آدرس و شماره تماس, سینماهای شیراز

لیست فیلم های سینما های شیراز

لیست فیلم های سینما های شیراز

سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص  لیست فیلم های سینما های شیراز را در اختیار شما قرار دهیم.

فیلم های سینما های شیراز امروز

سینما، یک رسانهٔ دیداری و شنیداری مبتنی بر فناوری است که افزون‌بر بعد هنری، یک فعالیت اقتصادی نیز هست. یک اثر سینمایی که فیلم سینمایی نامیده می‌شود، از عناصر تصویر (به صورت مجموعه‌ای از فریم‌ها) و صدا (گفت‌وگو، صدا و موسیقی) تشکیل شده‌است. یک فیلم بر اساس فیلمنامه و توسط کارگردان، با هزینهٔ تهیه‌کننده و مجموعه‌ای از بازیگرها، فیلم‌بردار و عوامل دیگر ساخته می‌شود. سینما، تازه‌ترین شاخهٔ هنر، معروف به هنر هفتم است که امروزه یکی از عمومی‌ترین و محبوب‌ترین تولیدات هنری را ارائه می‌کند. سینما همچنین، به محل پخش عمومی فیلم سینمایی نیز گفته می‌شود.



https://citybin.ir/shiz/wp-content/uploads/2020/03/1.gifاگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل: لیست فیلم های سینما های شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.

اینجا کلیک کنید.گل



فیلم های سینما های شیراز

سینما در شیراز آدرس سینما در شیراز تلفن سینما در شیراز
سینما پیام شیراز  شیراز – بلوار زند، چهارراه زند ۷۱۳۲۳۰۱۴۱۶
سینما غزل شیراز  شیراز – چهارراه حافظیه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ۷۱۳۶۴۶۶۳۵۲
سینما فرهنگ شیراز  شیراز – چهارراه حافظیه به طرف دروازه قران، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ۷۱۳۲۲۸۵۵۷۵

فیلم های سینما سعدی شیراز

سینما شیراز  شیراز – خیابان لطفعلی خان زند، ما بین چهار راه خیرات و چهار راه مشیر ۷۱۳۲۳۰۶۰۴۳
سینما هنر شیراز  شیراز – چهارراه حافظیه، به سمت دروازه قرآن، روبروی پمپ بنزین، داخل کوچه  ۰۷۱۳۲۲۷۰۷۷۷ – ۰۷۱۳۲۳۴۲۰۵۹
سینما سعدی شیراز  شیراز – خیابان قصردشت، چهارراه سینما سعدی ۷۱۳۲۳۳۰۷۹۱

فیلم های سینما سعدی شیراز امروز

سینما ایران شیراز  شیراز – خیابان کریم خان زند، چهارراه زند، بین سعدی و رودکی ۷۱۳۲۲۴۶۱۵۷
سینما کیان شیراز  شیراز – چهارراه حافظیه، خیابان حافظ، روبروی پمپ بنزین، کوچه ۱۴،مجتمع اول سمت چپ، مجموعه فرهنگی و هنری کیان ۷۱۳۲۲۷۰۷۷۷
پردیس سینمایی گلستان شیراز  شیراز – معالی آباد، جنب ایستگاه مترو میرزای شیرازی، ساختمان الف، طبقه همکف ۷۱۳۶۳۶۲۵۰۰

فيلم هاي سينما هاي شيراز

کافه سینما مدرن شیراز  شیراز – بلوار چمران، هتل بزرگ چمران، طبقه ۲۳ ۷۱۳۶۲۸۸۰۰۰
سینما فلسطین شیراز  شیراز – چهارراه زند، ابتدای خیابان رودکی ۷۱۳۲۲۴۰۶۶۸
پردیس سینمایی هنر شهر آفتاب شیراز  شیراز – مجتمع خلیج فارس، بلوک ۷ ۷۱۳۶۱۱۰

لیست فیلم های سینما های شیراز

برادران لومیر در سال ۱۸۹۵ سینماتوگراف را اختراع کردند، اما نمی‌توان این دو برادر فرانسوی را یگانه مخترعانی دانست که به پیدایش سینما کمک کردند. پیدایش سینما و فن فیلمبرداری خود مرهون پیشرفت‌های بسیار زیادی هم در عرصهٔ تکامل نگاتیو و هم تکامل دستگاه‌های اولیه عکاسی بود، به‌طوری‌که نمی‌توان قاطعانه از یک نفر به‌عنوان مخترع سینما نام برد. دستگاه‌هایی همچون کینتوسکوپ (ساخته توماس ادیسون)، ویتاسکوپ و بایوسکوپ همگی در پیدایش دستگاه سینماتوگراف مؤثر بوده‌اند.[۱]

فیلم های امشب سینما های شیراز

برادران لومیر خود ده‌ها فیلم کوتاه ساختند که همهٔ آن‌ها صرفاً از یک نما تشکیل می‌شد و قطع و وصل و تدوین در آن‌ها وجود نداشت. از جملهٔ این فیلم‌ها می‌توان به «ورود قطار به ایستگاه» (که به عنوان اولین فیلم ساخته شده به دست بشر محسوب می‌شود)، «خروج قایق از لنگرگاه»، «غذا خوردن کودک» و «خروج کارگران از کارخانه» اشاره کرد.

پس از لومیرها، ژرژ مه‌لیس باعث تکامل فن سینما شد. دیدگاه مه‌لیس نسبت به سینما دیدگاهی تئاتری بود. او پرده‌های گوناگونی از نمایش را فیلمبرداری می‌کرد و سپس این پرده‌ها را به یکدیگر متصل می‌کرد. ژرژ مه‌لیس همچنین پدیدآورنده فن تروکاژ در سینماست.

سانس فیلم های سینما سعدی شیراز

پس از مه‌لیس، ادوین اس پورتر باعث تکامل بنیادین و ساختاری سینما شد. او با ساختن فیلم‌های «زندگی آتش‌نشان آمریکایی» و «سرقت بزرگ قطار» سینما را به عنوان پدیده‌ای که امروزه می‌شناسیم معرفی کرد. سینمای پورتر دیگر ارتباطی به تئاتر نداشت، بلکه به هنری مستقل و جدید تبدیل شده بود. پورتر، پیشگام فن تدوین فیلم نیز می‌باشد. راهی که او در سینما آغاز کرد در نهایت به سینمای داستان‌گوی هالیوود منجر شد.

فیلم های درحال اکران سینما های شیراز

در آغاز سینما را بیشتر یک پدیده علمی صنعتی می‌دانستند. در سال‌های جنگ جهانی اول، سینما به عنوان یک وسیله نمایشی و سرگرمی، رونق تجاری یافت. سپس قابلیت‌های هنری آن توسط فیلم سازان اروپایی و آمریکایی کشف شد. در همین سال‌ها ریچیوتو کانودو منتقد و نظریه‌پرداز ایتالیایی، سینما را «هنر هفتم» معرفی کرد؛ زیرا به عقیده او سینما هنری ترکیبی است که در آن همهٔ هنرها حضور دارند.

برنامه فیلم های سینما سعدی شیراز

سینما به معنی ثبت حرکات است و همان‌طور که در مباحث قبل بیان شد، پیدایش تصویر متحرک در نتیجهٔ تکامل تکنولوژی ابزارهای عکاسی بود. به همین سبب شیوهٔ ضبط تصویر (فیلمبرداری) آن، عکسبرداری پشت سر هم، البته با فواصل زمانی ثابت و متوالی است. هیچ هنری به استثنای رسانهٔ تلویزیون، نتوانسته از لحاظ محبوبیت، فراگیری و نیروی تأثیر بر عواطف و افکار مخاطب، با سینما رقابت کند. به همین دلایل و همچنین به آن علت که سینما به صنعت فن و ابزارهای فنی اتکای زیادی دارد، آن را «هنر قرن بیستم» نامیده‌اند. منشأ اصطلاح سینماتوگرافی واژه‌ای یونانی (کینه ما) به معنای حرکت است. سینماتوگرافی به معنای «حرکت نگاری» یا فن ضبط حرکت است. تاریخ تکامل و تحول سینما را به‌طور کلی می‌توان به سه دورهٔ عمده (با تأکید بر فنون و تکنیک‌های سینمایی) تقسیم‌بندی کرد:

مطالب بیشتر:

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *