آدرس نان بربری در شیراز
درود عزیزان همراه شیرازیاب، در این پست قصد داریم تا آدرس نان بربری در شیراز را در اختیار شما قرار دهیم. پس با ما باشید.
آدرس نان بربری در شیراز :
کد نانوایی | نام صاحب نانوایی | روزهای تعطیل | آدرس |
---|---|---|---|
111 | کشاورزي حميد | [جمعه ها | شيراز – خ سپاه شمالي-دادسراي نظام09173103279(8257359 |
134 | روح زمين زهرا | 27-17-7 | خ جاويدپشت سيلوي قديم09179688396 |
298 | نگهداري فرد محمد جواد | 8-18-28 | شيراز-بلوار نصر- نرسيده به رياستي دوم |
376 | فهندژ غلا مرضا | 25-15-5 | شيراز-شهرك سعدي-8 متري باغ اناري |
397 | كاظمي ابوالقاسم | 29-19-9 | شيراز-گلدشت معالي آباد-بازارچه |
432 | شيخي قهي محمد علي | 3جمعه آخرهرماه | شيراز- معالي آباد- خ پزشكان-تلفن 6246548 |
442 | برزگر محمد | سه عصرجمعه | شيراز-پشت مقرصاحب الزمان35متري |
794 | كشاورز احد | سه جمعه آخرماه | شيراز- سراج- بلوار نهضت سوادآموزي |
798 | كشاورز قنبر علي | 23-13-3 | شيراز – خرامه |
908 | احمدزاده حامد | آزاد پز | سروستان – بلوار رباط |
کد نانوایی | نام صاحب نانوایی | روزهای تعطیل | آدرس |
---|---|---|---|
924 | دهقان مهدي | آزاد پز | شيراز فرهنگ شهر بلوار شهيد کسايي انتهاي بلوار مجتمع نان اکمک 9173025645 |
967 | فاضل نصيري | آزادپز | بلوار ابوذر غفاري ده متري شهيد دستغيب(کوچه 37)09372003149 |
990 | فرج پور يوسف | آزادپز | شهرک جواديه – شهرک لاله(09177134387( |
اگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: آدرس نان بربری در شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.
نان
نان به آن دسته از غذاها اطلاق میشود که با پختن، بخارپز کردن یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه میشود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ورآمدن خمیر نان استفاده میکنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده میکنند و انواع بسیار متفاوتی از نان را عرضه مینمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب میشود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه میکنند که به کمک خمیر مایه، ور میآید و حجمش زیاد میشود و در نهایت درون تنور یا فر آن را میپزند.
معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده میکنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان میشود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار میروند.
تاریخچه نان
نان یکی از قدیمیترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه نمودهاست. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر میگردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را میپختند.
در دوران یونان باستان، تهیه نان یکی از مهمترین قسمتهای آشپزی محسوب میشد که البته چون در مراسم مذهبی استفاده میگردید، از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود. اولین کوره بسته برای پخت غذاها از جمله نان را هم به احتمال زیاد یونانیها ساختند. در تاریخ اروپا، حداقل از قرن ۱۰۰۰ قبل میلاد مسیح، نان به عنوان غذای اصلی به چشم میخورد.
از سال ۱۹۱۲ بود که نانهای ورقه شده تهیه شد. ابتدا هیچکس از این دسته نانها استقبال نمیکرد. چون تصور افراد این بود که نان ورقه شده، زود بیات میشوند. اما از سال ۱۹۲۸ میلادی، نانها را برش زده و سپس بستهبندی مینمودند. از آن زمان، این ابتکار مورد استقبال مردم قرار گرفت.
سالیان سال، مردم ثروتمند از نانهای سفید و مردم فقیر از نانهای تیره استفاده میکردند. در قدیم نان سفید، نانی مرغوب محسوب میشد و چون گرانتر بود، تنها ثروتمندان قادر به خرید آن بودند. اما از قرن بیستم، این تصور عوض شد. چون از نظر علمی مشخص گردید که نانهای تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند؛ در عین حال، نانهای سفید به دلیل کمبود مواد مغذی کمتر مورد استفاده قرار میگیرند.