ای متصل است که از مجموعه پروتکل اینترنت (TCP/IP) برای ارتباط بین شبکه‌ها و دستگاه‌ها استفاده می‌کند. اینترنت شبکه‌ای از شبکه‌هاست که شامل شبکه‌های خصوصی، عمومی، دانشگاهی، تجاری و دولتی از مقایس محلی تا جهانی است که با آرایه‌ای عظیم از فناوری‌های شبکه‌بندی الکترونیکی، وایرلس و نوری به هم متصل شده‌اند. به عبارت دقیق‌تر، اینترنت مجموعه‌ای از سامانه‌های خودگردان است که با روتر به هم متصل شده‌اند

شرکت های ارائه دهنده اینترنت در ایران

. اینترنت را باید بزرگ‌ترین سامانه‌ای دانست که تاکنون به دست انسان طراحی، مهندسی و اجرا شده‌است. ریشهٔ این شبکهٔ عظیم جهانی به دههٔ ۱۹۶۰ بازمی‌گردد که پنتاگون (مقر و فرماندهی وزارت دفاع ایالات متحدهٔ آمریکا) برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای ساخت شبکه‌ای مستحکم، توزیع شده و باتحمل خطا سرمایه‌گذاری نمودند. این پژوهش به همراه دوره‌ای از سرمایه‌گذاری شخصی بنیاد ملی علوم آمریکا برای ایجاد یک ستون فقرات اینترنت جدید، سبب شد تا مشارکت‌های جهانی آغاز گردد و از اواسط دههٔ ۱۹۹۰، به صورت یک شبکهٔ همگانی و جهان‌شمول در بیاید. وابسته شدن تمامی فعّالیت‌های بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخیِ نوین در عرصه‌های گوناگون علوم، فناوری، و به خصوص در نحوه تفکّر انسان دارد.

شرکت های ارائه دهنده اینترنت ثابت

شواهد زیادی در دست است که از آنچه اینترنت برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمده‌است. اینترنت سامانه‌ای جهانی از شبکه‌های رایانه‌ای به هم پیوسته‌است که از پروتکلِ «مجموعه پروتکل اینترنت» برای ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر اینترنت، شبکهٔ شبکه‌ها است که از میلیون‌ها شبکه خصوصی، عمومی، دانشگاهی، تجاری و دولتی در اندازه‌های محلی و کوچک تا جهانی و بسیار بزرگ تشکیل شده‌است که با آرایه وسیعی از فناوری‌های الکترونیکی و نوری به هم متصل شده‌اند. اینترنت در برگیرنده منابع اطلاعاتی و خدمات گسترده‌ای است که برجسته‌ترین آن‌ها وب جهان‌گستر و رایانامه هستند.

شرکت های ارائه دهنده اینترنت مخابرات

سازمان‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و موسسات متعدد، نیازمند دستیابی به شبکه اینترنت برای ایجاد یک وبگاه، دستیابی از راه دور وی‌پی‌ان، انجام تحقیقات یا استفاده از سیستم رایانامه، هستند. بسیاری از رسانه‌های ارتباطی سنتی مانند تلفن و تلویزیون نیز با استفاده از اینترنت تغییر شکل داده‌اند «اینترنت اشیاء» ویا دوباره تعریف شده‌اند و خدماتی جدید همچون صدا روی پروتکل اینترنت و تلویزیون پروتکل اینترنت ظهور کردند. انتشار روزنامه نیز به صورت وبگاه، خوراک وب و وب‌نوشت تغییر شکل داده‌است. اینترنت اشکال جدیدی از تعامل بین انسان‌ها را از طریق پیام‌رسانی فوری، تالار گفتگو و شبکه‌های اجتماعی به وجود آورده‌است.

شرکت های ارائه دهنده اینترنت بر روی فیبر نوری

در اینترنت هیچ نظارت مرکزی چه بر امور فنّی و چه بر سیاست‌های دسترسی و استفاده وجود ندارد. هر شبکه تشکیل دهنده استانداردهای خود را تدوین می‌کند. تنها استثنا در این مورد دو فضای نام اصلی اینترنت، نشانی پروتکل اینترنت و سامانه نام دامنه است که توسط سازمانی به نام آیکان، راهبری می‌شوند. وظیفه پی بندی و استانداردسازی پروتکل‌های هسته‌ای اینترنت، پروتکل اینترنت نسخه ۴ و پروتکل اینترنت نسخه ۶ بر عهده گروه ویژه مهندسی اینترنت است که سازمانی بین‌المللی و غیرانتفاعی است و هر فردی می‌تواند در وظایفشان با آن مشارکت کند. تیم برنرز لی مخترع وب بود که در سال ۱۹۹۱ اولین وب سایت را در شبکه قرار داد.

مطالب بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *