آدرس و شماره تماس, پزشکی

لیست پزشک گوارش شیراز

لیست پزشک گوارش شیراز

لیست پزشک گوارش شیراز

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  لیست پزشک گوارش شیراز را در اختیار شما قرار دهیم.

پزشک گوارش شیراز

گُوارش یا هَضم یا تحلیل به فرایند قابل جذب کردن غذا توسط حل کردن آن و تجزیه آن را به ترکیبات شیمیایی ساده گفته می‌شود که در بدن موجودات زنده رخ می‌دهد. گواردن عمدتاً از طریق آنزیم‌های ترشح شده به دستگاه گوارش انجام می‌پذیرد.[۱]



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: لیست پزشک گوارش شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



پزشک گوارش شیراز

نام مجموعه شماره تماس آدرس
دکتر سید محمد کاظم حسینی اصل متخصص گوارش کبد شیراز 07136288510 شیراز خیابان قصردشت نبش کوچه 78 روبروی قنادی کامران کلینیک تخصصی دکتر عمرانی
دکتر سید محمد سلیمانی متخصص گوارش کبد شیراز 07132360620 شیراز خیابان زند جنب بیمارستان شهید فقیهی مجتمع پزشکی پارسیان طبقه 6
دکتر محمد جعفر مشفع متخصص گوارش کبد شیراز 07132319650 خیابان ملاصدرا حدفاصل خیابان اردیبهشت و معدل ساختمان نوین فارس طبقه 4 واحد یک
دکتر سید علیرضا هاشمی متخصص گوارش کبد شیراز 07138439203 بلوار پاسداران حد فاصل درمانگاه محمد رسول اله و خیابان جهان آرا ساختمان آناهیتا
دکتر محمدابراهیم ممبری متخصص گوارش کبد شیراز 07132356790 شیراز خیابان زند نبش بیست متری سینماسعدی جنب بانک ملت مجتمع پزشکی شیراز طبقه 5
دکتر محمدحسن کاظمی متخصص گوارش کبد شیراز 07132271176 میدان دانشجو ابتدای خیابان ساحلی غربی ساختمان 2000 طبقه 6

پزشکان گوارش شیراز

دکتر حسین دامنگیر متخصص گوارش کبد شیراز 07132351335 شیراز خیابان زند جنب بیمارستان شهید فقیهی-مجتمع پزشکی پارسیان طبقه سوم
دکتر علیرضا رحیمی متخصص گوارش کبد شیراز 07132302050 خیابان زند روبه روی دانشکده مهندسی 1 مجتمع پزشکی یاس
دکتر مظفر طالب زاده متخصص گوارش کبد شیراز 07132354624 خیابان زند نبش صورتگر طبقه فوقانی بانک پاسارگاد مجتمع کیمیا طبقه 6
دکتر کتایون همایون متخصص گوارش کبد شیراز 07132308920 خیابان زند روبرو دانشکده مهندسی ساختمان پزشکی یاس طبقه سوم
دکتر سید علیرضا تقوی متخصص گوارش کبد شیراز +987132326671 خیابان اردیبهشت حدفاصل بیست متری سینما سعدی و صورتگر ساختمان فروردین طبقه سوم

دکتر گوارش شیراز

غذای خورده شده حاوی اجزای مختلفی است که هریک برای ورود به داخل بدن راه‌های مختلفی دارند برخی مانند آب به سادگی از طریق انتشار جذب می‌شوند و برخی مانند ویتامین B12 جذب فعال دارند. سه گروه عمده غذایی که باید هضم شوند (یعنی به اجزای ریزتر خرد شوند تا قابل جذب از روده باشند) عبارتند از کربوهیدرات، چربی و پروتئین.

بهترین پزشک گوارش شیراز

گوارش کربوهیدراتها از دهان و با آمیلاز بزاق شروع می‌شود. در معده پیشرفت مهمی روی نمی‌دهد ولی در روده آمیلاز لوزالمعده و دیواره روده باریک با تولید آنزیم‌های مالتاز، لاکتاز و ساکاراز موجب شکسته شدن دی ساکاریدهای مالتوز، لاکتوز و ساکروز(Sucrose) به مونوساکاریدهای تشکیل دهنده خود می‌گردند که از دیواره روده جذب می‌شوند.

پزشک متخصص گوارش شیراز

گوارش اصلی پروتئین‌ها از معده و با آنزیم پپسین شروع می‌شود. پس از ورود مواد غذایی به روده باریک اندوپپتیدازها مانند تریپسین، کیموتریپسین کار پپسین را ادامه می‌دهند و پروتئین‌ها را به پلی پپتیدهای کوچکتر تجزیه می‌کنند. عمل آنزیم تریپسین شکستن پیوند پپتیدی تشکیل شده توسط عامل کربوکسیل اسیدهای آمینه لیزین و آرژنین است. نقش دیگر تریپسین، فعال ساختن کیموتریپسینوژن و تبدیل آن به کیموتریپسین است. کیموتریپسین موجب شکستن پیوندهای پپتیدی تشکیل شده توسط گروه کربوکسیل اسیدهای آمینه آروماتیک است (Tyr, Trp, Phe) می شود. تریپسین موجب تبدیل آنزیم‌های پروکربوکسی پپتیداز به کربوکسی پپتیداز می‌گردد.

دکتر شیرازی گوارش تبریز

اگزوپپتیدازها مانند کربوکسی پپتیداز (ترشح شده از لوزالمعده) و آمینوپپتیداز (دیواره پرزهای روده) مرحله نهایی هضم پروتئین‌ها را برعهده دارند و پلی پپتیدها را به اسیدآمینه‌های ساده تجزیه می‌کنند. آنزیم‌های کربوکسی پپتیداز موجب جدا کردن اسیدهای آمینه از انتهای کربوکسیل زنجیر پلی پپتیدی می‌باشند.

دکتر گوارش شیراز نی نی سایت

گوارش چربی‌ها اصولاً با لیپاز (ترشح شده از معده) شروع می‌شود اما این آنزیم لیپیدها را به واحد سازنده خود تبدیل نمی‌کند. در روده باریک، لیپیدها توسط لیپاز و فسفولیپاز پانکراس، بعلاوهٔ آنزیم‌های سلول های پوششی روده، به مونومرهای خود تبدیل می‌شوند. لستیناز (Lecithinase) وظیفه شکستن مولکول لستین و جداسازی یک مولکول اسید چرب را برعهده دارد. برای جذب چربی‌ها از روده (چون محلول در آب نیستند) نیاز به صفرای ترشح شده از کبد است تا با تشکیل میسلهایی چربی از غشای سلول‌های روده باریک عبور کند و نهایتاً به سیستم لنفاوی و کبد برسد.

متخصص گوارش شیراز نی نی سایت

آنزیم (به فرانسویenzyme) یا زی‌مایه[۱] پروتئین‌هایی هستند که به عنوان کاتالیزورهای بیولوژیکی عمل می‌کنند. کاتالیزورها سرعت واکنش‌های شیمیایی را افزایش می‌دهند. مولکول‌هایی که ممکن است آنزیم‌ها روی آن عمل کنند سوبسترا نامیده می‌شوند و آنزیم بسترها را به مولکول‌های مختلفی که به عنوان فراورده معروف هستند تبدیل می‌کند. تقریباً تمام فرایندهای متابولیک موجود در سلول نیاز به کاتالیز آنزیم دارند تا به سرعت کافی انجام شود تا زندگی ادامه یابد. مسیرهای متابولیک به کاتالیز مراحل فردی آنزیم‌ها بستگی دارند. مطالعه آنزیم‌ها که به عنوان آنزیم‌شناسی[a] نامیده می‌شود و در زمینه جدیدی به نام تجزیه شبه‌آنزیمی رشد یافته‌است، با درک اینکه در طول تکامل، برخی از آنزیم‌ها توانایی انجام کاتالیز بیولوژیکی را از دست داده‌اند، که غالباً در توالی اسیدهای آمینه آنها و خصوصیات غیرعادی «شبه کاتالیستی» منعکس می‌شود.

پزشک فوق تخصص گوارش شیراز

آنزیم‌ها در بیش از ۵۰۰۰ نوع واکنش بیوشیمیایی به عنوان کاتالیزور شناخته شده‌اند. سایر بیوکاتالیست‌ها مولکول‌های RNA کاتالیزوری هستند که ریبوزیم نامیده می‌شوند. ویژگی آنزیم‌ها از ساختارهای سه بعدی منحصر به فرد آنها ناشی می‌شود. مانند همه کاتالیزورها، آنزیم‌ها با کاهش انرژی فعال‌سازی، سرعت واکنش را افزایش می‌دهند. بعضی از آنزیم‌ها می‌توانند با تبدیل خود به بستر موجب تولید میلیون‌ها بار سریعتر محصول شوند. اوروتیدین ‘۵-فسفات دکربوکسیلاز موجب می‌شود واکنشی که در نبود این آنزیم میلیون‌ها سال به طول می‌انجامد در چند میلی‌ثانیه رخ دهد. از نظر شیمیایی، آنزیم‌ها مانند هر کاتالیزوری هستند و در واکنش‌های شیمیایی مصرف نمی‌شوند و تعادل یک واکنش را تغییر نمی‌دهند.

پزشک دستگاه گوارش شیراز

آنزیم‌ها با ویژگی‌های خاصی نسبت به سایر کاتالیزورهای دیگر متفاوت هستند. فعالیت آنزیم را می‌توان تحت تأثیر مولکول‌های دیگر قرار داد: بازدارندهها مولکول‌هایی هستند که باعث کاهش فعالیت آنزیم می‌شوند و فعال‌کننده‌ها مولکول‌هایی هستند که فعالیت را افزایش می‌دهند. بسیاری از داروهای درمانی و سموم مهارکننده یا بازدارنده آنزیم هستند. فعالیت آنزیم به‌طور قابل توجهی خارج از دمای و pH مطلوب آن کاهش می‌یابد و بسیاری از آنزیم‌ها هنگام قرار گرفتن در معرض گرمای بیش از حد (پایدار) واسرشته می‌شوند و ساختار و خواص کاتالیزوری خود را از دست می‌دهند.

مطالب بیشتر:

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *