روانشناسی

دکتر روانشناس در شیروان

دکتر روانشناس در شیروان

سلام ودرودی دوباره به شما همراهان همیشگی سیتی بین. در این پست قصد معرفی دکتر روانشناس در شیروان را به شما عزیزان داریم چرا که شما لایق بهترین انتخاب هایید پس تا انتها با ما همراه باشید و از مطالبی که برای انتخاب بهتر شما فراهم شده استفاده ببرید.

 

 

اثیر روانشناسی در زندگی انسان

تاثیر روانشناسی به طور مستقیم در زندگی افراد باعث مدیریت روح و روان انسان شده و آنها را از مبتلا شدن به بیماری های روحی و روانی حفظ  می کند.

تاریخچه روانشناسیتلفن دکتر روانشناس خوب و آدرس مرکز مشاوره روانشناسی خوب در تهران | مرکز مشاوره انتخاب نو

می‌توان این گونه بیان کرد که پیشینه روان‌شناسی از تمام نظام‌های علمی موجود قدمت بیشتری دارد. ریشه‌های آن را می‌توان تا سده چهارم و پنجم پیش از میلاد با دانشمندانی چون افلاطون و ارسطو دنبال نمود؛ ولی به قول هرمن ابینگهوس، روان‌شناسی پیشینه‌ای طولانی اما تاریخچه‌ای کوتاه دارد. یک فیلسوف تحصیل کرده آلمانی بنام رادولف گوسلنیوس ابداع‌کننده اصطلاح «روانشناسی» در سال ۱۹۵۰ است. تا حدود اواخر نوزدهم، روان‌شناسی به عنوان شاخه‌ای از علم فلسفه شناخته می‌شد.

 

کاربرد روانشناسی

امروزه کاربرد روانشناسی در زندگی انسان رشد چشمگیری داشته است. به گونه ای که در ادارات، کارخانجات و سازمان ها اقدام به تاسیس واحد روانشناسی کرده اند. کلینیک های مشاوره و روان درمانی گسترش پیدا کرده اند و خوشبختانه آگاهی مردم نیز در این خصوص رو به افزایش است. نکته اصلی این است که یک زندگی مطلوب و با کیفیت چگونه زندگی ای است؟

کیفیت زندگی می تواند برای هر فرد یک معنا و تعریف مستقل داشته باشد. که به سبک و شیوه زندگی او بستگی دارد. طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت از کیفیت زندگی، درک هر فرد از موقعیتش در زندگی و فرهنگ او ، همچنین درکش از موقعیتی که در آن زندگی می کند متقابلا در ارتباط با هدفهایش ، انتظاراتش و نیازهایش است.

چگونه از علم روانشناسی کمک بگیریم؟

بر اساس این دیدگاه و نظر روانشناسان از گذشته تا به الان انسان میتواند با تغییر دادن احساسات و دیدگاه های خود هیجانات خود را در یک سمت مثبت به حرکت در آورد. علم روانشناسی تاکنون تلاش های زیادی برای بهتر شدن کیفیت زندگی کرده است.

به طور مثال برای استخدام در یک کار اگر علم روانشناسی بدانید میتوانید استخدام شوید حتی اگر دانش لازم در مورد تصدی آن حرفه را نداشته باشید. همچنین از طریق دانستن این علم میتوانید والدین ایده آلی برای فرزندانتان باشید. از دانش روانشناسی حتی در مورد مسائلی مانند نوع پوشش و ظاهر بهتر خود نیز می توان بهره برد.

علم روانشناسی چیست؟

روانشناسی علمی است که با استفاده از روش علمی به پژوهش و مطالعه روان، فرایند ذهنی و رفتار در انسان می‌پردازد. به عبارت دیگر، روانشناسی به مباحث رفتار و فرایندهای روانی می‌پردازد. منظور از «رفتار»، کلیهٔ حرکات، اعمال و رفتار قابل مشاهدهٔ مستقیم و غیرمستقیم است؛ و منظور از «فرایندهای روانی»، مباحثی همانند احساس، ادراک، اندیشه، هوش، شخصیت، هیجان و انگیزش، حافظه و… است.

در واقع روانشناسی یکی از شاخه های علوم انسانی است که با استفاده از روش های علمی سعی می کند انسان را بشناسد و به او کمک کند. روانشناسی علمی گسترده با حیطه های بسیار متنوعی است که شامل رویکردها و نظریه های مختلفی می باشد.

روانشناسی با ۱۵۰ سال عمر نسبت به دیگر شاخه ها، علمی نوین است. هرچند ریشه های آن را تا سالهای سال قبل از میلاد و یونان باستان می توان دنبال کرد. در واقع روانشناسی ریشه در فلسفه داشته و مبانی نظری خود را تا حدی از فلسفه گرفته است.

علم روانشناسی، علمی گسترده است. علیرغم تاریخچه نسبتا کوتاهش، شامل موضوعات و زیرشاخه های بسیار متنوعی می باشد و حیطه های کاری کسانی که وارد آن می شوند، از تحقیق و پژوهش تا درمان متفاوت است.

باورهای اشتباه در مورد روانشناسی

علم روانشناسی یکی از علومی است که برای عامه مردم جالب به نظر می رسد و ممکن است آن را دنبال کنند. آن ها ممکن است تصورات و تفکرات اشتباهی از روانشناسی در ذهن خود داشته باشند. در حالی که روانشناسی صرفا در حیطه علم عمل می کند و با محدودیت های بسیاری روبرو است.

یکی از سوء تفاهمات در مورد روانشناسی برابر دانستن آن با مسائلی از قبیل پیشگویی، ذهن خوانی و طالع بینی است. حال آنکه روانشناس یک فرد عادی است. که در حیطه علمی که کسب کرده می تواند برخی از فرایند های ناسازگار روانی را شناسایی و به افراد کمک کند تا به آن ها غلبه کنند.

از دیگر باور های اشتباه در مورد روانشناسی این است که یک روانشناس قرار است با یک جلسه صحبت کردن با شما، زندگی شما را متحول کند. در حالی که روانشناس در طول یک مدت زمان مشخص می تواند به فرد کمک کند. و این به شرطی است که فرد خود مشتاق تغییر و پذیرای آن باشد. و به راهنمایی های روانشناس خود گوش دهد و آنها را انجام دهد.

روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟

روانشناسی نیز مانند بسیاری از رشته های دانشگاهی دیگر بصورت آکادمیک آموخته می شود. یک روانشناس خوب روانشناسی است که بتواند مباحث تئوری را به عمل و کاربرد تبدیل کند. روانشناس به خوبی می داند که تیپ های شخصیتی بسیاری وجود دارد و باید رفتار متناسب با همان تیپ شخصیتی در هنگام ارتباط بکار گرفته شود.

روانشناس با تکیه بر دانش و تجربه خود می تواند با افراد مختلف وارد ارتباط شده و تا حد مورد نیاز آنها را بشناسد. بر اساس همین اطلاعات که از شناخت شخص بدست می آید می توان راهکار مناسب را برای مشاوره ، روانکاوی و بهبود وضعیت مراجعه کننده اتخاد کرد.

 

مرکز مشاوره حس برتر

حسین ایزانلو ، روانشناس بالینی

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *