هتل

مسافرخانه بوشهر

مسافرحانه بوشهر

مسافرخانه بوشهر

سلام میکنیم خدمت همه دوستداران سایت شیراز یاب..مااینجاهستیم تا درباره مسافرخانه بوشهر    برای  شما عزیزان اطلاعاتی اعم از ادرس و شماره تلفن انها مطلع کنیم..همراه ما باشید..سپاس فراوان..

مسافرخانه بوشهر

مهمانپذير توحيد بوشهر، میدان امام خمینی، پاساژ توحید 077-33224459
مهمانپذير حافظ بوشهر، میدان انقلاب، خیابان حافظ 077-32522228
مهمانپذير شكوفه بهار بوشهر، میدان انقلاب، خیابان حافظ، کوچه محبوب 077-32524749
مهمانپذير ايران بوشهر، میدان انقلاب، خیابان نواب صفوی،
روبروی تعاونی11
077-32522656
مهمانپذير پارس بوشهر، میدان انقلاب اسلامی 077-32522479
مهمانپذير دلوار بوشهر، ميدان رئيس، علی دلواری 077-32540910
مسافرخانه رجبی بوشهر، خیابان حافظ 09177761072
مهمانپذیر ایران بوشهر، خیابان نواب صفوی
077-33330948
هتل دلوار بوشهر، میدان دلیران تنگستان، بلوار رییس علی دلواری 077-33326276
هتل پرواز بوشهر، خیابان ساحلی، بعد از درب هوایی پایگاه هوایی، روبروی پارک مرجان. 077-31582201
هتل پاسارگاد بوشهر، خیابان امام، نرسیده به میدان قدس (شهربانی سابق) 077-33329251
هتل سیراف بوشهر، خیابان امام خمینی، تقاطع یادگار امام، جنب سازمان انتقال خون 077-33327174
هتل آپارتمان هیرون بوشهر، حد فاصل سه راه گمرک و چهارراه نادر، خیابان ولیعصر. 077-33322388
هتل آپارتمان آسمان (1) بوشهر، عالی آباد، خیابان حافظ جنوبی، هتل آپارتمان آسمان (1) 077-33655887
هتل آپارتمان آسمان (2) بوشهر، مرکز شهر، خیابان صفوی 077-33234225
هتل سعدی بوشهر، میدان انقلاب، خیابان حافظ 077-33322605
هتل آپارتمان جزیره بوشهر، بلوار رییس علی دلواری، پشت اداره دارایی، کوچه سوم سمت چپ. 077-33342527
هتل پلاس بوشهر، چهارراه کشتیرانی، روبروی اداره راهنمایی و رانندگی 077-33322018
هتل آپارتمان یاس بوشهر، خیابان عاشوری، جنب بانک حکمت ایرانیان  077-33565310

مسافرخانه بوشهر

مسافرخانه بوشهر

مسافرخانه

مسافرخانه نوعی مکان اقامتی اجاره‌ای است. معمولاً هر اتاق دارای یک تا دو تخت است. امکانات بهداشتی (حمام و توالت) و نیز آشپزخانه در بسیاری موارد در بیرون از اتاق‌ها قرار دارند و به صورت اشتراکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

معنی واژه

مسافرخانه بوشهر

مسافرخانه . [ م ُ ف ِ ن َ / ن ِ ] (اِ مرکب) جایی که مسافر فرود آید. جایی که مسافر منزل کند. میهمانخانه و کاروانسرای و منزلگاه مسافر. (ناظم الاطباء). در تداول امروزه بین مسافرخانه و مهمانخانه فرق می‌گذارند، چنان‌که مسافرخانه محل اقامت و شب به سر بردن است، اما مهمانخانه جز از اقامت، غذا (شام و نهار و صبحانه) نیز برای استفادهٔ مهمانان دارد.

در ایران

در ایران به مکانهای اقامتی ارزان قیمت شبانه‌روزی، مهمانپذیر و نیز مسافرخانه گفته می‌شود. در نیمهٔ اول قرن چهاردهم خورشیدی، ساخت مسافرخانه‌های ارزان قیمت در شهرهای مختلف ایران گسترش یافت و در شهرهای مختلف این مکان‌ها، در میدان‌ها اصلی شهر، دروازه‌های ورودی و نیز در مجاورت گاراژهای مسافرتی ساخته شدند. در دهه‌های اخیر، علاقهٔ بیشتری به ساخت و اقامت در هتل به وجود آمده‌است. به همین دلیل، بسیاری از مسافرخانه‌های قدیمی تغییر کاربری داده‌اند. در دوره‌های قدیمی تر، کاروانسراها نقش مهمانخانه را بر عهده داشته‌اند.

در کشورهای دیگر

مهمان‌سرای جوانان

مسافرخانه بوشهر

مهمان‌سرای جوانان (youth hostel)[۲] اقامتگاهی ارزان‌قیمت، ویژهٔ اقامت جوانان برای مدت کوتاه است. این‌گونه مهمان‌سراها محل خوابی است که تخت‌های یک اتاق را به شما اجاره می‌دهد و در واقع یک اتاق بین چند نفر مشترکاً بهره‌برداری می‌شود. تعداد تخت‌ها در هر اتاق از ۲ الی ۸ تخت متغیر است. بسیاری مهمان‌سراها در سال‌های اخیر اتاق‌های تک نفری نیز دراختیار مسافر قرار می‌دهند. مهمان‌سراها کم و بیش هیچ چیزی از امکانات هتل‌ها کم ندارند و تقریباً تنها چیزی که قیمت آن‌ها را پایین می‌آورد استفاده کردن هم‌زمان چند نفر از یک اتاق می‌باشد. البته تا آنجایی که تجربه نشان داده‌است خیلی به ندرت پیش می‌آید که تمام اتاق‌های یک مهمان‌سرا پر از مسافر باشند، در ۸۰ درصد اوقات شما تنها یا با یک یا دو نفر دیگر در آن اتاق اسکان خواهید داشت.

مهمان‌سراهای معتبر دارای اتحادیه بین‌المللی هستند و به مسافران و جهانگردانی که خواهان اقامت ارزان قیمت هستند در سراسر شهرهای کشورهای مختلف جهان سرویس می‌دهند.

زندگی در مهمان‌سرای جوانان

زندگی در مهمان‌سرا از این منظر قابل توجه‌است که شما به راحتی با افرادی از کشورهای دیگر هم اتاق می‌شوید و می‌توانید دوستان زیادی را در کشورهای دیگر پیدا کنید و حتی قرار سفر بعدی را برای کشور آن‌ها تنظیم کنید! از آنجا که بیشتر گردشگران جوان دنیا به این محلها می‌آیند و ارتباط مستقیم و نزدیکی باهم دارند امکان پیدا کردن دوستان صمیمی و نزدیکی از همه دنیا برای شما فراهم می‌شود و از آنجایی که همه گردشگر هستند می‌توانید در بعضی از قسمت‌های سفر با آن‌ها همسفر بشوید و با تقسیم کردن هزینه‌ها باز هم در پول مصرفی خود در حین سفر صرفه جویی عمده نمایید.

ویژگی مهمان‌سراها

مهمان‌سراها بر خلاف هتل‌ها دارای امکانات پخت‌وپز در آشپزخانه بوده و همه نوع وسیله طبخ مانند اجاق گاز، فر خوراک پزی، مایکروویو، توستر نان، قابلمه، ماهیتابه، بشقاب، قاشق و چنگال و لیوان و غیره در آن‌ها برای آشپزی و غذا خوردن مهیا است. در حقیقت استفاده از توالت، حمام و آشپزخانه در مهمان‌سراها مشترک است، علاوه بر اینکه این مکان‌ها اکثراً بهداشتی هستند.

هزینه اقامت در مهمان‌سرای جوانان

مسافرخانه بوشهر

قیمت یک شب استراحت در مهمان‌سراهای اروپایی برای هر نفر بین ۱۰ تا ۱۵ دلار متغیر است و برای کشورهای آسیایی یا آمریکای لاتین به شبی ۵ دلار هم می‌رسد. البته قیمت اتاق‌های خصوصی کمی بیشتر است. اتاق‌های خصوصی گزینه بهتری برای متاهل‌ها است. این در مقایسه با هتل‌های شبی ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار به صرفه‌است. همچنین در هتل شما امکان پخت‌وپز ندارید و مجبورید از غذاهای بیرون نیز استفاده کنید که آن هم هزینه شما را بالا می‌برد؛ ولی در مهمان‌سرا شما می‌توانید مواد اولیه ارزان را از سوپرمارکت‌ها تهیه کرده و با استفاده از قابلمه و ظرف‌هایی که در آشپزخانه مهمان‌سراها مهیا می‌باشد، خودتان غذای مورد علاقه خود را بپزید و حتی باقی‌مانده آن را برای فردا در یخچال مهمان‌سرا نگهداری نمایید.

کارت اشتراک سالیانه

اگر مهمان‌سرای شما عضو اتحادیه بین‌المللی مهمان‌سراداران در سایت باشد، شما می‌توانید از هر یک از مهمان‌سراهای زیر نظر این اتحادیه یک کارت فیزیکی عضویت دریافت کرده و از ۴۰۰۰ مهمان‌سرا عضو این اتحادیه در سراسر دنیا از تخفیف قابل توجهی در قیمت مهمان‌سراها برخوردار شوید. این کارت به ارزش تقریبی ۲۴ دلار است و به نام شما صادر می‌شود و به شما تخفیفی بین ۱۵ تا ۲۰ درصد در قیمت مهمان‌سراهای عضو این اتحادیه در سراسر دنیا ارائه می‌دهد. همچنین اگر بیشتر از ۱۰ شب در یک مهمان‌سرا قصد توقف دارید می‌توانید از صاحب مهمان‌سرا یک تخفیف بیشتری هم برای اقامت طولانی مدت خود دریافت کنید.

رزرو در مهمان‌سرا

مسافرخانه بوشهر

از طریق اینترنت به راحتی می‌توانید یک مهمان‌سرا در هر شهر از هر کشوری که بخواهید پیدا کنید و سپس با مکالمه تلفنی اتاق مورد نظر خود را رزرو کنید. برای این کار نیاز به پرداخت پول از طریق کارت اعتباری بانکی نمی‌باشد

اغلب صاحبان مهمان‌سرا شبها را در آن سپری نمی‌کنند و مهمان‌سرا کاملاً در اختیار مهمانان آن است؛ بنابراین اگر دیرهنگام به شهر مورد نظر خود می‌رسید باید از مسئول مهمان‌سرا بسته به نوع امکانات آن، محل قرار گرفتن کلید اتاق یا رمز عبور باز کردن درب اتاقی که رزرو کرده‌اید را از وی بپرسید تا موقع ورود به مهمان‌سرا دچار مشکل پشت درماندن نشوید.

منبع ویکی پدیا..


 

انواع اقامتگاه موقت در سفر

اقامتگاه در زبان فارسی به معنی محلی است که شخص در آن به صورت دائم یا موقت ساکن می‌شود. اقامتگاه‌های موقت که معمولاً در سفر استفاده می‌شوند انواع مختلفی دارد که بر حسب نوع امکاناتی که ارائه می‌دهند متفاوت‌اند. گرچه برخی از آنها در ظاهر بسیار به هم شبیه هستند‌، اما تفاوت‌هایی وجود دارد که در انتخاب آنها تأثیرگذار خواهد بود. هزینه اقامت در آنها نیز به خاطر همین تفاوت‌ها، متغیر است.

تعریف مسافرخانه:

مسافرخانه‌ها معمولاً ساختمان‌هایی هستند که تخت در اختیار مسافران قرار می‌دهند. کلیه امکانات بهداشتی و خدماتی آنها خارج از اتاق و به صورت مشترک استفاده می‌شود. قیمت هر شب اقامت در آن بسیار ارزان‌تر از انواع دیگر اقامتگاه‌هاست. بنیانگذار اولین مسافرخانه‌ها در ایران، خانواده‌هایی بودند که اتاق‌های خود را در ازای مبلغی پول در اختیار مسافران قرار می‌دادند. این شیوه هنوز هم در برخی شهرهای زیارتی و یا شمال کشور رایج است و به شکل‌های مختلف از قبیل اجاره اتاق یا ویلاهای خصوصی صورت می‌گیرد.

 

تعریف مهمانسرا:

مهمانسراها کمی از مسافرخانه‌ها مجهزتر هستند و امکانات بهداشتی آنها در اتاق قرار دارد اما همچنان اتاق‌ها دو یا سه تخته هستند. قیمت مهمانسرا از مسافرخانه کمی بیشتر است اما باز هم نسبت به هتل کمتر است.

 

تعریف متل:

متل‌ها، ساختمان‌هایی هستند که برای اقامت بین راه  طراحی شدند و  پارکینگ‌هایی برای اتومبیل و موتور دارند و اغلب در مناطق کوهستانی، جنگلی یا ساحلی یافت می‌شوند. تفاوت متل با هتل در ورودی آن است. هتل‌ها یک ساختمان یکپارچه با یک ورودی هستند و اتاق‌های آن در طبقات مختلف قرار گرفته است اما متل‌ها نهایتاً دو طبقه هستند و هر اتاق ورودی مجزایی دارد که رانندگان به راحتی بتوانند به ماشین‌های خود دسترسی داشته باشند.

تعریف هتل:

هتل‌ها ساختمان‌هایی هستند که با شیوه‌ای مدرن طراحی شده و امکانات و خدمات جانبی مانند رستوران، استخر، سالن ورزشی و… در اختیار مسافران قرار می‌دهند. هتل‌ها بر اساس درجه استانداردی که در ارائه خدمات رعایت می‌کنند، رتبه بندی شده و از یک ستاره تا هفت ستاره می‌توانند تعریف شوند. اولین هتل در ایران، گراند هتل بود که همزمان با به وجود آمدن راه آهن و توسعه وسایل ارتباطی به منظور جذب طبقه جدید شهری که از امکانات مالی خوبی برخوردار بودند، شکل گرفت. در این هتل از روش‌های پذیرایی هتل‌های اروپایی استفاده می‌شد. امروزه برخی هتل‌ها به جاذبه‌های گردشگری تبدیل شده‌اند. طراحی خاص یا امکانات ویژه‌ای که این هتل‌ها ارائه کرده اند، اقامت در آنها به رویایی منحصر به فرد تبدیل کرده است.

 

تعریف هتل آپارتمان:

هتل آپارتمان‌ها، به جای اتاق،‌ سوئیت‌هایی در اختیار مسافران قرار می‌دهند که مبله بوده و امکانات آشپزی در آن فراهم است و مهمترین تفاوت آن با هتل در همین است. خدمات آن کمتر از هتل است اما نظافت آن به صورت روزانه و مرتب انجام می‌گیرد.

هزینه های اجاره

هزینه هر تخت در کشورهای اروپای شرقی 10 دلار و برای شهرهای بزرگ در اروپای غربی کمتر از 30 دلار آب می خورد. البته این قیمت بستگی به اندازه اتاقی که در آن اقامت می گزینید، امکانات، وجود مهمانپذیرهای رقیب در شهر و عوامل دیگر دارد. اگر قصد شما تنها یک شب ماندن است بهتر است اتاق های ارزان تر را انتخاب کنید تا بتوانید در هزینه های سفر خود صرفه جویی کنید چرا که یک اتاق خصوصی به دلیل امکانات بالای این مهمانپذیرها دست کم 120 دلار هزینه می طلبد.

اقامت در این هتل های کوچک سبب می شود با افرادی از فرهنگ های گوناگون آشنا شوید و این می تواند یکی از جذابیت های سفرتان باشد. شما با همسفران و هم اتاقی هایی مواجه خواهید شد که آنها هم مانند شما عشق سفر و هیجان و اوقات خوش دارند و نکته مثبت دیگر اینکه این مهمانپذیر معمولا در مرکز شهر مستقرند و به مراکز تجاری و گردشگری نزدیک هستند.

برای چه کسانی مناسب است

حیطه مختلفی از افراد وجود دارند که تمایل به اقامت در این مهمانپذیرها دارند. بیشتر آنها اقامتگرانی جوان با محدوده سنی 18 تا 30 سال هستند. (بعضی از این مهمانپذیرها تنها اجازه اقامت به افراد 18 تا 35 ساله را می دهند.) در مهمانپذیرهای مختلف حتی اقامتگران 70 ساله ای که شش ماه از سال را صرف سفر می کنند و حتی تعدادی از گردشگران استرالیایی و نیوزیلندی هستند که 9 ماه از سال را به سفر می پردازند. تعداد اقامت کنندگان ایرلندی و کانادایی هم در این اقامتگاه ها زیاد است اما آمریکایی ها در بهترین حالت 2، 3 هفته بیشتر بهسفر نمی گذرانند.


برای شما.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *