آموزشگاه شیرینی پزی شیراز
سلام و درود و شادباش شیرازیابیهای محترم “آموزشگا ه شیرینی پزی شیراز“امروز هر چی آرزوی خوبه نثار شما
شیرینی: به ماده غذایی اطلاق میگردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد
و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلاتها را هم در بر میگیرد. در اغلب شیرینیها، آرد و تخممرغ
ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرینکننده بهشمار میآیند.
من در این مقالهآموزشگاه شیرینی پزی شیراز/ مارال /آدرس آموزشگاه شیرینی پزی /بهترین آموزشگاه
به شما ارائه می دهم.سپاسگذاریم که همیشه همراه مابودین.
آموزشگا ه شیرینی پزی شیراز
شیراز – ملاصدرا، خیابان جمالی، کوچه 6، ساختمان پارس، طبقه 4، واحد 25آموزشگاه آشپزی پارس شیراز07132350682
شیراز – خیابان نادر، بین چهارراه گمرک و منوچهری، طبقه فوقانی بانک رفاهآموزشگاه آشپزی زهرا شیشه بر شیراز07132353675
شیراز – بیست متری سینما سعدی، نبش هدایت غربیآموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی مارال شیراز07136250539
شیراز – میدان صنایع، بلوار دکتر حسابی، نبش کوچه 8 دکتر حسابیآموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی فرینوش شیراز07137304617
شیرینی پزی شیراز
شیراز – بلوار گلستان، نبش خیابان طهماسبیآموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی چاشنی شیراز07132291879
شیراز – فلكه گاز، پاساژ انتظاری، طبقه دوم، واحد 4آموزشگاه سرآشپز ایرانی شیراز07136224607
شیراز – شهرک گلستان، طبقه فوقانی بانک کشاورزیآموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی آنیل شیراز07132320401
آموزشگا ه شیرینی پزی شیراز
شیراز – زند، روبروی دانشکده مهندسی یک، پاساژ بهاران، طبقه دومآموزشگاه آشپزی شیرین شیراز07132307473
شیراز – میدان نمازی، تقاطع ملاصدرا و کریم خان زند، پاساژ بهارانآموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد شیرین شیراز07136288716
شیراز – بلوار چمران، نرسیده به پل زرگری، ساختمان شایان، طبقه 7آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی زنبور شیراز07132332656
شیرینی پزی شیراز
شیراز – بلوار استقلال، حدفاصل چهارراه بنفشه و فلکه هنگ، طبقه فوقانی موسسه ثامن الحججآموزشگاه شیرینی و آشپزی سلوا شیراز07137208471
شیراز – بلوار فرصت شیرازی،آموزشگاه کدبانوی ایرانی شیراز07137315356
شیراز – بلوار گلستان، خیابان استاد شهريار، كوچه 1آموزشگاه صنایع غذایی بهاره شیراز07137315356
شیرینی پوسته کوتاه ؛سادهترین و شایعترین شیرینی است. که با آرد، روغن و شکر ساخته شده، و بهطور عمده در تارتها این نوع استفاده میشود. همچنین شیرینی است که اغلب در ساخت پای سیب بکار میرود . روش ساخت این شیرینی از مخلوط کردن روغن و آرد ، اضافه کردن آب، و شربت شکر رول کردن خمیرکه آرد مخلوط ، با مالش با دست یا مخلوط کن ، تشکیل میشود که مانع تشکیل گلوتن و در نتیجه شیرینی نرم و ترد حاصل میآید. یک نمونه از آن میتوان شیرینی پوسته شیرین نام برد . منبع :ویکی پدیا
برای دیدن بقیه مطالب وب سایت شیراز به قسمتهای زیر مراجعه بفرمایید. سپاسگذاریم