بهترین سفره خانه در اصفهان
سلام بر شما همراهان گرامی سایت شیرازیاب. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص بهترین سفره خانه در اصفهان را در اختیار شما قرار دهیم
سفره خانه اصفهان مرق
مسئله سفرهخانه مسئلهای در نظریه بازیها بر اساس یک سفرهخانه فرضی است. مسئله بدین صورت است که جمعیت محدودی از افراد وجود دارند. هر پنجشنبه شب، تمام این افراد قصد دارند که به این سفره خانه بیایند. اگرچه این مکان بسیار کوچک است و اگر جمعیت از حدی بیشتر شود ماندن در خانه بهتر از آمدن به این مکان میباشد. در حقیقت ترجیحات افراد را میتوان به شکل زیر بیان کرد:
- اگر کمتر از ۶۰ درصد از جمعیت به سفره خانه بروند، همهٔ آنها سود کردهاند و زمان بهتری در سفره خانه نسبت ماندن در خانه خواهند داشت.
- اگر بیشتر از ۶۰ درصد از جمعیت به سفره خانه بروند، تمام آنها ضرر کردهاند و اگر در خانه میماندند بیشتر به آنها خوش میگذشت.
سفره خانه اصفهان با قلیان
ستوران شهرزاد
آدرس: اصفهان, چهار باغ عباسی, خیابان عباس آباد
شماره تماس و سفارش: 03112204490
سفره خانه اصفهان
رستوران هرمس
آدرس: اصفهان, نظر شرقی, کوچه کلیسا وانک, کوچه جلفا
شماره تماس و سفارش: 03116293349
سفره خانه سنتی اصفهان قلیان
رستوران خوان گستر
آدرس: اصفهان, بزرگراه شهید دستجردی, سیتی سنتر, طبقه سوم
شماره تماس و سفارش: 0316550025
سفره خانه سنتی اصفهان
رستوران زاگرس
آدرس: اصفهان, پارک کوهستانی صفه
شماره تماس و سفارش: کد 03195016001
سفره خانه های اصفهان
رستوران بریانی اعظم
آدرس: اصفهان, خیابان کمال اسماعیل, جنب پمپ بنزین
شماره تماس و سفارش: کد 03112125730
سفره خانه در اصفهان
غذاخوری یا رستوران (به فرانسوی: Restaurant) نوعی بنگاه (مؤسسه)یا(واحد صنفی) است که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همانجا صرف میشود. مطلوبیت خوراک ارائهشده، چیدمان مناسب، تمیزی، قیمت، کیفیت غذا و خدمات و… میتواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش مهم داشته باشد. گاهی ممکن است غذاخوریها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگتر باشند، مانند فروشگاهها و مهمانخانهها.
سفره خانه سنتی اصفهان با قلیان
غذاخوریها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراکها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش میشوند، دستهٔ نخست، غذاخوریهای بیتکلف و ارزانقیمتاند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار میکنند. در اینگونه غذاخوریها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژهای نیستند و بیشتر با لباسهای معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر میشوند. دستهٔ دوم غذاخوریهای گرانقیمت هستند. در اینگونه غذاخوریها، بهای خوراکها و خدمات بالاست و بسته به عرف و فرهنگ جوامع گوناگون، میهمانان با پوشاک رسمی یا نیمهرسمی حضور مییابند.
سفره خانه امیرکبیر اصفهان
ارایهٔ غذا در رستوران با همکاری همهٔ کارمندان رستوران انجام میشود. چینش ادوات غذاخوری، ارایهٔ منو و دریافت سفارش از میهمانان و ارایهٔ غذا به ایشان، تحویل صورتحساب، دریافت وجه و در پایان مرتبساختن و پیراستن میز از وظایف پادوهاست. پخت غذا نیز از وظایف آشپزها بهشمار میآید.
سفره خانه نازگل اصفهان
غذاخوری خویشیار یا سلف سرویس گونهای از غذاخوری است که در آن خود مشتریان از خودشان پذیرایی کرده و به طور مستقیم درگیر می شوند.
همچنین، غذاخوریها ممکن است گونهٔ ویژهای از خوراکها را ارائه کنند، مانند خوراکهای دریایی، خوراکهای گیاهی یا خوراکهای ویژهٔ ملتها و اقوام گوناگون. (مانند رستوران ایرانی، چینی، لبنانی و … .)
مطالب بیشتر: