کله پزی شبهای شیراز
وقت بخیر همراهان گرامی شیرازیاب.دراین پست قصد دارم به دوست داران کله پاچه یک کله پزی خوب معرفی کنم.درادامه با ما همراه باشید تا آدرس, شماره تلفن, ساعات کاری و … این کله پزی را تقدیم تان کنم.
با تشکر از حسن انتخاب شما عزیزان.
اگر دوست دارید شما یا کسب و کارتان، مثل:کله پزی شبهای شیراز در گوگل و اینترنت دیده شود.
ویژگی ها:
– پخت بسیار بهداشتی و سالم
– دارای تنور پخت نان
– کادری با سابقه و متخصص
مديريت: دايي جعفر
اینستاگرام: kalepazi_shabhaye_shiraz
آدرس شماره کله پزی شبهای شیراز
آدرس: شيراز , چهارراه حافظيه به سمت دروازه قرآن , رو به روی باغ جهان نما
موقعیت روی نقشه:
[mappress mapid=”253″]
شماره کله پزی شبهای شیراز
شماره تلفن: 07132270288
از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 7 صبح تا 12 ظهر و عصر ها از ساعت 6 تا 12 شب
جمعه ها از ساعت 5 صبح تا 12 ظهر و عصر ها از ساعت 6 تا 12 شب
استخدام در کله پزی شبهای شیراز
در حال حاضر استخدام های این کله پزی منقضی شده است.
کلهپاچه
کلهپاچه یا خاش (ارمنی: խաշ) یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی «باجَة» (برگرفته از «پاچهٔ» فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش نامیده میشود.
این غذا بسیار چرب و پر انرژی است. کسانی که چربی خون بالا دارند یا کلسترول و اسید اوریک خونشان بالاست و مبتلا به نقرس هستند، باید از مصرف کلهپاچه اجتناب کنند. کلهپاچه از پختنِ سر و دست و پا و اندام های درونی گوسفند (در جنوب قفقاز گوساله) تهیه میشود. اجزای این غذا شاملِ بناگوش، زبان، مغز، چشم، گوشت صورت و پاچه است. واحد شمارش کله پاچه «دست» است و هر دست شامل یک کله و چهار پاچه میشود. آب این غذا نیز بهعنوان پیشغذا به همراه نان خورده میشود و گاهی با آب نارنج آب نارنج خورده میشود.
کلهپاچه غذایی دیرپز است و طبخِ آن زمان زیادی طول میکشد. کلهپاچه را گاه با آبلیمو سرو میکنند.
منبع:ویکی پدیا
ازهمراهی صمیمانه شما عزیزان متشکریم.
با سپاس فراوان شیرازیاب.
در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید: