آدرس و شماره تماس, پزشکی

لیست متخصص روانپزشک شیراز

لیست دکتر روان پزشک شیراز

لیست متخصص روانپزشک شیراز

سلام بر شما همراهان گرامی سایت شیرازیاب. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص لیست متخصص روانپزشک شیراز را در اختیار شما قرار دهیم.

متخصص روانپزشک شیراز

روان‌پزشک (به انگلیسیPsychiatristپزشکی است که متخصص تشخیص و درمان بیماری‌های روانی یا روان‌درمانی است. همهٔ روان‌پزشکان برای سنجش و درمان بیماری‌های روانی آموزش می‌بینند. روان‌پزشکان و متخصصان بهداشت روانی تنها کسانی هستند که مرجعیت تجویز دارو برای درمان بیماری‌های روانی را دارند.

برخی از روان‌پزشکان متخصص در کمک به گروه سنی ویژه‌ای هستند، مانند روان‌پزشک کودکان، که درمان گروه سنی کودکان یا نوجوانان را بر عهده دارد.



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: لیست متخصص روانپزشک شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



متخصصان روانپزشکی شیراز

نام متخصص اعصاب و روان شیراز آدرس مطب متخصص اعصاب و روان شماره مطب
دکتر علیرضا ملیکان شیراز – خیابان کریم خان زند- جنب هتل پارس- ساختمان ظفر- طبقه دوم 07132355532
دکتر سید احمد کاشانی شیراز – خیابان شهید چمران- میدان دانشجو- ساختمان ارم 07132293153
دکتر احمد غنی زاده شیراز – میدان نمازی 07136474140

متخصص روانپزشک در شیراز

دکتر محمد جواد علیشاهی شیراز – خیابان کریم خان زند- روبروی هتل پارس- کوچه 47- ساختمان فیروزه- طبقه سوم 07132302800
دکتر سید علی علوی شوشتری شیراز – میدان نمازی 07136474140
دکتر سارا اکرام زاده شیراز، خیابان ملاصدرا، کوچه 4، ساختمان مجتمع پزشکی 88، طبقه پنجم 36473155

دکتر متخصص روانپزشک شیراز

دکتر هدیه بدیعی شیراز، خیابان شهید مطهری (زرگری)، چهارراه زرگری، ساختمان رز، طبقه دوم، واحد 5 36289525
دکتر علی انصاری شیراز، خیابان کریم خان زند، نزدیک به بیمارستان شهید فقیهی، نزدیک بانک کارآفرین، ساختمان آریا، طبقه چهارم 32349522
دکتر سید محمد علی علوی خیابان زند، حدفاصل بیمارستان شهید فقیهی و هتل پارس، خیابان شهید عبائیان، مجتمع پزشکی نشاط، طبقه دوم، واحد ۴ 32319422

متخصص روانپزشکی در شیراز

دکتر شهره دالکی میدان دانشجو، ساختمان ارم، طبقه چهارم 32273725
دکتر محمد رضا پولادی شیراز، خیابان قصر دشت، سه راه برق، جنب مرکز خرید شیراز، کوچه 20، طبقه دوم 32304508
دکتر معصومه جمشیدی شیراز، خیابان ملاصدرا، کوچه 9، ساختمان رازی، طبقه دوم 32344575

بهترین متخصص روانپزشک در شیراز

دکتر منوچهر حاج محمدی شیراز، خیابان مشیر فاطمی، طبقه دوم شیراز پاساژ، ساختمان پزشکان 32351930
دکتر فیروز بخش حبیبی شیراز، خیابان پاسداران (زرهی)، ایستگاه 4 38223050

متخصص روانپزشکی شیراز

برخی از مردم گاهی حرفهٔ روان‌پزشک را با روان‌کاو و روان‌شناس اشتباه می‌گیرند. روان‌پزشک، پیش از روان‌پزشک شدن، باید از دانشکدهٔ پزشکی فارغ‌التحصیل شود و سپس، به‌عنوان یک دورهٔ تخصص، آموزش شناسایی و درمان بیماری‌های روانی را ببیند و روان‌پزشک شود.

متخصصان روانپزشک شیراز

روان‌پزشکی (به انگلیسی: Psychiatry) شاخه‌ای از پزشکی است که به سبب‌شناسی، علامت‌شناسی، طبقه‌بندی و تشخیص، پیشگیری، درمان و پیش‌آگهی اختلالات روانی که عمده علائم آن اختلال در رفتار انسانی است، می‌پردازد. اختلال روانی سندرمی است که ویژگی بارز آن برهم خوردن قابل توجه بالینی شناخت، تنظیم هیجانی یا رفتاری فرد است و خود بازتابی است از کژکاری فرآیندهای زیستی، روانی یا رشدی زمینه‌ساز عملکرد روانی.

متخصص روانپزشک کودکان شیراز

اختلالات روانی معمولاً با ناراحتی قابل توجه با نقص کارکرد در فعالیت‌های اجتماعی، شغلی و یا سایر فعالیت‌های مهم زندگی فرد همراه هستند. یک واکنش مورد انتظار یا مبتنی بر فرهنگ به یک استرس یا فقدان عادی مانند مرگ عزیزان اختلال روانی محسوب نمی‌شود. رفتارهای غیرمتعارف اجتماعی و تعرضات بین فرد و اجتماع نیز اختلال روانی نیستند مگر اینکه این انحراف یا تعارض ناشی از یک کژکاری در عملکرد روانی فرد باشد.[۱]

بهترین متخصص روانپزشک شیراز

روان‌پزشک، پزشکی است که در زمینهٔ تشخیص و درمان بیماری‌های روانی تعلیم دیده است و در آن تجربه دارد. دوره تخصصی در ایران چهار سال طول می‌کشد.

روان‌شناسی عبارت از رشته‌ای است که با مطالعهٔ رفتار و زندگی ذهنی سروکار دارد. رابطه روان‌شناسی و روان‌پزشکی مانند فیزیولوژی و پزشکی عمومی است؛[۱] یعنی جزئی از کل.

روان‌شناسان دوره پزشکی را طی نمی‌کنند و پس از گذراندن چهار سال به دریافت درجه کارشناسی نائل می‌شوند و اگر به روان‌شناسی نابهجار و بیماری‌ها علاقه‌مند باشند، می‌توانند با گذراند دو سال پس از دوره کارشناسی، درجه کارشناسی ارشد را در روان‌شناسی بالینی دریافت نمایند. روان‌شناس بالینی در تشخیص،‌ ارزیابی و درمان با تیم درمانی،‌ به سرپرستی روان‌پزشک، همکاری می‌کند.[۱]

مطالب بیشتر:

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *