درباره آش دارچین پایتخت
سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص درباره آش دارچین پایتخت را در اختیار شما قرار دهیم.
آش دارچین پایتخت
آش یا با[۱] یکی از خوراکهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته میشود. آش چندین نوع است از جمله آش رشته، آش ماست، آش شله قلمکار، آش جو، آش دوغ و… سادهترین آن آش رشته است و از سبزیجات، حبوبات و رشته و کشک تشکیل شده و از سیر داغ، پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین آن استفاده میکنند.
حدوداً ۴۰۰ نوع آش در سراسر ایران به شکلهای مختلفی طبخ میشود، و تقریباً ۱۰ نوع آش وجود دارد که در آن از گوشت استفاده شدهاست.
اگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: درباره آش دارچین پایتخت در گوگل و اینترنت دیده شود.
آش دارچین پایتخت ستارخان
location_on
ایران، استان تهران، تهران، ستارخان، نرسیده به باقر خان، نبش کوچه آفرند، پلاک ۱۵۵
آش دارچین پایتخت
کلمه آش در فرهنگ معین ریشه در زبان سانسکریت(زبانهای هند و ایرانی) دارد و غذای آبدار که از حبوبات و روغن و سبزی و مانند آن درست کنند. آش از آشامیدن برگرفته شده است زیرا غذای آبدار است. واژه های آشپز، آشپزخانه نیز از همین واژه ساخته شده است.
https://www.cgie.org.ir/fa/article/238001/%D8%A2%D8%B4
کلمه آش از زبان فارسی گرفته شدهاست. در فارسی واژهٔ «با» نیز به معنی آش و خوراک فراوان بکار رفتهاست. شوربا، گندمبا، کدوبا، ماستبا،[۲] اسپیدبا، غورهبا، زیرهبا[۳] و … در نوشتهها تکرار شدهاست.
آش و حلیم دارچین پایتخت
آش رشته از معروفترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی میخورند. بسته به عادتهای خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده میشود. همچنین گاهی در مهمانیها در فصل زمستان یا در روز سیزدهبهدر و یا مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده میشود. آش رشته در ماه رمضان جایگاه ویژهای بین خانوادههای ایرانی دارد و از جمله خوراکهای مناسب این ماه است.[۱]
مطالب بیشتر: