بانک

بانک صنعت و معدن قم

بانک صنعت و معدن قم

امروز تیم شیرازیاب می‌خواهد اطلاعاتی در مورد بانک صنعت و معدن قم در اختیار شما عزیزیان قرار دهد. تیم شیرازیاب پیشاپیش از همراهی شما سپاس گزار است.

بانک صنعت و معدن قم

بانک صنعت و معدن قم

شعب بانک صنعت و معدن در استان قم

بانک صنعت و معدن قم سمیه

نام شعبه: قم
کد شعبه: 0108
آدرس: خیابان سمیه – نبش کوچه ٨
کد شهر: 025
شماره تلفن: ٥ – ٣٧٨٣١٦٧٠
نمابر: ٣٧٨٣١١١٢
کد پستی: ٣٧١٥٦٨٥٥٦٤

بانک صنعت و معدن شکوهیه قم

نام شعبه: شکوهيه قم
کد شعبه: 0131
آدرس: شهرک صنعتي شکوهيه – خيابان رجائي – ميدان مخابرات
کد شهر: 025
شماره تلفن: 33342420-33343003-33343004
نمابر: 33343004
کد پستی: 3738114155

ادرس بانک صنعت و معدن قم

علاوه بر آدرس شعبات بانک صنعت و معدن در قم، آدرس شعبه‌ی مرکزی این بانک در تهران ازین قرار است:

تهـران، خیابان ولیعصر، بالاتر از تقاطع چمران، شماره 2917

تلفن:

22029811-19

فکس:

1965643511

بانک صنعت و معدن

بانک صنعت و معدن بانک دولتی ایرانی است، که در سال ۱۳۶۲ با ادغام سه بانک دولتی و سه صندوق سرمایه‌گذاری، تأسیس شد و هم‌اکنون تمرکز اصلی آن بر ارائه خدمات بانکداری خرد و وام‌های صنعتی معطوف می‌باشد.

شعبه مرکزی این بانک در شهر تهران قرار دارد و هم‌اکنون دارای ۶۵ شعبه و ۱٫۱۶۵ کارمند می‌باشد. بانک صنعت و معدن در سال ۱۳۹۱ با درآمدی بالغ بر هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، در رتبه ۶۱ از بزرگترین شرکت‌های ایرانی (از لحاظ میزان درآمد) قرار گرفت.

تاریخچه

بانک صنعت و معدن در سال ۱۳۶۲ و با ادغام سه بانک و سه شرکت سرمایه‌گذاری تشکیل شد. بانک‌های اعتبارات صنعتی، توسعه صنعتی و معدنی ایران و نیز توسعه و سرمایه‌گذاری ایران، همچنین شرکت سرمایه‌گذاری بانک‌های ایرانی، صندوق ضمانت صنعتی و صندوق معادن، موسساتی بودند که در پی ادغام با یکدیگر، فعالیت خود را تحت عنوان بانک صنعت و معدن ادامه دادند. ویکی‌پدیا

اساسنامه

با توجه به ماده پنج قانون تمرکز امور صنعت و معدن و تکمیل وزارت صنایع و معادن که اشعار می دارد بانک صنعت و معدن با حفظ شخصیت حقوقی و مالی و ادرای به وزارت صنایع و معادن وابسته می شود. اساسنامه جدید آن در مورخه ١٣٨٠/١/٣٠ تصویب گردید.

بانک های توسعه ای

بانک های توسعه ای ، بانکهایی هستند که به منظور تسریع و تسهیل توسعه اقتصادی یک کشور، از طریق تجهیز و تخصیص منابع میان مدت و بلندمدت و تشویق و ترغیب بخش خصوصی در کمک به توسعه اقتصادی، نقش آفرینی می کنند. وجه تمایز این بانک ها با بانک های تجاری در این است که بانک های توسعه ای معمولاً در طرح های پرریسک و دیر بازده سرمایه گذاری می کنند که بانک های تجاری تمایل چندانی به آن ندارند.

تا کنون بیش از پانصد بانک و موسسه توسعه در سراسر جهان در کشورهای صنعتی پیشرفته و در حال توسعه تامین منابع مالی و فنی لازم و هدایت سرمایه گذاری های بخش خصوصی و غیرخصوصی به طرف انجام سرمایه گذاری های تولیدی را بر عهده داشته اند این سرمایه گذاری ها بنا بر سیاست های توسعه اقتصادی هر کشور؛ گسترش امکانات زیر بنائی اقتصادی و توسعه بخش های صنعتی ؛ کشاورزی و حتی رشد بخش تعاونی را در بر می گیرد. به بیانی دیگر؛ بانک های توسعه؛ در مسیر کمک به حل مشکلات توسعه اقتصادی کشورها و رفع تنگناهای موجود؛ رسالت مهمی بر عهده دارند.

 

از پست های دیگر شیرازیاب دیدن بفرمایید:

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *