آدرس و شماره تماس, آموزشی

لیست آموزش شیرازه بافی فرش

لیست آموزش شیرازه بافی فرش

لیست آموزش شیرازه بافی فرش

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  لیست آموزش شیرازه بافی فرش را در اختیار شما قرار دهیم.

آموزش شیرازه بافی فرش

قالی، فرش یا قالین[۱] نوعی گستردنیِ بافته شده از الیاف پنبه، پشم و در بعضی موارد ابریشم است که معمولاً برای پوشش زمین به کار می‌رود. به دست بافتهٔ پُرزدار و گره‌دار، قالی گفته می‌شود. از آنجا که قالی و فرش اکثر اوقات نقش‌های زیبا بر خود داشته‌اند، امروزه به جنبهٔ تزئینی آن نیز توجه می‌شود. از سال ۱۳۹۳ به بعد شهر کاشان به عنوان پایتخت فرش جهان معرفی شد و این اثر ماندگار در میراث ملموس یونسکو با شماره ۰۰۳۸۳ ثبت گردید. هم‌اکنون بیش از ۱۲۰۰ کارخانه تولید فرش ماشینی و ۷۰۰ کارگاه تولید فرش دستبافت در منطقه کاشان و آران و بیدگل مشغول به فعالیت می‌باشد.[۲] صادرات فرش در ایران یکی از فعالیت‌های اقتصادی پر سود محسوب می‌شود.



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: لیست آموزش شیرازه بافی فرش در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



آموزش شیرازه بافی فرش دستباف

ردیف نام کلاس قالی بافی در شیراز آدرس کلاس  قالی بافی در شیراز شماره تماس کلاس قالی بافی در شیراز
1 آموزشگاه آپادانا شیراز، چهارراه سینما سعدی، ساختمان زر، طبقه بالای طلا فروشی فصیحی 071-32362043
2 آموزشگاه پاسارگاد نو شیراز، چهارراه پارامونت به سمت سینما سعدی، بعد از پمپ بنزین،
جنب بانک صادرات، طبقه 2
09177122651

آموزش شیرازه بافی فرش

3 آموزشگاه پیک نقش آفرین شیراز، خیابان نادر، ابتدای شمس، سه راه کشاورزی، طبقه فوقانی ایران ابزار 071-38314516
5 آموزشگاه شمس شیراز، خیابان ایمان شمالی، خیابان صاحب الامری، کوچه 10، انتهای کوچه، ساختمان نما سنگ واحد 1 071-36316740

آموزش شیرازه بافی تابلو فرش

در زبان پهلوی واژه‌های گوناگونی برای اشاره به انواع گستردنی‌ها به کار برده می‌شد، برای قالی نفیس از بَت یا بوپ، برای نمد و فرش از نمت استفاده می‌شد و برای فرش و بستر از ویستَرْگ که از ویستردن (wistardan) گرفته شده که در فارسی امروز، گستردن گفته می‌شود.

اما واژهٔ قالی یا غالی از نام شهری به نام قالین (اصل نام شهر مشخص نیست هرچند قلعه و نه شهری وجود دارد که به انگلیسی غالین جاکار و بِرداوان می‌نامند و در خود ارمنی برداوان می‌گویند) در ارمنستان که در آن دوران بخشی از ایران باستان بوده‌است، گرفته شده‌است. البتّه فرهنگ لغت عمید کلمهٔ قالی را برگرفته از کلمهٔ ترکی قالین به معنای فرشِ پُرزدار که با نخ و پشم به رنگ‌های مختلف بافته می‌شود، معنی کرده‌است.[۳] 

مطالب بیشتر:

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *