قنادی تبریز
سلام خدمت همراهان عزیز سایت شیرازیاب . ما امروز قصد داریم اطلاعاتی در مورد قنادی تبریز در اختیار شما قرار دهیم. ممنون که همراه ما هستید!
قنادی تبریز
قنادی تبریز در نصف راه
?شعبه مرکزی: تبریز میدان جهاد (نصف راه) روبروی مخابرات
☎ تلفن :۰۴۱۳۴۴۴۴۱۴۴
?شعبه 2: شهرک یاغچیان – خیابان نور
☎ تلفن 04133861340
قنادی تبریزی شهرک غرب
اصل تبریز دارای 2شعبه میباشد
?شعبه1 :تهران-شهرک غرب-بلوار دادمان-بعد از بیمارستان آتیه
☎ تلفن88561305
?شعبه 2:تهرانسر بلوارلاله،پلاک91
☎ تلفن09021509803
قنادی تبریزی تهران نبرد
?خیابان نبرد شمالی، خیابان صاحب الزمان، نبش خیابان شهید میرزازاده
☎تلفن: ۰۲۱ ۳۳۱۶ ۰۱۵۴
قنادی تبریزیان
?تهران، شهر قدس، ، آزادی
☎تلفن: 02146821851
قنادی تبریزیها در مشهد
?شعبه مرکزی:بلوار معلم چهارراه ستاری
?شعبه2:بین پیروزی 73ومیدان لادن-کارخانه تبریزیها بلوار مجیدیه17 انتهای17/5
☎ تلفن:
- 05138642542
- 05138642660
قنادی تبریز
شیرینی
شیرینی به ماده غذایی اطلاق میگردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلاتها را هم در بر میگیرد. در اغلب شیرینیها، آرد و تخممرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر مادهٔ شیرینکننده بهشمار میآیند.
تاثیر دما بر شیرینی
طعم شیرین مواد در دما های مختلف متفاوت است.
شیرینی از رابطهی مستقیم دما پیروی میکند.
بر این اساس هرچه دمای محصول (خوراکی) بیشتر باشد طمع شیرین بیشتر بر ذائقه حس میشود ؛ و هرچه دما پایین تر باشد کم تر طعم شیرین حس میشود
تقسیم شیرینی بر پایه مواد تشکیل دهنده
- کیکها: در ترکیب این ماده قطعا از آرد و تخم مرغ نیز استفاده شده و بر دو نوع عمده کیک اسفنجی و کیک کرهای میباشد. از لحاظ انواع، مافین، کیک پوند، کیک پر، کیک شیفون و… در این دسته می گنجند.
- تارتها: تارت در شیرینی جات به نان زیرین شیرینی اطلاق میشود که در ترکیب آن شکر نیز به کار رفتهاست. در صورتیکه تارت در قالبهای کوچک تهیه شود تارتلت (Tartlet) نامیده میشود. پایها در واقع نوعی تارت شیرینی میباشند که رویه آنها با لایهای از خمیر پوشانده شدهاست.
- شکلاتها: در این شیرینی ماده اصلی کاکائو و شکر و روغن است. در برخی از انواع آن آرد نیز به کار میرود.
- اسلایسها: این نوع شیرینی معمولاً دارای دو لایه زیرین و رویین میباشد که لایه زیرین ترکیبی از آرد و لایه رویین یا ترکیبی از آرد یا ماده دیگری میتواند باشد که به رویه ظاهری زیبا و در عین حال پوک و خوش طعم بدهد. لازم به ذکر است که اسلایسها قطعات مربعی یا مستطیلی کوچک میباشند که از برش قطعات بزرگتر حاصل میشوند.
از پست های دیگر شیرازیاب دیدن بفرمایید: