پیتزا مکزیکی
سلام خدمت طرفداران پیتزا. اگه طرفدار پیتزای خوش طعم و تند هستید . شیرازیاب به شما پیشنهاد پیتزا مکزیکی رو میکنه. در این مقاله طرز تهیه ی آن را برای شما شرح خواهیم داد.
پیتزا مکزیکی طرز تهیه
خمیرهای پیتزا را در یک سینی شیرینی پزی قرار دهید و روی آنها را با قلم موی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید.
در یک کاسه گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آنها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.
مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیرها پخش نمایید.
روی هر کدام از پیتزاها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر چدار رنده شده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید.
پیتزاها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد.
پیتزاها را از روی سینی بردارید و به بشقابهای مخصوص پذیرایی منتقل نموده، بلافاصله سرو نمایید
پیتزا مکزیکی پرپروک
شرکت پیزارو که چندین سال در قالب یک مجموعه بزرگ به فعالیت در بازار کسب و کارهای آنلاین ایران پرداختهاند، در تیرماه سال ۱۳۹۶ تصمیم گرفتند که تحت یک نام تجاری مشترک به فعالیت خود ادامه دهند. پیزارو برند جدید است که اکنون پیش روی شماست.
آدرس ما
تهران خیابان سعادت آباد نرسیده به بلوار حکیم بالاتر از میدان کاج ساختمان مدیریت پیزارو – طبقه سوم – واحد هشت
ساعات کار
- دوشنبه12-6 بعد از ظهر
- سه شنبه12-6 بعد از ظهر
- چهار شنبه12-6 بعد از ظهر
- پنج شنبه12-6 بعد از ظهر
- جمعه12-6 بعد از ظهر
- شنبه12-6 بعد از ظهر
مواد پیتزا مکزیکی
خمیر آماده پیتزای یک نفره ۴ قطعه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده کنسروی با سیر و سبزیجات ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا قرمز، آبکش شده ۲۰۰ گرم
دانه ذرت شیرین ۱۱۵ گرم
سس فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز بزرگ، خلال شده ۱ عدد
پنیر چدار کهنه کم چرب، رنده شده ۱۰۰ گرم
فلفل چیلی سبز بزرگ، حلقه شده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
مخلفات پیتزا مکزیکی
مواد لازم برای سس پاباسکو
آواکادو 2 عدد کامل رسیده
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سس تند و گرم به میزان لازم
تهیه سس مخصوص
آواکادوهای رسیده را پوست میگیریم و از وسط نصف میکنیم و هسته اش را در می آوریم.
آواکادو را همراه با پیازچه و نمک و فلفل و آبلیمو و یک سس بسیار گرم و تند داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط شده و سس آماده شود و بعد از پخته شدن پیتزا روی آن میریزیم
عکس پیتزا مکزیکی
پیشنهادات: