آدرس و شماره تماس, غذا و خوراکی

درباره باكويه رستوران شيراز

باكويه رستوران شيراز

درباره باكويه رستوران شيراز

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  درباره باكويه رستوران شيراز را در اختیار شما قرار دهیم.

باكويه رستوران شيراز

مجموعه رستوران باکویه شیراز  رستورانی است بر فراز کوه های شمال شرق شیراز و جزو منحصر به فردترین مجموعه های غذایی شیراز است که گردشگران داخلی و خارجی زیادی را مجذوب خود می کند. این رستوران تلفیق زیبایی از فرهنگ و هنر بر روی بوم طبیعت شیراز است که بافت تاریخی شهر زیبای شیراز و حرم مطهر شاهچراغ مشرف شده و با هدف توسعه صنعت توریسم آغاز به کار کرده است.



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: درباره باكويه رستوران شيراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



رستوران باكويه شيراز منو

 پیشنهاد کاربران

شیراز

 از نقد و بررسی

 

باکویه رستوران شیراز

غذاخوری یا رستوران (به فرانسویRestaurant) نوعی بنگاه (مؤسسه)یا(واحد صنفی) است که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همان‌جا صرف می‌شود. مطلوبیت خوراک ارائه‌شده، چیدمان مناسب، تمیزی، قیمت، کیفیت غذا و خدمات و… می‌تواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش مهم داشته باشد. گاهی ممکن است غذاخوری‌ها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگ‌تر باشند، مانند فروشگاه‌ها و مهمانخانه‌ها.

رستوران باكويه شيراز آدرس

جوجه کباب مخصوص

۴۲,۰۰۰ تومان

فیله کباب گوسفندی

۱۱۸,۰۰۰ تومان

کباب شیشلیک

۱۳۸,۰۰۰ تومان

کباب لاری گوشت گوسفندی

۱۱۸,۰۰۰ تومان

کباب لاری مرغ

۴۲,۰۰۰ تومان

کباب بختیاری مخصوص

۷۹,۰۰۰ تومان

کباب ماهی شیر

۷۶,۵۰۰ تومان

چیکن آرت کباب

جوجه کباب با سس خامه و ریحان
۵۹,۰۰۰ تومان

اسپیسی چیکن کباب

سینه مرغ با زیره ، روغن زیتون،جفری ، فلفل
۴۲,۰۰۰ تومان

رستوران باکویه شیراز قیمت

باکویه مقصد جذابی برای گردشگرانی است که قصد سفر به خاورمیانه و ایران و درنهایت فارس و شیراز را دارند.این مجموعه با در نظر گرفتن اهداف فرهنگی در کنار هدف اصلی خود، گالری تحت عنوان نگارخانه خاک طراحی کرده است تا هنرمندان جوان گرد هم آیند و هنر خود را به نمایش بگذارند.این مجموعه گردشگری دارای چهار رستوران است که گردشگران با عبور از طریق پل هوایی معروف به نظر که مرتفع ترین پل عابر پیاده شیراز است و طراحی بسیار زیبایی دارد می توانند به این رستوران ها بروند.

رستوران باکویه شیراز اینستاگرام

غذاخوری‌ها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراک‌ها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش می‌شوند، دستهٔ نخست، غذاخوری‌های بی‌تکلف و ارزان‌قیمت‌اند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار می‌کنند. در این‌گونه غذاخوری‌ها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژه‌ای نیستند و بیشتر با لباس‌های معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر می‌شوند. دستهٔ دوم غذاخوری‌های گران‌قیمت هستند. در این‌گونه غذاخوری‌ها، بهای خوراک‌ها و خدمات بالاست و بسته به عرف و فرهنگ جوامع گوناگون، میهمانان با پوشاک رسمی یا نیمه‌رسمی حضور می‌یابند.

رستوران باکویه شیراز آدرس

ارایهٔ غذا در رستوران با همکاری همهٔ کارمندان رستوران انجام می‌شود. چینش ادوات غذاخوری، ارایهٔ منو و دریافت سفارش از میهمانان و ارایهٔ غذا به ایشان، تحویل صورت‌حساب، دریافت وجه و در پایان مرتب‌ساختن و پیراستن میز از وظایف کارکنان رستوران است . پخت غذا نیز از وظایف آشپزها به‌شمار می‌آید.

غذاخوری خویش‌یار یا سلف سرویس گونه‌ای از غذاخوری است که در آن خود مشتریان از خودشان پذیرایی کرده و به طور مستقیم درگیر می شوند.

هم‌چنین، غذاخوری‌ها ممکن است گونهٔ ویژه‌ای از خوراک‌ها را ارائه کنند، مانند خوراک‌های دریایی، خوراک‌های گیاهی یا خوراک‌های ویژهٔ ملت‌ها و اقوام گوناگون. (مانند رستوران ایرانی، چینی، لبنانی و … .)

رستوران باکویه شیراز کجاست

رستوران‌ها جزو اصولی‌ترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند. شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت می‌پردازند، به انقلاب فرانسه برمی‌گردد. اما حتی قبل از آنکه ماری آنتوانت و لویی شانزدهم به گیوتین سپرده شوند هم، رستوران‌ها داستان خود را داشتند.

ایده فروش مواد غذایی برای ایجاد سود، به زمان شروع تمدن بازمی‌گردد. نیاز به وجود مکانی عمومی برای خوردن غذا اتفاقی است که در امپراتوری رم و چین باستان هم وجود داشت. زمانی که دهقانان و کشاورزان برای رساندن دام و محصولات خود به بازارهای مواد غذایی به شهرها می‌رفتند، گاهی روزها در راه بودند. برای همین تعدادی مسافرخانه یا مکانی که بشود در آن غذا خورد در طول جاده‌ها به وجود آمد. معمولاً در مکانی که در میان شهر وجود داشت، مقداری غذا بر روی یک میز بزرگ و واحد سرو می‌شد و البته هیچ منویی هم وجود نداشت. چرا که انتخاب غذا با آشپز بود!

رستوران باکویه شیراز تلفن

به علت عدم وجود آشپزخانه در خانه‌ها، فروشندگانی برای ارائه غذا بر روی چرخ‌های دستی کوچک وجود داشتند. این کار البته هنوز هم در بسیاری از شهرهای دنیا رایج است. غذاهایی که آن‌ها می‌فروشند غذاهایی معمولاً از پیش طبخ شده و ارزان است که هر کسی بتواند از پس خریدنش برآید.

در قرون وسطی، در خاور میانه مکان‌هایی در شهرها و بین راه‌ها قرار داشت که برای مسافران غذا به همراه دسر و نوشیدنی سرو می شد و به کسانی که در ازای غذا پولی نداشتند غذای رایگان داده می شد، بعدها در دوره رنسانس در اروپا، کاروانسراها و میخانه‌ها مکانی برای خوردن غذا بودند. در اسپانیا این مکان‌ها بودگاس خوانده می‌شد که تاپاس یا همان مزه در آن‌ها سرو می‌شد. در انگلستان سوسیس و شیرینی رواج داشت و در فرانسه انواع خورش و سوپ در رستوران‌ها سرو می‌شد.

رستوران باکویه شیراز منو

به محض سفر کلمب به قاره آمریکا در سال ۱۴۹۲ تجارت جهانی گسترش یافت و غذاهای بیشتری به اروپا وارد شد. قهوه، چای و شکلات خوراکی‌هایی بودند که در غذاخوری‌های عمومی سرو می‌شدند و نوشیدنی‌ها هم کم‌کم راهشان را به آن‌ها باز کردند.

در قرن ۱۷ میلادی، با وجود آنکه همچنان وعده‌های کامل غذایی در منازل خورده می‌شد، تعدادی از اشراف‌زادگان که متمول‌تر بودند، به جای استفاده از مکان‌های عمومی غذای خود را در یک سالن خصوصی در ناهارخوری‌ها می‌خوردند.

مطالب بیشتر:

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *