پوست

دکتر پوست خوب مشهد

پوست22

دکتر پوست خوب مشهد

سلام ودرود به همه شماو ممنون ازاینکه با شیرازیاب همراه هستید..دراین پست قصدداریم تعدادی از دکتر پوست خوب مشهد    را به شمامعرفی کنیم و اطلاعاتی ازقبیل ادرس و مکان وشماره.. انها در اختیار شما قرار دهیم..باما همراه باشید..

دکتر پوست خوب مشهد

دکتر مسعود ملکی مشهد، خیابان احمدآباد، عارف 2، پلاک 9، ساختمان پزشکان فارابی، طبقه همکف 051-38463646
دکتر مهناز بنی هاشمی اردبیلی مشهد، احمدآباد، خیابان عارف، عارف 1، ساختمان رازی 051-38402922
دکتر پوران لایق مشهد، خیابان پاستور، پاستور 6، پلاک 17، ساختمان پارسه، طبقه 4 051-38449060
دکتر زهرا فاضل‌ مشهد، خیابان سناباد، پلاک 297، کلینیک تخصصی پوست 051-38431333
دکتر سیمین طلایی خالص سفلایی مشهد،  احمدآباد 4، نبش عارف، پلاک 54، طبقه 1 051-38426366
دکتر سرورالزمان فامیلی مشهد، احمدآباد، ‌خیابان محتشمی، نبش محتمشی 2، ساختمان شماره 60،
طبقه دوم
051-38428764
دکتر محمد جواد یزدان پناه مشهد، احمد آباد، خیابان پرستار 1، ساختمان سماء، پلاک 28 051-38465449
دکتر سید مهدی حسینی خواه منشادی مشهد، کوی دکترا، خیابان ابن سینا 11، مجتمع پزشکی ابن سینا 051-38492029
دکتر علیرضا علی حسینی مشهد، خیابان کلاهدوز 8، پلاک 69 051-38462601
دکتر میترا میرمعصومی لنگرودی مشهد، کوی دکترا، نبش ابن سینا 10، ساختمان پزشکان بهشت، طبقه دوم 051-38443515
دکتر فاطمه حسینی پور مشهد، احمدآباد، عارف1، ساختمان بزرگمهر، طبقه ی دوم 051-38431906
دکتر وحید سنجری اردبیلی مشهد، بلوار فردوسی، بین چهارراه فرامرز عباسی و میدان استقلال، پلاک 355 051-36020050
دکتر مهرناز منظم تولایی مشهد، احمدآباد، محتشمی ، ساختمان 33 051-38450156
دکتر آزاده طبیعی مشهد، فلکه تقی آباد، ساختمان سهند زرین 051-38421883
دکتر هما جلیلی مشهد، پرستار 1، ساختمان پزشکان شماره 20 051-38443674
دکتر ثریا اکرام نصرتیان‌ مشهد، بلوار سجاد، نزدیک چهارراه خیام 051-37689600
دکتر سید یداله ساکت مشهد، خیابان سناباد، چهارراه استاد اشانی، شماره 682
051-38405667

 


پوست11

پوست11

دکتر پوست خوب مشهد



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: دکتر پوست خوب مشهد در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



پوست

پوست (به انگلیسی: Skin) بخشی از دستگاه پوششی بدن است. بخش‌های دیگر این دستگاه مو، ناخن و غشاء مخاطی هستند.

پوست متشکّل از سه لایهٔ اصلی است

  • روپوست (اپیدرم) که لایهٔ نازک‌تر خارجی است.
  • درم که لایه ضخیم‌تر داخلی است.
  • هیپودرم که پوست را به بافت‌های ماهیچه‌ای متصل می‌کند

روپوست لایه‌های ضخیمی از سلولهای مسطح است.

پوست با دارا بودن سطح متوسطی حدود ۲ متر مربع (۲٫۵ یارد مربع)، یکی از بزرگ‌ترین اعضا بدن است. پوست یک سد محافظتی بین محیط جهان اطراف با عضلات، اعضای درونی و رگهای خونی و اعصاب بدن تشکیل می‌دهد. مو و ناخنها از پوست منشأ گرفته و یک حفاظت اضافی ایجاد می‌کنند. ظاهر پوست به‌طور گسترده‌ای تغییر می‌کند؛ که این تغییر نه تنها به دلیل عواملی همچون افزایش سن بوده، بلکه، نمایش دهنده نوسانات هیجانی و سلامت عمومی، نیز است.

پوست یک عضو زنده است هرچند فوقانی‌ترین لایه آن لایه‌شاخی (اِستراتوم کورنِئوم) و روپوست (اپیدرم) بوده که سطح پوست را تشکیل می‌دهند و متشکل از سلولهای زنده و مرده هستند و در هر فرد حدود ۳۰ هزار عدد از این سلولها در هر دقیقه ریزش می‌کنند. با این وجود سلولهای زنده پوست دائماً در قسمت زیری تر روپوست تولید شده تا جایگزین این سلولها گردند. در زیر روپوست، درم قرار گرفته که حاوی عروق خونی، پایانه‌های عصبی و غدد است. لایه‌ای از چربی در زیر درم قرار می‌گیرد و به عنوان یک عایق، ضربه گیر و منبع انرژی عمل می‌کند.

بدن هر انسان در مدت زمان یک زندگی ۷۰ ساله، متوسط حدود ۴۷/۵ کیلوگرم پوست دور می‌ریزد و هر ماه تمام پوست هر فرد عوض شده و نو می‌شود.[۱]

محافظت و احساس

هر چند اکثر قسمت‌های پوست ضخامتی کمتر از ۶ میلیمتر (¼ اینچ) دارند، اما پوست یک لایه محافظتی قوی است. جزء اصلی سطح پوست یک پروتئین زمخت فیبری است که کراتین نام دارد.

این ماده را می‌توان در مو که ایجاد حفاظت و گرما می‌کند و در ناخنها که انتهاهای ظریف انگشتان دست و پا را می‌پوشانند، پیدا کرد.

پوست یک سد دفاعی کاملاً مؤثر در برابر میکروارگانیسمها و مواد مضر ایجاد می‌کند، اما این سد بیشترین تأثیر را زمانی دارد که سطح آن دست نخورده باقی بماند.

زخمها ممکن است عفونی شوند و به باکتریها، که بعضی از آن‌ها در سطح پوست زندگی می‌کنند، اجازه دهند که وارد جریان خون شوند.

سبوم که مایع روغنی است و از غدد سباسه موجود در درم تشکیل می‌گردد، به حفظ حالت ارتجاعی پوست و دفع آب، کمک می‌نماید.

به دلیل اینکه پوست ما حالت ضدآب (واترپروف) دارد، آب را به هنگام دوش گرفتن مثل یک اسفنج، جذب نمی‌کنیم.

احساس لامسه ما از گیرنده‌هایی که در قسمت درم پوست وجود دارند و به فشار، ارتعاش، گرما، سرما و درد پاسخ می‌دهند، ناشی می‌شود.

در هر ثانیه، میلیاردها پیام از تحریکات دریافت شده در سرتاسر بدن به مغز ارسال شده و درآنجا این پیامها به صورت یک «تصویر» حسی در می‌آید و فرد را از خطراتی مثل یک وسیله داغ، آگاه می‌سازند، بعضی نواحی حسی مثل انتهای انگشتان، دارای تراکم بالایی از گیرنده‌ها هستند.

پوست همچنین یک نقش اساسی در تنظیم دمای بدن ایفا می‌کند و زمانیکه در معرض تابش نور خورشید قرار می‌گیرد، ویتامین (D) تولید می‌نماید که برای ایجاد استخوانهای قوی لازم است.

یک لایه واکنش گر

پوست ما به شیوه زندگی ما واکنش نشان می‌دهد، برای مثال، پوست دستان یک باغبان ضخیم شده تا حفاظت بیشتری ایجاد کند.

در طی روند پیری، پوست چروکیده شده و خاصیت ارتجاعی آن کمتر می‌شود که این حالت می‌تواند در نتیجه سیگار کشیدن یا تماس بیش از حد با نور خورشید، تسریع گردد. همچنین، پوست می‌تواند رنگ خود را تغییر دهد.

در برخورد مستقیم با نور خورشید، اپیدرم و درم ملانین بیشتری تولید می‌کنند، ملانین، رنگدانه‌ای است که تشعشعات مضر ماورا بنفش را فیلتر می‌کند. افزایش ملانین باعث تیره شدن پوست می‌شود.

مردمی که اصلیت آن‌ها متعلق به مناطقی با تابش شدید نور خورشید است، دارای پوست تیره تری بوده که به راحتی پوست روشن نمی‌سوزد. افرادیکه پوست روشن دارند به دلیل داشتن ملانین کمتر در پوست خود نسبت به آفتاب سوختگی حساس‌تر هستند.

رشد و ترمیم

پوست به‌طور دائم خود را از طریق ریزش سلولهای مرده و تولید سلولهای تازه، نوسازی می‌کند. در نتیجه سلولهای سطحی که به دلیل سایش، آسیب یا بیماری از دست می‌روند، سریعاً جایگزین می‌شوند. سلولهای جدید در اپیدرم که لایه فوقانی پوست است و به عنوان یک پوشش محافظتی ضخیم عمل می‌کند، ساخته می‌شوند

منبع ویکی پدیا..


جلوگیری از هدر رفتن آب بدن

دوزیستان با پوست بسیار نازکی که دارند، برای جلوگیری از خشک شدن پوست، باید همیشه در نزدیکی آب باشند. انسان‌ها و بیشتر حیوانات خشکی‌زی دیگر، پوست‌های ضخیمی‌ دارند که آب بسیار کمی ‌از دست می‌دهند. وقتی انسان‌ها در شرایط بیابانی زندگی می‌کنند، در واقع پوست آن‌ها ضخیم‌تر شده تا از خروج آب بدن از طریق تعریق در هوای خشک جلوگیری کند.

درک و احساس شرایط بیرونی بدن

پوست دارای اعصابی است که اطلاعات مربوط به فشار، جنس مواد خارجی، گرما، سرما، درد و لذت را به مغز منتقل می‌کنند. این ویژگی به ارگانیسم امکان می‌دهد تا به محیط اطراف خود پاسخ مناسبی بدهد.

تنظیم دمای بدن

پوست انسان و برخی دیگر از پستانداران می‌تواند به واسطه فرایند عرق کردن یا «تعریق» (Sweat)، آب را به طور منظم از دست دهد. بدن با آزاد کردن آب روی پوست، می‌تواند خود را از طریق تبخیر خنک کند. از آنجایی که گرم‌ترین مولکول‌های آب ابتدا تبخیر می‌شوند، در نتیجه با این تبخیر، گرما نیز از بدن خارج شده و دمای آن کاهش می‌یابد.

بدن همچنین می‌تواند گرمازدگی را با «گرگرفتگی» (Flushing) تعدیل کند، این فرایند به بدن اجازه می‌دهد تا خون با دمای بالا از بخش‌های درونی بدن به نزدیکی پوست سرازیر شوند و از این طریق دمای خون کاهش یابد و به طور کلی دمای بدن تعدیل شود.

علاوه بر مکانیسم‌های فوق تصور می‌شود که پدیده «مو به تن سیخ شدن» پاسخی برای تنظیم درجه حرارت بدن باشد. هنگامی‌ که این پدیده در بدن اتفاق می‌افتد، ماهیچه‌های کوچک در محل رویش مو در پوست به گونه‌ای سفت شده که باعث می‌شود مو‌های بدن به حالت ایستاده قرار بگیرند. در این حالت با افزایش مقدار هوای به دام افتاده در سطح پوست توسط موهای پوستی، دمای بدن کمتر کاهش یافته و بدن گرم می‌ماند.

بعضی از دانشمندان معتقدند که این پدیده در پاسخ به ترس یا احساسات شدید دیگر نیز در بدن اتفاق می‌افتد که ممکن است، مشابه همین پدیده در حیوانات برای ترساندن شکارچیان به وجود آید.

سوءاستفاده از علاقه مردم به طب سنتی در فروش داروهای زیبایی


بهتر است قبل از هرگونه استفاده از دارویی چه گیاهی چه شیمیایی حتماً با داروساز یا پزشک مشورت کنند متاسفانه بعضی افراد سودجو از علاقه مردم به طب سنتی سوء استفاده می کنند, گیاهان مضر و حتی مخدر را با تغییر نام وارد بازار کرده و با تبلیغات زیاد فقط سعی در فروش محصول خود دارند و زمانی افراد متوجه می شوند که دیگر دیر شده است.


برای شما..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *