کافه

کافه باران شیراز

کافه باران شیراز

کافه شهر کاغذی

درود بر شما و سپاس از اینکه سایت شیراز یاب را انتخاب نمودید.در اینجا میخواهیم”کافه  شهر کاغذی” را برای ایجاد لحظات بیاد ماندنی برای مجالس و درخواستهای متعدد بشما پیشنهاد کنیم و میتوانید درخصوص تنوع منو و آدرس و شماره تماس باطلاعات بیشتری دسترسی پیدا کنید.ممنون از همراهی صمیمانه شما با سایت شیراز یاب.ما را از نظرات سازنده خود بی نصب نگذارید.

کافه شهر کاغذی

کافه شهر کاغذی

کافه شهر کاغذی

کافه شهر کاغذی

آدرس:

کافه شهر کاغذی : قصرالدشت، حدفاصل سه راه برق و ملاصدرا، کوچه ٢۵ قصرالدشت است.

ساعت کار کافه شهر کاغذی :

کافه شهر کاغذی شیراز، از شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۸/۳۰ تا ۲۳ و جمعه‌ها از ۸/۳۰ تا ۱۲ و بعد از ظهرها از ۱۶ تا ۲۳ باز است.

در اینجا چه میگذرد؟

این جا معمولا عصرها و شب‌ها به خاطر فضای دنج و هوای مطبوعش، شلوغ‌تر است. فضای کافه برای گپ‌و‌گفت‌ها و دورهمی‌های دوستانه بی نظیر است.

طبقه بالای کافه شهرکاغذی از آن قسمت‌هایی است که محصولات آن حسابی از آدم دل می‌برند. اولین چیزی که معمولا چشم شما را خواهد گرفت، بخش دفترچه‌های رنگی‌رنگی خواهند بود در انواع و اقسام مختلف و البته انواع متعلقات رنگی کتاب‌ها، مثل نشانک‌‌های کتاب.

بخش کناری هم اختصاص دارد به انواع سوغاتی‌ها، و دست‌سازهای هنری و زیبا. ریزه ‌میزه‌جات خوشگل و رنگارنگ.

دست سازها:

راستی اگر به این بخش سر زدید، حتما از پنجره‌های این قسمت نگاهی به حیاط کافه بیندازید. این جوری می‌توانید، کل منظره زیبای کافه را یک جا از نظر بگذرانید.

بخش دیگر طبقه دوم هم اختصاص دارد به کتاب‌های کودکان و بازی‌‌های فکری. اگر اهل بازی‌‌های فکری یا استراتژیک هستید، می‌توانید از این بخش از شهرکاغذی نهایت استفاده را ببرید. میزهایی در این بخش به بازی‌کردن اختصاص داده شده است. این جا می‌توانید با بازی‌های گوناگون اوقات خوشی را در کنار دوستانتان برای خود رقم بزنید.

برای پیدا کردن از روی نقشه اینجا کلیک نمایید.

 



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: کافه باران شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



قهوه‌خانه

(به زبان فرانسوی:Café)کافه یا کافی‌شاپ به مکان‌های مشابهی گفته می‌شود که در آنها نوشیدنی و وعده‌های سبک سرو می‌شود. چایخانه در گذشته نخست محلی بوده‌است برای نوشیدن چای و خوردن ناهار و شام که بعدها اموری نظیر اطلاع‌رسانی، نشر افکار و اخبار اجتماعیاقتصادی و حتی سیاسی و نیز سرگرمی‌هایی چون مدیحه‌سرایی، نقالی، شاهنامه‌خوانی، غزل‌خوانی، سخنوری و مشاعره نیز در آن جایگاهی پیدا کردند و این مکان به عنوان نهاد با اهمیتی از جهت فرهنگی معرفی شد.

منبع: سایت ویکی پدیا

 

 

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *