روانشناسی

روانشناس کودک در اصفهان

روانشناس کودک در اصفهان

سلامی دوباره به شما همراهان خوب و همیشگی سیتی بین. از اینکه باز هم با ما هستید تشکر میکنیم. انتخاب یک روانشناس برای کودک دلبندتان حتما باید شما را متحمل نگرانی زیادی کند. در ادامه با ما همراه باشید و نگرانی را از خود دور کنید. در ادامه به معرفی روانشناس کودک در اصفهان خواهیم پرداخت.

 

تفاوت عملکرد روانپزشک کودک و روانشناس کودک

روانپزشک کودک و روانشناس کودک عملکردهای متفاوتی دارند اما هر دوی آنها کمک می کنند که کودک شما سلامت جسمی، عاطفی و روانی خود را حفظ کند. قبلا مقاله ای تحت عنوان روانشناس خوب در بوجیکا منتشر شده که می توانید بخوانید.

یک روانشناس کودک کمک می کند که فرزند شما مهارت های  مقابله ای لازم را برای حل مشکلاتش یاد بگیرد و احساس ارزشمندی خود را تقویت کند، تمرکز او ممکن است بر روی “فکر” ، “رشد” و نحوه ی “واکنش های” او باشد، این متخصصان به دنبال راهی برای جلب اعتماد فرزندتان هستند تا بتواند در یک فضای امن افکار و احساسات خود را بیان کند.

اما یک روانپزشک کودک قدم هایی برمی دارد که به سلامت روان کودک شما کمک کند اما معمولا برای این کار از دارو کمک می گیرد تا این مداخله آسان تر شود، آنها نیازهای جسمی و روانی کودک شما را می فهمند و برای کمک به او داروهایی را برای تعادل مغزی فرزندتان تجویز می کنند. ویژگی های روانپزشک خوب را اینجا بخوانید.

1 - روانپزشک کودک و روانشناس کودک !! تفاوتها در چیست؟ | بهترین روانپزشک در تهران

تفاوت تحصیلات روانشناس و روانپزشک کودک

روانشناسان یک دوره تخصصی مبنی بر آموزش در زمینه چگونگی رشد جسمی،روانی و هیجانی کودک را گذرانده اند و با انواع متدهای روان درمانی و بازی درمانی کودک و نحوه فرزند پروری والدین آشنا هستند و دوره های تخصصی در این زمینه گذرانده اند. بدین منظور می توانید میتوانید مقاله دکتر روانشناس را مطالعه کنید

روانپزشکان یک دوره تخصصی پزشکی عمومی را پشت سر میگذارند و بعد از آن در دوره تخصصی روانپزشکی مشغول به تحصیل می شوند و در واقع با استفاده از دانشی که در زمینه پزشکی و مغز و روان دارند در کنار مداخلات رواندرمانی به تجویز دارو در زمینه آن اختلال خاص می پردازند.

انواع روانپزشکان و روانشناسان

روانپزشکان به دو دسته عمده تقسیم می شوند که متخصصان مختلفی در این دسته ها قرار می گیرند، دسته اول شامل متخصصانی می شوند که تخصص ویژه آنها داروهای روانپزشکی می باشد و اطلاعات بسیار زیادی رابطه با داروهای روانپزشکی و نحوه تعامل این داروها با یکدیگر دارند.

نوع دوم روانپزشکی هست که علاوه بر اینکه در زمینه دارو شناسی متخصص می باشند به افکار و واکنش های مقابله ای فرزند شما هم می پردازد آنها ممکن است به صورت فردی یا با کل اعضای خانواده کار کنند. روانپزشکانی که در زمینه نوجوانی کار می کنند نسبت به یک روانپزشکی که در این زمینه کار نمی کند دوره های بیشتری را گذرانده است.

روانشناسی شاخه های بسیار مختلفی دارد و امروزه علم روانشناسی با عصب شناسی ترکیب شده است و این اجازه را به روانشناسان داده است که بتوانند با کودکان مبتلا به اوتیسم، صرع و آسیب مغزی هم بتوانند کار کنند، آنها در زمینه ها مختلفی مانند مدرسه، اختلالات خاص دوران کودکی، نحوه فرزند پروری، یادگیری بهتر و افزایش خود کارامدی و عزت نفس کودکان آموزش می بینند.پیشنهاد میکنیم مقاله روانشناس خوب کودک را بخوانید.

psicopedagoga tdah - روانپزشک کودک و روانشناس کودک !! تفاوتها در چیست؟ | بهترین روانپزشک در تهران

نکاتی که باید برای انتخاب متخصص مناسب کودکتان مد نظر بگیرید

این موضوع را مد نظر داشته باشید که متخصصی که انتخاب می کنید مدرک و مهارت های لازم را در زمینه مشکل کودکتان کسب کرده باشد، تجربه کافی در این زمینه داشته باشد و همچنین با کودکتان رفتار دوستانه و خوبی داشته باشد، تا وقتی که شما و فرزندتان با کسی احساس راحتی نکردید کار را با او ادامه ندهید، اگر فرزند شما با کسی احساس راحتی نکند نمیتواند اعتماد کافی به او داشته باشد و به نتیجه برسد. در این زمینه میتوانید ویدیو انتخاب روانشناس کودک را ببینید

mentalHealth ADvertorial2 b1f960c9 - روانپزشک کودک و روانشناس کودک !! تفاوتها در چیست؟ | بهترین روانپزشک در تهران

دکتر محبوبه مسلمی فر

مطب 1

آدرس مطب دکتر محبوبه مسلمی فر

اصفهان – خیابان شیخ صدوق شمالی – خیابان هفت دست شرقی – بن بست نمکدان – پلاک 203 – مرکز مشاوره آبان


شماره تلفن مطب دکتر محبوبه مسلمی فر

خدمات

  • درمان مشکلات شناختی-رفتاری (عدم توجه و تمرکز، لجبازی، پرخاشگری و …)
  • اختلالات کودکی و نوجوانی (بیش فعالی، اضطراب، افسردگی و …)
  • اصلاح رابطه کودک و نوجوان و والدین
  • بازی درمانی
  • اجرای مشاوره کودک و نوجوان، توانبخشی معلولین جسمی حرکتی(مشاوره فردی) و آزمون های هوش و شخصیت

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *