آدرس و شماره تماس, درمانگاه های شیراز

سایت نوبت دهی درمانگاه امام رضا شیراز

لیست درمانگاه های شیراز

سایت نوبت دهی درمانگاه امام رضا شیراز

سلام بر شما همراهان گرامی سایت شیرازیاب. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  سایت نوبت دهی درمانگاه امام رضا شیراز را در اختیار شما قرار دهیم.

سایت نوبت دهی درمانگاه امام رضا شیراز

بیمارستان یا در فارسی افغانستان شفاخانه نهادی است برای تیمارداری و درمان بیماران.

بیمارستان معمولاً یک ساختمان بزرگ یا چادر بزرگ است که در آن، انجام مراقبت و درمان از سوی پزشکان، جراحان، پرستاران ، بهیاران ،کارشناسان بیهوشی(هوشبری) و اتاق عمل ، متخصصان و دیگر افراد انجام می‌گیرد.

معمولا بیمارستان از نظر بزرگی فضا، تعداد کارکنان، انواع خدمات و تنوع رشته‌های درمانی، وسیع تر از درمانگاه یا ساختمان پزشکان است.



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: سایت نوبت دهی درمانگاه امام رضا شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



 

سامانه نوبت دهی درمانگاه امام رضا شیراز

درمانگاه تخصصی امام رضا (ع)
آدرس: شیراز، میدان نمازی، نبش ساحلی
تلفن: tel:۰۷۱۳۲۱۲۷۰۰۱۰۷۱۳۲۱۲۷۰۰۱ و ۰۷۱۳۲۱۲۷۰۰۵

درمانگاه امام رضا
آدرس: شیراز، بلوار رحمت، سه راه دارالرحمه
تلفن: ۰۷۱۳۷۳۹۹۰۹۶

سیستم نوبت دهی درمانگاه امام رضا شیراز

«بیمارستان» یک واژه فارسی است که در دوران ساسانیان و پس از آن در جهان اسلام برای «محلِ نگهداری بیماران» به کار می‌رفته‌است. در لغت، بیمارستان از واژه پهلوی «بیمار یا وِمار» و پسوند مکانِ «ستان» تشکیل شده‌است که به معنای «محل بیمار» است.[۱][۲] این واژه در معنای نخستین خودش در دنیای قبل از اسلام در مورد دانشگاه جندی شاپور استفاده می‌شده‌است. سپس واژه بیمارستان در مورد محل نگهداری بیماران در تمامی سرزمین‌های اسلامی به کار گرفته شد.[۳]

سایت نوبت دهی بیمارستان امام رضا شیراز

در گذشته به بیمارستان، مریض‌خانه و خسته‌خانه هم گفته می‌شد. در فارسی افغانستان به آن شفاخانه می‌گویند. در منابع قدیم فارسی از واژه‌هایی چون دارالشفا[۴] و بیت‌الادویه[۵] و محکمه (مکان فعالیت حکیم یا همان طبیب) نیز برای نامگذاری بیمارستان استفاده می‌شده‌است.[نیازمند منبع]

سایت نوبت دهی کلینیک امام رضا شیراز

در زبان های غربی، واژه استفاده شده برای این مکان، ریشه لاتینی دارد. واژه “hospital” که در زبان انگلیسی برای بیمارستان استفاده می‌شود از ریشه لاتین hospes می‌آید که به معنای فرد غریبه یا خارجی و در واقع مهمان می‌باشد. کلمه لاتین مربوطه به‌طور کنایه به معنای اتاق مهمان، اقامتگاه مهمان یا مهمانسرا می‌باشد.[۶] بنابر این Hospes در انگلیسی ریشه کلمه host است که برای سهولت تلفظ P آخر آن افتاده است و به معنای مهمان نوازی است. معادل این کلمه در فارسی هتل یا مسافرخانه است.

سایت نوبت دهی اینترنتی درمانگاه امام رضا شیراز

شکل یک بیمارستان به شدت از چگونگی دسترسی به آن و مسیرهای رفت و آمد متأثر است؛ بنابراین، در این مورد تصمیم‌گیری شود که یک شکل مانند ستون فقرات با شعبات انتخاب شود یا مسیرهای رفت و آمد از یک هسته مرکزی به شکل شعاع‌ها خارج شوند. [۷]

سیستم نوبت دهی بیمارستان امام رضا شیراز

به دلیل شرایط ویژه حاکم بر بیمارستان ها، رعایت بهداشت در این مراکز باید به صورت کاملا تخصصی و با دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته صورت پذیرد. پرداختن ویژه به این موضوع می تواند در سلامت مراجعه کنندگان و کارکنان اهمیت ویژه ای داشته باشد. تمامی بخش های یک بیمارستان نیاز به نظافت مستمر و دوره ای دارد. این بخش ها شامل سظوح کف، وسایل و تجهیزات، سرویس های بهداشتی، بخش های مراقبت و اتاق های عمل می باشد.

سامانه نوبت دهی بیمارستان امام رضا شیراز

در ایران قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت در سال ۱۳۹۳ خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها گفت، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی باید در ان‌ها موضوع ترویج زایمان طبیعی و تناسب میان زایمان‌های طبیعی و سزارین را لحاظ کند.[۸]

سیستم نوبت دهی اینترنتی درمانگاه امام رضا شیراز

بیماریها تا حدود ۳۹۰۰ سال قبل از مسیح، صرفاً بلای آسمانی به‌شمار می‌آمدند و کسی به درمان و رسیدگی به حال بیماران اقدام نمی‌کرد[۱].

با این وجود، مردم دوران پیشاتاریخ با توجه به تجربیات و نیز، اعتقادات مذهبی یا خرافی خود، به گونه‌ای از بیمار شدن جلوگیری می‌کردند[۲].

در روم باستان، بهداشت به عنوان نماد سلامتی شناخته می‌شد. به همین منظور، حمام‌های عمومی متعددی در شهرهای مختلف ساخته می‌شدند، علاوه بر استحمام که تا حدودی مفهوم پاکیزگی داشت، ماساژ و کرم‌های معطر نیز مورد استفاده قرار می‌گرفتند. منشأ کلمهٔ بهداشت [۳] نیز به همان دوره، و به الههٔ سلامتی و پاکیزگی، هیجیا (به یونانی باستان: Ὑγιεία)، دختر اسقلبیوس بازمی‌گردد. [۲][۴]

سامانه نوبت دهی اینترنتی درمانگاه امام رضا شیراز

در ابتدای قرون وسطی، استحمام به عنوان پاک‌کنندهٔ روح، در میان بسیاری از مردم متداول شد. ولی به مرور زمان و با گسترش اعتقادات خرافاتی مبنی بر این که آب موجب بازشدن منافذ پوست و ورود بیماری‌ها به بدن می‌شود، استحمام از رواج افتاد؛ و حمام‌های عمومی منبعی برای ابتلا به بیماری‌ها شناخته شد. در مقابل، چرک بدن لایهٔ محافظی در برابر بیماری‌ها پنداشته شد. به‌علاوه، توالتها در مکان عمومی و در ملأعام قرار داشتند (حتی در قلعهٔ پادشاهان)، و فضولات در کوچه‌ها منظره‌ای طبیعی شناخته می‌شد. دست‌ها و صورت تنها بخش‌هایی از بدن که در این دوره به‌طور منظم شست‌وشو می‌شدند. به این ترتیب، برای پوشاندن بوی بد بدن تنها از انواع عطر استفاده می‌شد.

مطالب بیشتر:

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *