آدرس و شماره تماس, آموزشی

درباره پزشکی شیراز دانشکده

درباره پزشکی شیراز دانشکده

درباره پزشکی شیراز دانشکده

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  درباره پزشکی شیراز دانشکده را در اختیار شما قرار دهیم.

پزشکی شیراز دانشکده

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واقع در شهر شیراز می‌باشد. این دانشگاه یکی از بزرگترین و برترین دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران است[۴][۵] و در حال حاضر دارای ۱۷ دانشکده با بیش از ۱۰٬۰۰۰ دانشجو، ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۷۸۲ عضو هیئت علمی، ۵۴ مرکز تحقیقاتی، ۱۳ بیمارستان آموزشی، ۵۱ بیمارستان درمانی و ۳۲ شبکه بهداشت و درمان است و به بیش از ۴ میلیون نفر جمعیت در استان فارس خدمات بهداشتی درمانی ارائه می‌کند.[۶]



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: درباره پزشکی شیراز دانشکده در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



پزشکی شیراز دانشکده

آدرسFars Province, Shiraz, Zand

ساعت

چهارشنبه ۷:۳۰ تا ۱۵:۳۰
پنجشنبه بسته
جمعه بسته
شنبه ۷:۳۰ تا ۱۵:۳۰
یکشنبه ۷:۳۰ تا ۱۵:۳۰
دوشنبه ۷:۳۰ تا ۱۵:۳۰
سه‌شنبه ۷:۳۰ تا ۱۵:۳۰
تأسیس۱۹۴۶
تعداد دانشجویان۵٬۰۰۰ (۲۰۱۰)
دانشجویانبیش از ۱۰ هزار نفر

پزشکی شیراز دانشگاه

هسته اولیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأسیس آموزشگاه عالی بهداری در سال ۱۳۲۵ به منظور تربیت متخصصین در طی دوره‌های چهار ساله شکل گرفت. نخستین دوره ریاست این مرکز بر عهدهٔ ذبیح قربان گذاشته شد که پس از بازگشت از دانشگاه آمریکایی بیروت، بسیاری از بخش‌های بیمارستان نمازی را نیز توسعه داد.[۷]

در سال ۱۳۲۸ که آموزشگاه عالی بهداری به دانشکده پزشکی تبدیل گشت، این مؤسسه در کنار سایر دانشکده‌های دانشگاه شیراز، زیر نظر دانشگاه پنسیلوانیا شروع به کار نمود، و تا زمان انقلاب سال ۱۳۵۷ با این دانشگاه روابط بسیار نزدیکی داشت.[۸]

پزشکی دانشگاه شیراز رتبه

در سال ۱۳۳۲ آموزشگاه عالی پرستاری نمازی به عنوان دومین مجموعه تربیت کادر پزشکی تشکیل شد؛ که این آموزشگاه در سال ۱۳۵۵ به دانشکده پرستاری ارتقاء یافت. به دنبال این دانشکده در فواصل دیگر سایر دانشکده‌های علوم پزشکی تشکیل گردید. به‌دنبال تصویب لایحه تشکیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به منظور استفاده مطلوب و هماهنگ از امکانات پزشکی در جهت تأمین و تعمیم بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دانشگاه شیراز جدا گردید و از سال ۱۳۷۳ با ادغام سازمان‌های منطقه‌ای بهداشت و درمان استان‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی، این دانشگاه تحت عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس موجودیت یافت.

پزشكي دانشگاه شيراز

در سال ۲۰۰۹، مناطق روستایی ایالت می‌سی‌سی‌پی آمریکا از دانشگاه علوم پزشکی شیراز جهت ارائه الگوهای خدمات بهداشتی در روستاها درخواست گفتگو کردند. در این بین نمایندگانی بین این دانشگاه و دانشگاه ایالتی جکسون ردوبدل گردیدند. ایالت می‌سی‌سی‌پی همواره بدنبال راه‌هایی برای ارائه خدمات درمانی به مناطق روستایی خود با هزینه‌های کم بوده‌است.[۹]

دانشکده پزشکی دانشگاه شیراز

اکنون دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیش از ۱۰٬۰۰۰ دانشجو و دستیار تخصصی، ۲۰۰ رشته مختلف تحصیلی، ۷۸۲ عضو هیئت علمی و بیش از ۱۸٬۰۰۰ پرسنل بهداشتی، درمانی و پشتیبانی مسئولیت تأمین بهداشت و درمان استان را نیز بر عهده دارد.[۱]

این دانشگاه علاوه امور آموزشی و پژوهشی با انجام فعالیت‌های درمانی پیچیده‌ای نظیر پیوند کبد، قلب، کلیه و دیگر درمان‌های پیشرفته به بیماران و نیازمندان خدمت ارائه نموده و به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های ایران و خاورمیانه مشغول فعالیت می‌باشد.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده بهداشت

در حال حاضر نه حوزه معاونت از قبیل: معاونت آموزشی، بین‌الملل، بهداشتی، پژوهشی، پشتیبانی، دانشجویی فرهنگی، درمان، غذا و دارو و اجتماعی با همکاری‌های لازم مشغول به ارائه خدمات به مراجعان مربوط می‌باشند.

هم‌اکنون مهرزاد لطفی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز می‌باشد.[۱۰]

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشکده‌های پزشکی ایران است که در شیراز قرار گرفته و یکی از دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز محسوب می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده داروسازی

قبل از سال ۱۳۲۴ خورشیدی آموزش منسجم و منظم پزشکی در فارس وجود نداشت و در بیشتر شهرهای فارس و حتی شیراز طبیب هایی مجاز بودند که طب قدیم را از پدران و استادان خود یاد گرفته و به درمان بیماران می‌پرداختند. در همین زمان بیمارستان کوچکی به نام بهبودستان در سال ۱۳۰۴ خورشیدی وجود داشت که به پیشنهاد دکتر کریم هدایت و محمدحسن نمازی پدر حاج محمد نمازی بنیان گذار بیمارستان نمازی ساخته شده بود.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده دندانپزشکی

در آذر ماه سال ۱۳۲۵ هجری شمسی آموزشگاه عالی پزشکی شیراز در ساختمان حاشیه خیابان زند افتتاح گردید. دانشجویان پس از ۴ سال تحصیل در این آموزشگاه به عنوان بهدار فارغ التحصیل شده، کار پیشگیری از بیماری ها و درمان بیماران را بر عهده داشتند. بروز استعداد و شایستگی دانشجویان، دکتر ذبیح ا… قربان رئیس آموزشگاه و همکاران جوان وی را بر آن داشت تا حتی قبل از تصویب قانون تأسیس دانشکده پزشکی در شهرستان ها در مجلس شورای ملی، به فکر تبدیل این آموزشگاه به دانشکده پزشکی بیفتند. بنابراین ابتدا ساختمان اولیه دانشکده بنا گذاشته و تجهیزات لازم خریداری گردید. سپس در پی تصویب قانون تاسیس دانشکده های پزشکی شهرستان ها در سوم خرداد 1328 در مجلس، با تلاش و پیگیری مسئولین وقت و مردم فرهنگ دوست فارس در تاریخ ۲۷ آذرماه 1328 دانشکده پزشکی شیراز با حضور رجال و دانشمندان فارس و شیراز افتتاح گردید.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده پیراپزشکی

ساختمان اولیه دانشکده که قسمت غربی ساختمان شماره یک فعلی می باشد در سه طبقه به مساحت حدود 4000 متر مربع در سال ۱۳۲۷ با اعتباری حدود 6/500/000 ریال ساخته شد. سپس در سال‌های ۱۳۲۹ تا ۱۳۳۰ قسمت شرقی ساختمان مذکور با اعتبار 6/000/000 ریال به ساختمان اصلی ضمیمه گردید و مساحت ساختمان دانشکده به حدود 7500 متر مربع افزایش یافت. در سال ۱۳۲۹ حدود ۱۰۰ نفر (یک نفر دختر و بقیه پسر) دانشجو در سال اول و دوم در این دانشکده مشغول به تحصیل بودند که ۵۴ نفر آنها شیرازی، ۲۳ نفر از سایر شهرستان های استان و ۲۳ نفر بقیه از استان‌های اصفهان، یزد، کرمان و آذربایجان بودند. در سال ۱۳۴۹ تعداد دانشجویان ۳۱۰ نفر، که از این تعداد ۴۱ نفر دختر بود.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده توانبخشی

در بدو تاسیس دانشکده دارای ۷ گروه علوم پایه شامل: انگل شناسی، باکتری شناسی، تشریح، شیمی، فارماکولوژی و فیزیولوژی، فیزیک و سه گروه بالینی شامل : بیماری های خارجی، بیماریهای داخلی و چشم-گوش و حلق و بینی بود. آزمایشگاه‌های موجود نیز عبارت بودند از : تالار کالبد شکافی و آزمایشگاه های شیمی، باکتریولوژی، بافت شناسی فیزیولوژی، بیولوژی حیوانی و گیاه شناسی.

مطالب بیشتر:

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *