متخصصین

متخصص قلب و عروق در رشت

متخصص قلب و عروق در رشت

سلام ودرود به همه شماو ممنون ازاینکه با شیرازیاب همراه هستید..دراین پست قصدداریم  متخصص قلب و عروق در رشت      را به شمامعرفی کنیم و اطلاعاتی ازقبیل ادرس و مکان وشماره.. انها در اختیار شما قرار دهیم..باما همراه باشید..

متخصص قلب و عروق در رشت

دکتر انوش برزیگر
فوق تخصص بیماری های قلب و عروق
رشت، گلسار، بلوار نماز، ساختمان پزشکان جرجانی 013-33727778
دكتر ارسلان سالاری
فوق تخصص  قلب و عروق
رشت، بلوار معلم (فاز دوم)، بین میدان مادر و سرگل، مرکز قلب  نور 013-33534441
دکتر ایوب ارشادی
فلوشیپ الکتروفیزیولوژی بالینی قلب
رشت، چهارراه میکائیل، خیابان حافظ، پلاک 34 013-33234000
دکتر رضا پوربهادر
فوق تخصص  قلب و عروق
رشت، میدان گلسار، نرسیده به پل بوسار، مجتمع پزشکی پاستور، طبقه 5 013-33731076
دکتر جلال خیرخواه
متخصص قلب و عروق
رشت، خیابان گلسار، بلوار نماز، ساختمان پزشکان جرجانی 013-33731079

دکتر علی محمد صادقی میبدی

فوق تخصص قلب و عروق

رشت، بیمارستان دکتر حشمت 013-33729297
دکتر فردین میربلوک
فوق تخصص قلب و عروق
رشت، خیابان گلسار، خیابان 80، پلاک 18 013-33118494
دکتر محمد اسدیان راد
فلوشیپ الکتروفیزیولوژی بالینی قلب
رشت، پل بوسار، ساختمان پزشکان دانا، طبقه اول 013-33119927
دکتر شریعه رضایی
متخصص قلب وعروق
رشت، چهارراه گلسار، خیابان نواب، ساختمان پارس 013-33113687
دکتر محمد اسدیان راد
فوق تخصص قلب و عروق
رشت، چهار راه گلسار، نرسيده به پل بوسار، ساختمان دانا
013-33119927

متخصص قلب رشت

متخصص قلب رشت

پزشکی قلب

پزشکی قلب یا کاردیولوژی (به انگلیسی: Cardiology) یک تخصص در پزشکی است که با اختلالات قلب سر و کار دارد. این رشته شامل تشخیص پزشکی و درمان اختلالات مادرزادی قلب، بیماریهای عروق کرونر، نارسایی قلب، بیماریهای دریچه ای قلب و الکتروفیزیولوژی است. پزشکان متخصص قلب کاردیولوژیست یا متخصص قلب خوانده می‌شوند. پزشکانی که در زمینه جراحی قلب تخصص دارند جراح قلب خوانده می‌شوند

فلوشیپ

در ایران این تخصص دارای چندین فلوشیپ است شامل: فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی (ترمیم قلب و عروق از طریق کاتتر)، فلوشیپ بیماریهای مادرزادی قلب در بالغین، فلوشیپ نارسایی قلب، فلوشیپ پیس‌میکر و الکتروفیزیولوژی، فلوشیپ اکوکاردیوگرافی، فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی کودکان و نوزادان.

  • فلوشیپ رادیولوژی مداخله ای شامل مطالعه تصاویر با استفاده از کاتتریسم عروق ارگانهای مختلف بدن مانند تفسیر آنژیوگرافی عروق قلب، کلیه، مغز، گوارش است. این فلوشیپ در رشته‌های رادیولوژی، قلب و عروق، جراحی عروق، کلیه، نورولوژی، جراحی مغز و اعصاب و فوق تخصص‌های گوارش و جراحی عمومی نیز برگزار می‌گردد که به اسامی کاردیواینترونشن، نورواینترونشن، گاسترواینترونشن و نفرواینترونشن خوانده می‌شود

منبع ویکی پدیا..


متخصص قلب و عروق کیست و چه می‌کند؟

قلب، حیاتی ترین عضو در بدن است که از نظر هر متخصص قلب و عروق لازم است انسان همواره سلامتی و وضعیت قلب خود را تحت کنترل داشته باشد. قلب در واقع شبیه به یک پمپ است که خون را به قسمت های مختلف بدن هدایت می کند در نتیجه هر گونه اختلال در قلب، منجر به آسیب به سایر اندام های بدن خواهد شد که بدترین عارضه، بروز ناهنجاری در مغز است. دکتر قلب و عروق کمک می کند تا قلب شما سلامتی خود را مجددا به دست بیاورد. شما هم اگر نیاز دارید به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید، به راحتی از درمانکده استفاده کنید و آنلاین و بی‌دردسر از بهترین متخصصین و پزشکان قلب و عروق نوبت بگیرید.

ویژگی‌ها و وظایف متخصص قلب و عروق:

همان گونه که می دانید وظیفه یک متخصص قلب و عروق رسیدگی به وضعیت قلب و عروقی است که خونرسانی را در بدن انجام می دهند. تعیین هر گونه نارسایی در سیستم قلب و عروق، علت بیماری و … در حیطه تخصص دکتر قلب و عروق قرار دارد. لازم به ذکر است که پزشک قلب و عروق عمل جراحی را انجام نمی دهد بلکه اگر لازم بداند که قلب بیمار تحت جراحی قرار گیرد، باید از یک جراح خبره و ماهر در این زمینه کمک بگیرد.

مهمترین وظایف یک متخصص قلب و عروق عبارت است از:

  • متخصص قلب و عروق در ابتدا باید آزمایش های لازم و تست های مربوط به تعیین وضعیت قلب بیمار را انجام دهد و تا قلب از این که نتیجه آزمایش ها مشخص نشده است، حدس های ذهنی خود در مورد بیماری را بیان نکند تا موجب نگرانی بیمار نشود. استرس می تواند وضعیت قلب را بدتر کرده و در نتیجه نتیجه آزمون خطا خواهد داشت.
  • سپس پزشک قلب و عروق آزمایشات را بررسی کرده و معاینات فیزیکی را بر روی بیمار انجام می دهد. لازم است یک پرونده پزشکی برای بیمار تشکیل شود. این پرونده شامل مجموعه آزمایش ها و تست های انجام شده، نتیجه معاینات فیزیکی، روش درمان، دوره درمانی، وضعیت بیمار تا شرایط فعلی و … خواهد بود. علت نیاز به پرونده پزشکی این است که اگر بیمار در حین درمان تصمیم گرفت که به متخصص قلب و عروق دیگر مراجعه کند و یا اگر پزشک قلب و عروق لازم دانست که در حین درمان، از متخصصین دیگر هم کمک بگیرد، این پرونده پزشکی می تواند گزارش کاملی از وضعیت بیمار را ارائه کند.
  • ادامه..

  • ممکن است که دکتر قلب و عروق در حین درمان تصمیم بگیرد که روش درمانی را تغییر دهد. در این صورت بیمار باید تابع نظر وی باشد. عاقلانه ترین کار این است که متخصص قلب و عروق قبل از این که یک روش درمانی را آغاز نماید، شرایط بیمار و نتایج آزمایشات را به خوبی بررسی کرده و سپس تصمیم نهایی را نحوه درمان اتخاذ کند.
  • متخصص قلب و عروق باید تا جایی که امکان دارد، درمان دارویی و غیر جراحی را برای بیمار در نظر بگیرد. جراحی آخرین گزینه انتخابی است و در زمانی اعمال می شود که روش های دیگر بر روی بیمار جواب ندهد. برای مثال ممکن است متخصص قلب و عروق تنها به تغییر سبک زندگی و تجویز چند دارو اکتفا کند.

تست های انجام شده توسط متخصص قلب و عروق:

متخصص قلب و عروق در رشت

همان گونه که بیان کردیم، به جز آزمایش خون پزشک قلب و عروق باید تست هایی را از بیمار انجام دهد تا بتواند در مورد این عضو حیاتی بدن تصمیم گیری کرده و دلیل بیماری را به صورت دقیق تشخیص دهد. این تست ها عبارتند از:

  • تست ورزش

این تست کمک می کند تا دکتر قلب و عروق بتواند ریتم قلب را در وضعیت استراحت و ورزش تعیین کند و از این طریق، عملکرد و محدودیت های قلب مشخص شود.

  • تست الکتروکاردیوگرام

با کمک این تست می توان قدرت الکتریکی قلب را تعیین نمود که به صورت امواجی ثبت خواهد شد.

  • تست ECG

یکی از تست های دقیقی که به متخصص قلب و عروق کمک می کند تا وضعیت واقعی قلب را بررسی کند این است که وضعیت و عملکرد قلب در یک دوره روزمره بیمار ثبت شود. برای این کار یک سری الکترودهایی بر روی سینه بیمار قرار گرفته و بیمار باید Holter را در مدت معین برای مثال یک هفته، با خود به همراه داشته باشد. با این کار دکتر قلب و عروق به می تواند به خوبی متوجه وضعیت واقعی قلب گردد.

  • تست اکوکاردیوگرام

اکوکاردیوگرام نوعی تصویربرداری از قلب است که ساختمان قلب و نحوه کارکرد آن را نشان می دهد. این تست می تواند التهاب بافت های قلب، پمپاژ خون، ناهنجاری های ساختاری و عفونت های داخلی قلب را به خوبی نشان دهد.

  • کاتتریزاسیون قلب

  • متخصص قلب و عروق در رشت

در این تست متخصص قلب و عروق باید یک لوله کوچک را از طریق رگ وارد بدن کرده و تا نزدیکی قلب ببرد. این کار کمک می کند تا دکتر قلب و عروق داده هایی را از مسیر انتقال لوله و قلب به دست بایورد. البته از این روش برای رفع انسداد عروق هم استفاده می شود.

  • روش رادیواکتیو

این تست نوعی روش غیر تهاجمی است که مواد رادیواکتیو وارد بدن شده و با تصویربرداری هسته ای از قلب و عروق می تواند بیماری ها و ناهنجاری های مربوط به قلب و عروق را برای پزشک نمایان کند.

دلایل نیاز مراجعه به متخصص قلب و عروق:

اما اکنون این سوال مطرح می شود که چه زمان نیاز است ما به متخصص قلب و عروق مراجعه کنیم. در صورتی که علائم زیر برای شما رخ داد باید سریعا مشکل را به پزشک قلب و عروق اطلاع دهید:

  • تنگی نفس

یکی از مهمترین علائم بیماری های قلب و عروق، تنگی نفس است. تنگی نفس در زمان کار، در حالت خوابیده، تورم پا همراه با تنگی نفس نشانه از بیماری قلبی است. این علامت خطرناک است و اگر سریعا تحت درمان متخیصص قلب و عروق قرار نگیرید می تواند عوارض جبران ناپذیر را به دنبال داشته باشد.

  • ناراحتی در قفسه سینه

یکی از علامت هایی که نشان دهنده ناهنجاری در سرخرگ قلب است همین خستگی در قفسه سینه است البته این بدان معنا نیست که هر ضعف در قفسه سینه به معنی بیماری قلبی است ولی باید به این مورد هم شک کرد. در صورتی که این ناراحتی با فعالیت بیشتر شده و به سمت پشت جناغ می رود، نشان از بیماری قلبی است که شدت بیماری و درمان را پزشک قلب و عروق تعیین می کند.

  • خستگی زودرس

  • متخصص قلب و عروق در رشت

قلبی که دچار نارسایی شده باشد نمی تواند به خوبی به تمام بدن خون‌رسانی کند در نتیجه اکسیژن و مواد غذایی کافی به اندام ها بدن نمی رسد. در چنین حالت بدن انسان سریع دچار ضعف شده و خستگی زودتر از موعد فرا می رسد. متخصص قلب و عروق با کمک آزمایش هایی می تواند این نارسایی و ناهنجاری های قلبی را تشخیص داده و درمان نماید.

  • تپش قلب

اضطراب، استرس، فعالیت های زیاد، بیماری های وراثتی و … از جمله مواردی هستند که منجر به تپش قلب می شوند. گاهی اوقات دیده شده است که افراد در زمان استراحت به صورت ناگهانی دچار تپش قلب می شوند که به این حالت آریتمی قلبی می گویند. با توجه به این که تپش قلب بر روی پمپاژ خون و سلامت بافت قلب تاثیر می گذارد لذا در اولین فرصت باید درمان تحت نظر متخصص قلب و عروق را آغاز نمود.

  • ابتلا به سرگیجه

سرگیجه می تواند دلایلی مختلفی داشته باشد. حتی یک فشر روانی نیز می تواند منجر به این حالت در شما بشود. اما این علامت، نشانی از بیماری و نارسایی قلبی نیز خواهد بود. اگر شما تاکنون مشکلی و بیماری خاصی نداشته اید که باعث سرگیجه بشوند، باید به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید تا سلامت قلب را بررسی نمایند. حال اگر مطمئن شدید که قلب شما بیماری ندارد باید علت سرگیجه را در سایر اندام های بدن جست و جو نمود.

  • عرق سرد

یکی از شایع ترین علائمی که در بیماران قلب دیده می شود، عرق سرد است که با علائم دیگر هم همراه خواهد بود. از آنجایی که در افراد دیابتی هم ممکن است عرق سرد بر روی بدن دیده شود لذا برای این که مطمئن شوید این علامت، به معنی نارسایی قلب هست یا خیر باید به وضعیت تپش قلب خود توجه داشته و از متخصص قلب و عروق بخواهید که تست هایی را برای شما انجام دهد.

در نهایت توصیه می کنیم که افراد مسن و سالمند باید همواره خود را تحت کنترل معاینات متخصص قلب و عروق قرار دهند. در این دوره سنی بافت قلبی پیر شده و کارایی آن کم خواهد شد. در نتیجه احتمال ابتلا به سکته قلبی بسیار بالا خواهد بود. با توجه به آنچه گفته شد، مراقبت های پزشک قلب و عروق در این دوره سنی الزامی است.

وظیفه متخصص قلب و عروق چیست؟

معمولا علت ارجاع بیمار به یک متخصص قلب، وجود داشتن پتانسیل بعضی از بیماری های قلبی و عروقی است. متخصص قلب و عروق در اولین ملاقات با بیمار جدید خود، درباره ی سابقه پزشکی او سوال کرده و سایر علائم فیزیکی او را معاینه می کند. همچنین متخصص قلب برای تشخیص هرگونه مشکلات قلبی بیمار، به صدای قلب او گوش می دهد. متخصصین قلب و عروق برای تشخیص دقیق تر بیماری های قلبی از ازمایش خون و یکسری از ازمایش ها مانند EKG، X-ray، تست ورزش و نمونه برداری کمک می گیرند. پس از مشخص شدن نتیجه ازمایش ها، متخصصین قلب قادر به تشخیص هرگونه ناهنجاری ها، بیماری های مادرزادی و یا بیماری های قلبی و عروقی خواهند بود. بیشتر این بیماری ها بوسیله ی دارو، رژیم غذایی و یا روش های دیگر قابل درمان می باشند.

انواع متخصصین قلب و عروق

متخصص قلب و عروق در رشت

چندین نوع متخصص قلب و عروق وجود دارند که هرکدام در زمینه ای از بیماری های قلبی فعالیت می کنند و شامل موارد زیر هستند:

متخصصین قلب غیر تهاجمی بیماران را معاینه کرده و پس از انجام مشورت های لازم در خصوص بیماری های قلبی با بیمار، ازمایش ها و تست های لازم را درخواست می کنند. پس از مشخص شدن نتیجه ی ازمایش ها، بهترین درمان ممکن را بوسیله ی دارو و یا تغییر در سبک زندگی برای بیمار انجام می دهند. همچنین در صورت نیاز بیماران را به یک جراح قلب ارجاع می دهند.

 متخصصین قلب مداخله گر بیماران دارای بیماری های شریان کروناری، نقص های دریچه ی قلب و یا بیماری های شریان محیطی را درمان می کنند. این دسته از متخصصین قلب از روش های درمانی همچون انژیوپلاستی( قرار دادن بالون در عروق)، جایگذاری استنت، از بین بردن لخته های خونی، تعمیر دریچه میترال قلب و محافظت در برابر امبولی های عروقی، استفاده می کنند.

ادامه..

متخصص قلب غیر مداخله گر نیز از تست ها و معاینات غیر تهاجمی استفاده می کنند. البته ممکن است این دسته از متخصصین قلب برای پیدا کردن بعضی از بیماری های انسدادی عروق از روش های تهاجمی تر مانند کاتتریزاسیون استفاده کنند. در صورت تشخیص هرگونه انسداد در عروق، بیمار به یک متخصص قلب مداخله گر ارجاع داده می شود.

متخصصین قلب الکتروفیزیولوژی یا متخصصین ریتم قلب، با قرار دادن دستگاه های پیس میکر(pacemaker) و منظم کننده ی ریتم قلب در زیر پوست بیمار، باعث تنظیم شدت و نظم ضربان قلب می شوند. همچنین متخصصین قلب غیر مداخله گر برای تنظیم ریتم قلب بیمار، از بعضی از روش های تهاجمی تر به همراه دارو های لازم استفاده می کنند.

ادامه..

همچنین شایان ذکر است که متخصصین قلب دیگری هم وجود دارند که در زمینه های متعددی از بیماری های قلب فعالیت می کنند. از این دسته از متخصصان قلب می توان جراحان قلب و قفسه صدری را نام برد. البته به صورت دقیق نمی توان به این دسته از جراحان، متخصص قلب و عروق گفت به این دلیل که جراحان قلب و قفسه صدری بر خلاف متخصصین قلب که حیطه ی مطالعات آن ها در زمینه بیماری های داخلی بوده است، در دوران دانشجویی خود یک برنامه ی اموزشی جراحی را پشت سر گذاشته اند. جراحان قلب و قفسه صدری بسیاری از جراحی های سخت و پیچیده ای همچون پیوند قلب و جراحی قلب باز را انجام می دهند.

محیط کار متخصص قلب و عروق به چه صورت است؟

متخصص قلب و عروق در رشت

بسیاری از متخصصین قلب در خارج از محیط بیمارستان دارای یک محل کار مستقل هستند اما به صورت قرار دادی با یک بیمارستان دیگر مرتبط می باشند. مابقی متخصصین قلب در داخل بیمارستان فعالیت می کنند. ساعات کاری یک متخصص قلب معمولا بیشتر از ۶۰ ساعت در هفته می باشد و در بیشتر اوقات به صورت on call در خارج از بیمارستان فعالیت می کنند.


برای شما..

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *