روکولا
سلام به همگی امیدوارم خوب و خوش سلامت باشین در این مطلب همه اطلاعات روکولا
برایتان جمع آوری نمودیم .
از اینکه با سایت شیراز یاب همراهید از شما متشکریم.
روکولا چیست
روکولا چیست. سبزی روکولا چیست ؟
روکولا که به آن آروگولا و راکت هم می گویند
سبزیی با منشا مدیترانه می باشد که امروزه
در تمام دنیا در سالاد، پیتزا، پاستا و غذاهای
دیگر هم مورد استفاده دارد این سبزی بسیار معطر
و دارای طعمی تیز است و ترکیب آن با کاهو و سبزی های
دیگر در سالاد بسیار مطبوع می شود .ارتفاع این گیاه 20-100
سانتی متر می شود و سرشار از ویتامین c و پتاسیم می باشد.
آروگولا چیست. روكولا چيست ؟ سبزی روکولا یا سبزی راکت،
گیاه برگدار آروگولا یا شابانک، سرشار از ویتامینها، مواد معدنی
و آنتی اکسیدانهاست. این گیاه حاوی مقدار زیادی اسید فولیک،
ویتامین A، C و K همراه با سایر مواد معدنی مانن پتاسیم، منگنز،
آهن و کلسیم است. این سبزی برگدار خوشمزه، فیبر و فیتوشیماییهای
زیادی نیز دارد، قند کمی داشته و کم کالری و کم کربوهیدارت و کم چربی است.
درباره گیاه راکولا:
گل و دانهها و برگهای روكولا همگی قابل استفاده هستند.
مزهی خاص و تند برگهای آن برای سالاد و سایر غذاهای سرد
بسیار مناسب است. همچنین میتوانید از آروگولا به عنوان تاپینگ
سالمی برای پیتزا، ناچو و ساندویچ استفاده کنید. برگهای نرم آن
را هم میتوانید برای از بین بردن بوی بد دهان بجوید. فرقی نمیکند
آروگولا را چطور مصرف کنید، به هر حال برای سلامتیتان مفید خواهد بود.
روکولا سالاد
مواد لازم برای تهیه سالاد روکولا
برای تهیه کردن سالاد روکولا ابتدا به مواد اولیه برای تهیه این سالاد نیاز داریم مواد لازم برای تهیه سالاد روکولا شامل مواد زیر می باشد:
۱. روکولا : ۴۰ گرم
۲. کاهو نصف فنجان
۳. تربچه ۶ عدد
۴. نعنا ۱۲ برگ
۵. گردو ساطوری شده یک پیمانه
۶. پنیر فتا ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون و سرکه سیب به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد روکولا
برای تهیه سالاد روکلا در ابتدا کاهوها را با دقت شسته و آنها را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید بعد از آنکه کاهو ها را به تکه های کوچک تقسیم کردید یک دسته از روکولاها را به کاهو های خرد شده اضافه کنید. تربچه را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به کاهو و روکولای ظرف خوداضافه کنید همزمان با اضافه کردن تربچه ها گردوهایی را که از قبل ساطوری کرده اید به مواد خود بیافزایید. در انتهای کار برگ نعنا و بعد از آن پنیر ،نمک فلفل و روغن زیتون و سرکه سیب را به مواد سالاد خود اضافه کنید. اکنون سالاد روکولای شما آماده سرو کردن می باشد.
همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه سالاد روکولا خیلی هم سخت نیست و شما با همین مواد اولیه کم می توانید سالاد خوشمزه و مقوی رابرای اعضاء خانواده خود تهیه کنید
روکولا چیه
خواص روکولا
در مطالب بالا طرز تهیه سالاد روکولا و خود روکولا توضیحاتی را برایتان ذکر کردیم و عنوان کردیم که این سبزی مدیترانه ای دارای خواص بسیاری نیز می باشد. از خواص سبزی مدیترانه ای آروگولا یا همان روکولا عبارتند از: کاهش ریسک سرطان، کمک به کاهش وزن، کنترل فشار خون، سم زدایی بدن، حفظ انرژی بدن، تقویت سیستم ایمنی، تقویت بینایی و تقویت استخوانها
روکولا سبزی
روکولا یا آرگولا یا راکت، سبزی با منشا مدیترانهای است
که امروزه در تمام دنیا در سالاد، پیتزا، پاستا و غذاهای دیگر
هم مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع روکولا نمونه خارجی
«شاهی» است. این سبزی بسیار معطر و دارای طعمی تیز است
و ترکیب آن با کاهو و سبزیهای دیگر در سالاد بسیار مطبوع میشود.
ارتفاع این گیاه ۲۰-۱۰۰ سانتی متر می شود و سرشار از ویتامین سی
و پتاسیم است. گیاه برگدار آروگولا یا شابانک، سرشار از ویتامینها،
مواد معدنی و آنتی اکسیدانهاست. این گیاه حاوی مقدار زیادی اسید فولیک،
ویتامین A، C و K همراه با سایر مواد معدنی مانن پتاسیم، منگنز، آهن و کلسیم است.
این سبزی برگدار خوشمزه، فیبر و فیتوشیماییهای زیادی نیز دارد، قند کمی داشته
و کم کالری و کم کربوهیدارت و کم چربی است.
روکولا ویکی پدیا
شابانک
، (همچنین: شابانک سالاد، مَنداب، جرجیر,کَحکیز)
(Eruca sativa) یک گیاه خوراکی یکساله است که بومی مناطق
مدیترانه، از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران
(روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان
و استان بوشهر شهرستان های کنگان و دیر و جم و دشتستان ) است.
سَرده (جنس) شابانک(کَحکیز) در ایران یک گونه گیاه علفی یکساله دارد
که معمولاً به صورت هرز در کشتزارها میروید. این گیاه سرمادوست و
بلندروز است که همانند گندم دارای انواع پاییزه و بهاره است.
برگهای شابانک دارای پهنکی بخششده به چند بریدگی عمیق
و نامنظم است و گلهای درشت به رنگ سفید مایل به زرد یا مایل به صورتی با شبکهای از خطهای ریز به رنگ بنفش دارد.
سالاد شابانک
از شابانک در تهیه سالاد بهره میگیرند.
گل و دانهها و برگهای شابانک همگی قابل استفاده هستند.
مزهٔ خاص و تند برگهای آن برای سالاد و سایر غذاهای سرد
مناسب است. منداب دارای ویتامین ث زیاد و همچنین نیترات زیاد است
و به این خاطر نباید روزانه مقادیر زیادی از آن را خورد زیرا ممکن است
از میزان نیترات مجاز برای بدن بگذرد.[۱]
این گیاه در ایران در بلوچستان و نواحی اطراف دریای خزر یافت میشود
و در برخی کشتزارهای کرمانشاه، آذربایجان، اهواز، بوشهر، تهران،
یزد و جندق نیز میروید. در قدیم در فارسی، شابانک را کک کوج
هم مینامیدند و بدن شترهای دچارشده به جرب را با آن چرب میکردند.[۲]
روکولا به انگلیسی
rockula
روکولا گیاه
به طور کلی و در حال حاضر روکولا، شابانک سالاد، مَنداب،
جرجیر,کَحکیز و کک کوچ برای کشت تقریباً در همه جا پرورش می یابد.
به خصوص در ایتالیا محبوب است. به طور کلی ، با توجه به ویژگی های
کشت ، این گیاه در خاک خشک و سست بسیار رشد می کند
ارتفاع روکولا یا آروگولا 30 – 60 سانتی متر است. ساقه کمی روان ،
مستقیم ، دارای شاخه هایی است. برگ ها نسبتاً گوشتی ،
کمی پرزدار ، گاها بدون پرز هستند. گلهای گیاه دارای رگه های
بنفش مشخص بوده و به رنگ زرد روشن یا کم رنگ است. میوه
آروگولا یک غلاف است ، طولانی ، گاهی اوقات کمی گرد است.
در غلاف دانه ها ، بیضی شکل گرد و فشرده می شوند. آنها
در یک ردیف یا در دو ردیف چیده شده اند و می توانند، رنگ
قهوه ای روشن یا قهوه ای روشن داشته باشند. ماه مه و ژوئن
زمان آن است که آروگولا شکوفا دهد . و زمان رسیدن میوه مه – ژوئیه است.
روکولا خرید
روکولا نیاوران
فست فود
دیگر موارد سایت:
- شیراز، معالی آباد
- کانتر چیست
- مجرب ترین دندانپزشک زیبایی در شیراز
- بیرون بر مسجد شیراز
- مسجد نصیر الملک