غذا و خوراکی

کله پزی بره سفید شیراز

کله پزی بره سفید شیراز

کله پزی بره سفید شیراز

کله پزی بره سفید شیراز

وقت بخیرعزیزانشیرازیاب.دراین پست قصد دارم به دوست داران کله پاچه یک کله پزی خوب معرفی کنم.درادامه با ما همراه باشید تا آدرس و شماره تلفن این کله پزی را تقدیم تان کنم.

با تشکر از همراهی شما تا آخر پست.

این کله پزی در منطقه 10 شیراز واقع شده است.

آدرس و شماره تلفن کله پزی بره سفید شیراز

 

آدرس:شیراز – بلوار دکتر حسابی، بین کوچه 28 و 30، جنب ایران خودرو

موقعیت روی نقشه:

[mappress mapid=”102″]

شماره تلفن:09173021088

ساعات کاری:هر روز هفته 24 ساعت آماده پذیرش شما عزیزان است.

 

کله‌پاچه یا خاش (ارمنی: խաշ) یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی «باجَة» (برگرفته از «پاچهٔ» فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش نامیده می‌شود.

این غذا بسیار چرب و پر انرژی است. کسانی که چربی خون بالا دارند یا کلسترول و اسید اوریک خونشان بالاست و مبتلا به نقرس هستند، باید از مصرف کله‌پاچه اجتناب کنند. کله‌پاچه از پختنِ سر و دست و پا و اندام های درونی گوسفند (در جنوب قفقاز گوساله) تهیه می‌شود. اجزای این غذا شاملِ بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت و پاچه است. واحد شمارش کله پاچه «دست» است و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه می‌شود. آب این غذا نیز به‌عنوان پیش‌غذا به همراه نان خورده می‌شود و گاهی با آب نارنج آب نارنج خورده میشود.

کله‌پاچه غذایی دیرپز است و طبخِ آن زمان زیادی طول می‌کشد. کله‌پاچه را گاه با آبلیمو سرو می‌کنند.

منبع:ویکی پدیا

 

ممنون از نگاه گرمتان به شیرازیاب.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *