گالری طلا

طلاسازی رستمی

طلاسازی رستمی

طلاسازی رستمی

طلاسازی رستمی

طلاسازی رستمی

با سپاس و درود فراوان از اینکه سایت “شیراز یاب ” را برای کسب اطلاعات “طلا سازی رستمی در شیراز ” انتخاب نمودید. در اینجا در نظر داریم کلیه اطلاعات در مورد شماره تماس و آدرس و تاریخچه طلا و موارد ضروری دیگر را به اطلاع شما رسانده و از اینکه مطالب ما را تا انتها دنبال میکنید ، کمال تشکر را داریم و قدر شناس نظرات سازنده شما ، برای ارتقا کیفیت خدمات رسانی ، هستیم..

طلاسازی رستمی شیراز

طلاسازی رستمی شیراز



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: طلاسازی رستمی در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



? فروش انواع طلا و جواهر

? به روزترین مدل های حلقه ، سرویس و …

? برترین کیفیت ، بهترین قیمت ، پایین ترین کارمزد

? پلاک و طراحی اسم

? تعمیرات طلا

مدیریت:آقای رستمی

 

ساعات کار طلاسازی رستمی

شنبه

9 الی 13:30 و عصر 16:30 الی 21

یک‌شنبه

9 الی 13:30 و عصر 16:30 الی 21

دوشنبه

9 الی 13:30 و عصر 16:30 الی 21

سه‌شنبه

9 الی 13:30 و عصر 16:30 الی 21

چهارشنبه

9 الی 13:30 و عصر 16:30 الی 21

پنج‌شنبه

9 الی 13:30 و عصر 16:30 الی 21

جمعه

آدرس طلاسازی رستمی

شیراز ، سه راه طالقانی ، بازار زرگران ، پاساژ صادقی ، طبقه همکف ، طلاسازی رستمی

 

وب سایت:

تاریخچه طلا

طلا از گذشته‌های بسیار دور، به ‌دلیل جلای زیبا، مقاومت بالا در مقابل اکسیداسیون و دیگر عوامل شیمیایی، شکل‌پذیری خوب و کمیابی، در طول تاریخ مورد توجه بشر بوده و دارای اهمیت ویژه‌ای می‌باشد.
طلا به عنوان مهمترین استاندارد پولی جهان مطرح بوده و بیشترین مورد مصرف آن در ساخت سکه و شمش طلا به عنوان ذخایر پولی بین‌المللی است.
این فلز به علت زیبایی و مقاومت، به صورت زیورآلات و کارهای هنری نیز استفاده می‌شود.

قدیمی‌ترین معدن طلا (4000 سال قبل از میلاد مسیح) در بین‌النهرین، در خاورمیانه و مربوط به سومریان بوده‌است.

این فلز همچنین درساخت لوازم الکترونیکی دقیق مورد استفاده است به‌طوریکه در آینده رده اول مصرف طلا را به خود اختصاص خواهد داد.
فلز طلا به عنوان یک سرمایه ملی و پشتوانه اقتصادی کشور مطرح می‌باشد، بنابراین اطلاع رسانی در مورد آمار قیمت، تولید، ذخیره و …این فلز گران‌بها در ایران در مقایسه با دیگر کشورها برای برنامه‌ریزی بهتر در جهت استخراج و استفاده از آن مفید و حتی ضروری می‌باشد.
طلا از اسمگوتیک Gult گرفته‌ شده‌است.
این فلز از قدیمی‌ترین فلزات شناخته ‌شده است که مورد استفاده قرارگرفته است، زیرا به سادگی شکل‌پذیر می‌باشد. هندی‌ها اولین بار در کتاب مقدسشان (4000 سال قبل از میلاد مسیح) به طلا اشاره کرده‌اند.
قدیمی‌ترین معدن طلا (4000 سال قبل از میلاد مسیح) در بین‌النهرین، در خاورمیانه و مربوط به سومریان بوده‌است.
یافته‌ها نشان می‌دهد بین سال‌های 2654 تا 2685 قبل از میلاد در آبیدوس (Abydos) و نگده (Nagada) مصر،زرگری مرسوم بوده‌است.
این زمان به پیش از تاریخ استفاده از نقره برمی‌گردد.
در این زمان استفاده از طلا در جواهرسازی و تزئینات، بجز برای فرعونیان،خانواده آن‌ها، کاهنین و مقامات بلند پایه ممنوع بود.
براساس اطلاعات محلی در مصر، طلا برای اولین بار در نیل آبی و معادن خاص گزارش شده که به سال 2200 قبل از میلاد برمی‌گردد (O.Medenbach,H.Wilk1986).
گنجینه‌های فوق‌العاده یافت شده در مقبره فرعون توتانخامون (TutanKhamun) که در سال1350 قبل از میلاد مسیح دفن شده، شاهدی بر استانداردهای بالای زرگری در مصر است.
تابوت او شامل 110 کیلوگرم طلای ناب است که چهره وی برروی آن با دست کنده‌کاری و تزئین شده است.
صدها سال بعد در تمدن اینکاها (Incas)، طلا ارتباط تنگاتنگی با پرستش خدا داشت؛ چنانکه معبدی برای خورشید، بنام کوری‌کانچا (Coricancha) در کوزکو (Cuzco) بنانهاده شد که پایتخت اینکاها در قرن14 شد.
سقف کاه‌گلی آن دارای رشته‌هایی از طلا و روی آن سرشار از تزئینات و سریر زرین بود (O.Medenbach,H.Wilk1986). دریونان باستان سکه‌های طلا در سده‌های هفتم و هشتم پیش از میلاد رایج بوده است و در ارمنستان استفاده از سکه‌های طلا در سده اول پیش از میلاد شروع شد.

در ایران سابقه ی تراش سنگ و جواهرسازی مربوط به شهر سوخته در زابل می شود.. با توجه به کتاب «جواهرسازی در شهر سوخته» نوشته ی سید منصور سیدسجادی در سال 1385، سابقه ی این کار در شهر سوخته به سه هزار و 200 سال قبل از میلاد نسبت داده شده است. در این منطقه انواع اشیای زینتی و مهره هایی از انواع عقیق، لاجورد و فیروزه که مربوط به دوره های مختلف ایران باستان بودند، پدیدار شده و حتی ابزارهایی که برای تراش سنگ ها استفاده می کردند، در شهر سوخته یافت شده است.سابقه ی معدن کاری گوهرها نیز در کشور ما قدمت زیادی دارد که از قدیمی ترین معادن، می توان به معادن فیروزه ی نیشابور، عقیق بایک، عقیق شجر بمرود و فیروزه ی دامغان اشاره کرد. همچنین در کنار شهر سوخته مکان هایی شناسایی شده که به عنوان راسته بازارهایی که محل دادوستد صنعتگران و گوهرتراشان بوده است، معرفی شده اند.

برای دیدن منبع اطلاعات فوق اینجا را کلیک نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *