دسته‌بندی نشده

شیرینی فروشی نیاوران اهواز

شیرینی فروشی نیاوران اهواز

شیرینی فروشی نیاوران اهواز

با سلام و عرض ادب خدمت شما بازدیدکنندگان محترم شیرازیاب امروز آدرس و شماره تماس شیرینی فروشی نیاوران اهواز را خدمت شما خواهیم داد.

با ما همراه باشید.

شروع فعالیت

ما از سال 1379 کار شیرینمون رو شروع کردیم. هدفمون هم اینه که شیرینی با کیفیت و تازه، برای شما تهیه کنیم و لبخند رضایت رو به لب شما بیاریم.

 

توی این سالها به لطف خدا و همراهی شما عزیزان تمام تلاشمون رو کردیم تا با پیشرفت­ و نوآوری­ های ایجاد شده تو دنیای شیرینی ­پزی هماهنگ باشیم؛ و بهترین و زیباترین کیک و شیرینی­ ها رو به مشتریان عزیزمون عرضه کنیم.

آدرس شیرینی فروشی نیاوران اهواز

آدرس:خوزستان، اهواز، زیتون کارمندی

تلفن: 

سایت شیرینی فروشی نیاوران اهواز

https://niavaran.center/

 

شیرینی

به ماده غذایی اطلاق می‌گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد

و در تعریف آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد.

در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرین‌کننده به‌شمار می‌آیند.

تاثیر دما بر شیرینی

طعم شیرین مواد در دما های مختلف متفاوت است.

شیرینی از رابطه‌ی مستقیم دما پیروی میکند.

بر این اساس هرچه دمای محصول (خوراکی) بیشتر باشد.

طمع شیرین بیشتر بر ذائقه حس میشود ؛ و هرچه دما پایین تر باشد کم تر طعم شیرین حس میشود

شیرینی دانمارکی

نوعی شیرینی خشک که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخم مرغ، کره یا مارگارین، مایه خمیر، وانیل و نمک استفاده می‌شود.

سوئد

در سوئد برای تهیه شیرینی دانمارکی از شکلات و پودر شکر استفاده می‌کنند.

همچنین سوئدی‌ها علاقه زیادی به پخت شیرینی دانمارکی با فرنی وانیلی دارند.

 

بررسی واژه کیک

واژهٔ فارسی کیک (مستقیماً) از واژهٔ انگلیسی cake است و آن هم احتمالاً برگرفته .

از نروژی باستان kaka و آن هم از ژرمنی غربی *kokon است. زمان ظاهر شدن این واژه در زبان انگلیسی از سال ۱۳۰۰ میلادی بوده‌است.

 

تاریخچه شیرینی پزی در ایران معاصر

تاریخچه جالب شیرینی‌پزی ایران و جهان+راهنمای شیرینی مناطق مختلف ایران

تاریخچه شیرینی پزی در فرهنگ غذایی ایران معاصر قدمتی طولانی دارد. پختن شیرینی به مناسبت‌های مختلف از تولد و عروسی و مراسم ختم گرفته تا مهمانی و دورهمی و حتی یک مهمانی دوستانه عصرگاهی و به جز این‌ها مصرف آن به صورت روزانه با انواع چای و قهوه آن‌قدر اهمیت دارد که هر منطقه‌ای در ایران شیرینی خاص خودش را دارد. این شیرینی‌ها معمولا به عنوان سوغاتی آن‌قدر دست به دست شده‌اند که حالا دیگر تمام مردم ایران می‌دانند قرابیه تبریزی مشهورترین شیرینی منطقه آذربایجان شرقی است و لوزی و شیرینی اتابکی مخصوص قزوینی‌هاست.

 

با تشکر از همراهی شما. از مطالب زیر نیز بازدید بفرمایید:

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *