سلام بر شما همراهان گرامی سایت سیتی بین. قصد داریم اطلاعات مفیدی در خصوص لیست کله پزی های شیراز را در اختیار شما قرار دهیم.
کله پزی های شیراز
کلهپاچه یا خاش (ارمنی: խաշ) یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی و نروژ متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی «باجَة» (برگرفته از «پاچهٔ» فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش مینامند در نروژ این غذا به اسمالاهووه معروف است و در شب کریسمس بسیار طرفدار دارد بر اساس آداب و رسوم غذا خوردن نروژیها، در ابتدا باید گوش و چشمهای آن خورده شود.
اگر دوست دارید شمایا کسب و کارتان،مثل: لیست کله پزی های شیراز در گوگل واینترنت دیده شود.
شیراز، بلوار رحمت، حد فاصل کوزه گری و سه راه دارالرحمه، جنب کوچه 39
071-38242357
بهترین کله پزی های شیراز
17
كله پزی گلدشت
شیراز، گلدشت معالی آباد ، نسترن 2، داخل بازارچه، جنب آش گلدشت
18
کله پزی بره سفید
شیراز، بلوار دکتر حسابی، بین کوچه 28 و 30، جنب ایران خودرو
19
کله پزی شهر راز
شیراز، فلکه خاتون، به سمت کوی زهرا، جنب حسینیه صاحب الزمان
کله پزی های خوب شیراز
20
کله پزی خوشمزه
شیراز، بلوار رحمت، روبروی پمپ بنزین سپاه
21
کله پزی نادر
شیراز، ابتدای خیابان نادر، نبش صاحب دیوانی
22
طباخی و كله پزی گلچین
شیراز، خیابان لطفعلی خان زند، چهارراه مشیر، جنب امامزاده بی بی زینبیه
شماره تلفن کله پزی های شیراز
23
کله پزی پارسه
شیراز، بلوار امیرکبیر، بین خیابان فلاحی و خیابان کلاهدوز
24
کله پزی بره نمکی
شیراز، خیابان صورتگر، ابتدای اردیبهشت، جنب نارنج و ترنج
شماره کله پزی شبهای شیراز
این غذا بسیار چرب و پر انرژی است. کسانی که چربی خون بالا دارند یا کلسترول و اسید اوریک خونشان بالاست و مبتلا به نقرس هستند، باید از مصرف کلهپاچه اجتناب کنند.[۱] کلهپاچه از پختنِ سر و دست و پا و اندام های درونی گوسفند (در جنوب قفقاز گوساله) تهیه میشود. اجزای این غذا شاملِ بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشتصورت و پاچه است. واحد شمارش کله پاچه «دست» است و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه میشود. آب این غذا نیز بهعنوان پیشغذا به همراه نان خورده میشود و گاهی با آب نارنج خورده میشود.
استخدام در کله پزی شبهای شیراز
کلهپاچه در ایران معمولاً در رستوران های خاصی به نام کلهپزی یا طباخی سِرو میشود.[۳] کلهپزها تقریباً همیشه سر کار هستند. مواد اولیه صبح به دست طباخ میرسد. طباخ تا ظهر آن را پاک و آماده طبخ میکند و سرانجام از ظهر تا صبح فردا آن را می پزد. بر اساس یک سنت قدیمی، شبهای پایانی ماه رمضان یا به عبارتی ۲۳ رمضان فروش کله پز ها زیاد می شود و مشتریان بیشتری تمایل به خرید کله پاچه دارند.[۴] در فرهنگ بعضی از شهرهای ایران، در شب ۲۷رمضان که شب قصاص قاتل امام علی، ابن ملجم است، بیشتر مردم آن شهر «کلهپاچه» میخورند و بر قاتل امام لعنت میفرستند.[۵]