آدرس و شماره تماس, بانک

لیست بانک رفاه سعادت آباد

لیست بانک رفاه سعادت آباد

لیست بانک رفاه سعادت آباد

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  لیست بانک رفاه سعادت آباد را در اختیار شما قرار دهیم.

بانک رفاه سعادت آباد

بانک رفاه کارگران، یک بانک ایرانی و از بانک‌های دولتی ایران می‌باشد که به‌عنوان بازوی ارائهٔ خدمات مالی و بانکداری سازمان تأمین اجتماعی ایران فعالیت می‌کند و طیف وسیعی از خدمات بانکی شامل: بانکداری خرد، بانکداری اختصاصی، بانکداری شرکتی، بانکداری سرمایه‌گذاری، مدیریت سرمایه‌گذاری، مدیریت ثروت، کارت‌های اعتباری و وام‌های مسکن را ارائه می‌نماید.



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: لیست بانک رفاه سعادت آباد در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



بانک رفاه سعادت آباد اصفهان

شعبه سعادت آباد تهران، سعات آباد، پایین تر از میدان کاج، نبش 15 شرقی (شهید میرزایی)، پلاک 44 02122355850
شعبه بیمارستان شهید مدرس تهران، سعادت آباد، بالاتر از میدان کاج، بیمارستان مدرس 02122359596

 

بانک رفاه سعادت آباد تهران

بانک رفاه در سال ۱۳۳۹ تأسیس شد و بر اساس آمار سال ۱۳۹۸ این بانک مالک شبکه‌ای از ۱۰۲۸ شعبه بانک است و ۹،۷۰۸ نفر در آن اشتغال دارند. مجموع دارایی‌های بانک رفاه در خرداد سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۱,۶۱۳,۸۵۵ میلیارد ریال (بیش از ۷ میلیارد دلار) برآورد شده‌است.[۴] در سال ۱۳۹۸ حجم سپرده های سرمایه گذاری جذب شده توسط بانک رفاه کارگران معادل ۱،۱۴۸،۷‌‌۵۴ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال پیشین آن ۳۷٪ رشد داشته است.

بانک رفاه کارگران در کنار بانک ملت، بانک تجارت و بانک صادرات ایران در فهرستی تحت عنوان چهار بانک خصوصی‌سازی شده ایران، طبقه‌بندی می‌شوند.

بانك رفاه سعادت آباد

بانک رفاه کارگران در خرداد ماه سال ۱۳۳۹ در اجرای تبصره ۳۹ قانون بودجه سال ۱۳۳۸ و نیز ماده ۳۸ قانون سازمان بیمه های اجتماعی کارگران و به منظور سرمایه گذاری و بهره برداری از وجوه بیمه کارگران اولین مجمع موسس بانک رفاه کارگران مرکب از وزرای بازرگانی، کار و مدیر عامل سازمان بیمه های اجتماعی کارگران تشکیل و بانک با سرمایه اولیه چهارصد میلیون ریال از محل وجوه سازمان بیمه های اجتماعی کارگران تاسیس و در تاریخ ۱۳۳۹/۵/۲۷ تحت شماره ۷۴۵۳ به ثبت رسید و فعالیت بانک با افتتاح شعبه مرکزی در تهران و شعبه اصفهان از ششم فروردین ماه سال ۱۳۴۰ آغاز گردید.

بانک رفاه شعبه سعادت آباد اصفهان

قانون ملی شدن بانک‌ها، مصوب خرداد ماه سال ۱۳۵۸ شورای انقلاب اسلامی ایران به بانک تسری یافت و بانک رفاه کارگران نیز ملی و سرمایه آن کلاً متعلق به دولت گردید و متعاقب آن طبق نامه شماره ۳۲۸۵/دش مورخ ۱۳۷۲/۵/۵ و نیز چهل و چهارمین اجلاس مورخ ۱۳۷۲/۴/۲۹ شورای عالی اداری مقرر شد، بانک رفاه کارگران با حفظ شخصیت حقوقی و استقلال مالی و اداری به سازمان تأمین اجتماعی ایران وابسته و براساس مصوبه مورخ ۱۳۸۰/۶/۳۱ مجمع عمومی فوق‌العاده بانک، شخصیت حقوقی بانک رفاه به (سهامی عام – غیردولتی) تغییر یافت و اساس‌نامه جدید بانک در ۷۲ ماده و ۱۳ تبصره مورد تصویب قرار گرفت.

بانک رفاه کارگران سعادت آباد

بر اساس دادنامه شماره ۶۸۴ مورخ ۱۳۸۶/۸/۱۳ دیوان عدالت اداری و اظهار نظر ریاست دیوان عدالت اداری طبق نامه ۱۱/۴۸۳۶۵/د۴۱ مورخ ۱۳۸۷/۵/۸، میزان ۹۳.۸٪ از سهام بانک رفاه کارگران با منظور نمودن افزایش سرمایه های تحقق یافته، به سازمان تأمین اجتماعی ایران تعلق دارد که در راستای اجرای ماده “۵” قانون سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی سازمان تامین اجتماعی در تاریخ ۱۳۸۹/۱۲/۲۸ میزان سهم خود را در این بانک به ۱۶.۰۷٪ تقلیل داد. همچنین در مورخ ۱۳۹۰/۳/۲۸ در راستای اجرای مصوبه شماره ۴۴۳۰۱/۲۶۱۹۲۲ هیأت‌وزیران،‌ سهام متعلق به دولت (به میزان ۶.۱۵٪‌ از کل سهام بانک) پس از کسر ۵٪‌ آن (سهام ترجیهی) بابت دیون قطعی دولت به سازمان تأمین اجتماعی واگذار گردید.

بانک رفاه شعبه سعادت آباد تهران

به‌استناد مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۱۳۸۹/۱۲/۲۱ و مجوز شماره ۲۰/۱۸۳۸ سازمان خصوصی‌سازی ایران و مجوز شماره ۱۲۱/۱۸۰۹۶۸ سازمان بورس و اوراق بهادار و مجوز شماره ۱۴۱۵۷ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شخصیت حقوقی بانک به سهامی عام تغییر یافت و اساس‌نامه جدید مشتمل بر ۵۷ ماده و ۲۵ تبصره به تصویب رسید که جایگزین اساس‌نامه پیشین شد؛‌ همچنین به‌استناد صورت‌جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۱ و مجوز شماره ۹۵/۴۱۶۹۳۸ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اساس‌نامه بانک منطبق با اساس‌نامه بانک های تجاری غیردولتی مشتمل بر ۱۴۷ ماده و ۲۲تبصره تصویب و به ثبت رسید.[۵]

بانک رفاه کارگران شعبه سعادت آباد

سرمایه بانک نیز از ۸۹۵ میلیاردریال به ۴،۰۰۰ میلیاردریال افزایش یافت و مراتب در مورخ ۱۳۹۱/۳/۲۰در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید. و همچنین با عنایت به اجرای آیین نامه تجدید ارزیابی دارایی‌ها در سال ۱۳۹۰ و با توجه به مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران سرمایه بانک از ۴،۰۰۰ میلیارد به ۱۰،۳۲۶ میلیارد ریال افزایش یافت و در تاریخ ۱۳۹۱/۷/۳۰ در اداره ثبت شرکت‌ها ثبت گردید. افزایش سرمایه بانک به مبلغ ۱۳،۰۰۰ میلیارد از محل آورده نقدی سهامداران به شماره مجوز ۳۲۹۳۶۰ مورخ ۱۳۹۲/۱۱/۱۰ صادره از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۱۳۹۲/۱۲/۲۶ در اداره ثبت شرکت‌ها ثبت گردید و به شماره ۲۰۱۳۴ مورخ ۱۳۹۳/۲/۲ در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران منتشر گردید.[۶]

شعب بانك رفاه سعادت اباد

سال مبلغ سرمایه مبلغ افزایش سرمایه درصد افزایش سرمایه نحوه افزایش سرمایه تامین کننده افزایش سرمایه
۱۳۳۹-۱۳۴۴ ۴۰۰ ۰٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی
۱۳۴۵-۱۳۵۲ ۱،۰۰۰ ۶۰۰ ۱۵۰٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی
۱۳۵۳-۱۳۵۵ ۵،۰۰۰ ۴،۰۰۰ ۴۰۰٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی
۱۳۵۶-۱۳۵۸ ۱۰،۰۰۰ ۵،۰۰۰ ۱۰۰٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی
۱۳۵۹-۱۳۷۱ ۱۰،۰۰۰ به استناد قانون ملی شدن بانک‌ها مصوب سال ۱۳۵۸ شورای انقلاب سرمایه بانک رفاه کلاٌ متعلق به دولت گردید.
۱۳۷۲-۱۳۷۶ ۵۴،۹۴۰ ۴۴،۹۴۰ ۴۴۹،۴٪ تجدید ارزیابی دارایی‌ها سازمان تامین اجتماعی
۱۳۷۷-۱۳۷۸ ۹۵،۰۰۰ ۴۰،۰۶۰ ۷۲،۹٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی
۱۳۷۹-۱۳۸۰ ۵۹۵،۰۰۰ ۵۰۰،۰۰۰ ۵۲۶،۳٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی
۱۳۸۱-۱۳۸۹ ۸۹۵،۰۰۰ ۳۰۰،۰۰۰ ۵۰،۴٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی
۱۳۸۹ ۸۹۵،۰۰۰
۱۳۹۰ ۴،۰۰۰،۰۰۰ ۳،۱۰۵،۰۰۰ ۳۴۶،۹۲٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی و شرکت های سهامدار
۱۳۹۰ ۱۰،۳۲۶،۰۰۰ ۶،۳۲۶۰۰۰ ۱۵۸،۱۵٪ تجدید ارزیابی دارایی‌ها
۱۳۹۲ ۲۳،۳۲۶،۰۰۰ ۱۳،۰۰۰،۰۰۰ ۱۲۶٪ آورده نقدی سازمان تامین اجتماعی و شرکت های سهامدار

بانك رفاه شعبه سعادت اباد

بانک رفاه کارگران در کنار خدمات متنوع بانکی،‌ امکان استفاده از سایر خدمات مالی در حوزه های بورس، بیمه،‌ صرافی،‌ تجارت الکترونیک و… را فراهم آورده و این شرکت‌ها در قالب زیر مجموعه های بانک در حال ارائه خدمات به مشتریان می باشند. در حال حاضر تمرکز هیئت مدیره بانک بر روی دو حوزه ارتقای سبد خدمات الکترونیک و ارائه خدمات نوآورانه و متنوع دیجیتال و تبدیل شدن به یکی از سه بانک برتر در حوزه ارائه خدمات دیجیتال و فناورانه و همچنین تکریم مشتری و بهبود فرایند های مشتری محوری در بانک قرار دارد.[۱۰]

کد شعبه بانک رفاه سعادت آباد

سازمان مدیریت صنعتی رتبه‌بندی شرکت های برتر ایران را برای سالیان متوالی تهیه نموده است. این فهرست با الهام از رسالت سازمان با فراهم نمودن آمار و اطلاعات شفاف و مفید در مورد بنگاه‌های اقتصادی کشور، فضای روشن‌تری از کسب و کار اقتصادی ارایه می دهد و به مدیران، سیاستگذاران و پژوهشگران، یاری می‎رساند تا شناخت و درک دقیق‌تری از مقیاس، ساختار مالی و اقتصادی صنایع و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ بیابند. فهرست صد شرکت برتر، مجموعه‌ای متعلق به شرکت‌های بزرگ ایران است. در بیستمین همایش شرکت های برتر ایران بانک رفاه در رتبه بندی صد شرکت برتر ایران از منظر فروش/درآمد با ارتقای ۷ پله ای نسبت به سال پیش از آن در مکان نهم صد شرکت برتر ایرانی قرار گرفت. بانک رفاه همچنین برای دومین سال پیاپی به عنوان شرکت پیشرو معرفی و تقدیر شد. تغییر در رتبه بندی فروش یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب شرکت های پیشرو محسوب می شود و بانک رفاه براساس ارزیابی های رسمی جزو ۱۰ شرکت پیشرو قرار گرفته است. بانک رفاه در ارزیابی های این سازمان در سال های ۹۴ و ۹۵ به ترتیب جایگاه های بیست و هفتم و شانزدهم را کسب کرده بود.

مطالب بیشتر:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *